Колко е висок и готин! 😎
На гости сме на нашите, момичета.
Когато мога, ще пиша повече.
Благодаря за споделеното! 💐

отново имаме новинки, кой като нас, благодаря, че ги донесе! 
Явно и неговото търпение е свършило.
наистина голяма красота си ни донесла! 

тя Башак пак не го показва много, аз ако бях всеки ден щях да го снимам и да се фукам с него
Били са заедно с братът близнак на съпруга на Сонгюл, който е бижутер

да, много ми харесва на тази снимка момчето ни! Въпреки маската, най - вече, защото очите му греят 

ми прати вчера това на ЛС,

И на мен ми е страшно това бижу.

благодаря за клипа на Анна, уникален е! И доста забавен! Припомни ми отново защо съм влюбена в актьорския талант на това момче ! Толкова ясно се вижда трансформацията му в двете роли, гледаш едно и също лице, а няма нищо общо между двамата герои, толкова е различен в движението на тялото, в жестовете, в погледите, самото изражение на лицето му е различно при сходни ситуации, гласът ... а бе няма друг такъв хамелеон сред актьорите за мен! Някои си мислят, че като сменят прическата и пуснат мустак и готово! Да, ама не
А МАВИ наистина се изложиха този път! Каква ли е причината 
Да, за Сонгюл Йоден става въпрос, партньорката му от Перла. Сакото ми харесва как му стои на Киво и на двете снимки, винаги е във форма сладура ни, освен, ако не наддава за роля 
благодаря за клипа на Анна, уникален е! И доста забавен! Припомни ми отново защо съм влюбена в актьорския талант на това момче ! Толкова ясно се вижда трансформацията му в двете роли, гледаш едно и също лице, а няма нищо общо между двамата герои, толкова е различен в движението на тялото, в жестовете, в погледите, самото изражение на лицето му е различно при сходни ситуации, гласът ... а бе няма друг такъв хамелеон сред актьорите за мен! Някои си мислят, че като сменят прическата и пуснат мустак и готово! Да, ама не
А МАВИ наистина се изложиха този път! Каква ли е причината 
Да, за Сонгюл Йоден става въпрос, партньорката му от Перла. Сакото ми харесва как му стои на Киво и на двете снимки, винаги е във форма сладура ни, освен, ако не наддава за роля 

, видя ли в пост 644 какви готини гифки съм ти сложила??

, ще гледаш ли на руски?? да си кажеш мнението:)

вярно е, аз за това и писах, че е най-добрата! Представям си само какъв труд е това и колко ли време и е отнело, но клипа е върховен, наистина. А и има закачка с двата образа, това също много ми допадна 
Сера въобще не ме вълнува 
Нали ? За мен си изглежда перфектно с тези килограми, не знам защо подругите са се затръшкали, че бил много слаб, все едно щял да снима Пеперудите, глупости! Разбира се, че е отслабнал заради ролята, изобщо и не мисля, че е от нещо друго, момчето ни си е здраво и му личи, че се чувства добре. А витамините, които приема са сигурно като някаква терапия след ковида, за засилване на имунната система, не е шега работа този вирус.