Седмокласници 2020/2021 - Тема 7

• 28 012
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Охооо нова тема! Благодаря, Kally May! Чудесна анкета!

Desem, аз просто изобщо не дочетох възможностите и за това не гласувах с "Ще си сипя" Simple Smile Просто видях МГ, цъкнах и гласувах...чак после като се зачетох...съжалих за прибързаното си гласуване Simple Smile

Много ми се иска и двамата да учат в университет в чужбина. Заради по-голямата възможност да останат там. Преди време не можех да понасям чужденци, такава националистка бях Simple Smile сега си се чудя на акъла. Толкова съм разочарована от действителността в България. Надявам се да успеем финансово да се справим с тази задача.

# 31
Моята дъщеря някак си е наясно, че с НВО  може и да няма голям успех и вече няколко пъти ме подпитва за Американския колеж. Обясних й, че в АК всичко се учи на английски и ентусиазмът й отмина бързо-бързо, както си и знаех ! Сега ме пита за други частни училища, дори разучила таксите им . Ех, ако това време го отделяше да реши някоя и друга задача, равна нямаше да има !

# 32
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
моли, може да се използв опцията "изтрий глас" и да се прегласува.
но и без тов авече знаем, че искаш да се потопиш. Simple Smile
ще се върна да видя таблицата. Simple Smile

# 33
  • София
Гласувах с опция... ще си сипя.

Чакам неделя за отрезвяване на тийна, след първия пробен.

Иначе за университетите той си няма естествено и идея, виж аз имам - искам да учи в чужбина, даже знам и държавата Laughing Ама то моите желания нямат връзка с неговата реалност. Така че... ще си сипя Wine Glass

# 34
Благодаря за темата.
За университет ми се струва рано. А и принципно живея ден за ден...

# 35
O, благодаря Dobri, не знаех, че може така Simple Smile Гласувах подобаващо!

# 36
някак си разочароващо е да видя, че последната опция не води в класацията.
Wink защото казано е: последните ще станат първи!

# 37
Аз съм в категория " Само гледам", но при необходимост винаги мога да се включа в " Ще си сипя". Солидарността е важна част от общуването в този форум. Simple Smile

# 38
дидева, таблицата ме накара да повторя бейлиса.
само аз ли не мога да се оправя в нея?
а точно бях решила да предложа на съпружието местене в Бургас.
представям си картинката - детето на училище, аз на плажа.
по цяла година ваканция ю-хуууу.

# 39
Настройвай се психически. София-град е с най-много паралелки. Тази година в прогнозните целеви стойности  са заложени 409 броя. Форматът на таблицата е  същият. Стандарти, какво да правиш.

# 40
Dobri, само за хората, не живеещи в морски град, ежедневието там изглежда като ваканция. Ние живеем на един подлез разстояние от морската градина на Варна...Ами май през последната година на пръсти се броят пътите да съм ходила до морето. На плаж ходим извън града - 3-4 пъти ( дни, за по 2-3 часа) годишно. И по седмица извън страната Simple Smile когато няма пандемии Simple Smile

# 41
  • Варна
Абсолютно подкрепям Моли. Животът край морето съвсем не е вечен плаж и безгрижие Simple Smile В добавка - имаме и вила с морска панорама, на която ходим да садим картофи и домати и да правим сладко от смокини Simple Smile До миналата година ходих на плаж много рядко, а откакто получих лекарска забрана да стоя на слънце, слизам до плажа само надвечер, заради 2 любими бара Simple Smile
Тъкмо изпратих наборката на училище и мисля да сядам да работя, че като се върне сигурно ще разказва впечатления дълго и ще ми трябва по-дълга обедна.
Весел ден Simple Smile

# 42
  • София
Добро утро. Отиването на училище днес се превърна в малък празник. Сутринта си облече нова блузка, направихме прическа, сложи си от любимият парафюм и щастлива и доволна замина на училище.
Много се надява, че тези 2 седмици няма да са им последни. Дано наистина да е така.

# 43
Добро утро
Честит първи присъствен ден! Трудно лягане вчера, трудно ставане днес. Добре че няма да е с ГТ, баща му ще го кара за да спестим притесненията от пътуването с един от най-натоварените автобуси през половината град. От поведението му не личи доволен ли е или не. Правих сандвичи че не се знае дали ще има възможност да си купи закуска.

По повод ГТ в темата за дистанционно някой беше коментирал че нямало проблем с пътуването защото учениците не пътували в час пик. Не знам дали седем часа е час пик но няколко пъти съм ползвала автобус по това време и доста трудно се вмъкнах пък какво остава за социална дистанция. Същото и с пътуването на обяд. Когато имат ИИ и е с папка ( 60 на 80 см ) пък е разбиващо. Кондукторките мърморят, хората също. Може и с право, ама такава е действителността. Не може да лети до училище.

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 08:04 от _re_ge

# 44
Моят син снощи мрънкаше ,Че трябва да става рано , но сутринта си беше навил часовника и забележете беше си приготвил дрехи от вечерта!! Такова нещо не съм виждала никога от него .Чувствам се все едно сме 15.09 първи клас 😀

Общи условия

Активация на акаунт