Седмокласници 2020/2021 - Тема 7

• 28 211
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
В профила на дъщеря ми излиза пол,резултат, процент на ученици с по-висок резултат и същото по пол. Като не знам дали е изчислено нещо, защото последните две графи са 0.

# 676
  • Варна
За часовете: пак са така - по 30 минутки с 20 минути междучасия.

За Регалия: има фийлд да се въведе рег. номер. По него излзиа табличка с пол, точки на двата компонента, общ резултат и колко % от съответния пол и общо имат повече от детето. В нашия случай - 9% общо и 12% повече на база сравнение с момичетата.
Сега и една такава математика си пожелавам, ама ако може и на реалния изпит, защото както каза Клер - ПИ не са съществен показател, особено онлайн.

# 677
И при нас излиза 0 в двете графи и затова се чудех непопълнено ли е.

# 678
  • Варна
Дъждче, Калка, значи сте номер 1! Браво Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 17:05 от Dive

# 679
  • Варна
А знае ли се колко деца са се явили на ПИ Регалия?

# 680
  • Бургас
Току-що получих мейл, с който ни информират, че на профила има пълна статистика от изпита.
Явили са се 782 деца.

# 681
  • Plovdiv, Bulgaria
Сега с това "великолепие" ме хвърлихте в размисъл. За верен отговор е посочено, че е допълнение. Моя приятелка ми спомена, че някой от горните въпроси в ПИ на Регалия е свързан с този. "Колко определения има в изречението?"- посочен е верен отговор "3". "Каква служба изпълнява подчертаната дума?"/великолепието/ - за верен отговор е посочено "допълнение/пряко допълнение". Нещо не ми се връзва или не съм се наспала
Ами и аз така в дълбок размисъл за  "великолепие"  и 3-те определения.

# 682
Резултатът от нашето присъствено обучение-само за последната седмица дете с доказан Ковид, поне пет отсъстващи всеки ден, почти целият клас без обоняние, с кашлящи деца, с болни гърла и главоболие ! Много умен министър си имаме!

# 683
  • София
Резултатът от нашето присъствено обучение-само за последната седмица дете с доказан Ковид, поне пет отсъстващи всеки ден, почти целият клас без обоняние, с кашлящи деца, с болни гърла и главоболие ! Много умен министър си имаме!

Е, айде, министърът е виновен. При нас пък няма нищо такова, така че... Поне родителите, искащи децата им да учат ДО, имат избор, докато ние останалите нямаме.

# 684
Истината е, че децата се бяха затъжили едни за други и явно са решили, че маските само им пречат, пък и учителите не са имали нищо против. Резултатът е налице,  за едната седмица социализация  !

# 685
И при нас няма нито болни деца , нито отсъстващи учители. Жалко ,че бяха ПО само 2 седмици, положителния ефект при сина ми във всяко отношение беше видим .Веднага си повиши успеха, което е странно при възможностите за преписване по време на ДО.

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 23:04 от red_violet

# 686
Истината е, че децата се бяха затъжили едни за други и явно са решили, че маските само им пречат, пък и учителите не са имали нищо против. Резултатът е налице,  за едната седмица социализация  !
Нашите го минаха пък преди да излезнат ДО още ноември и ние покрай тях. Аз стигнах до извод, че няма измъкване, да минава леко и това е.

# 687
  • На морето!
И при нас няма болни, има само разочаровани, че пак са си вкъщи.
Не мисля, че този вариант с редуването е наистина щадящ и безопасен, дори напротив.

# 688
  • София
И при нас не е имало нито болни деца, нито учители. Първите няколко дни от ПО беше страшно ентусиазирана и не спираше да разказва какво се е случило в училище. Последният ден от присъственото обучение,  каза че било много тихо в клас. На всички деца им било тъжно, че отново ще са в ДО.
За мен точно този вариант за ходене на училище не е удачен.

# 689
Моля за жокер относно програмата, с която се снимат/сканират текстовете/задачите за изпращане към преподавателите и има добра резолюция. Ама и аз я описах... Flushed Помня,че преди време се коментираше.

Общи условия

Активация на акаунт