Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 14

• 77 250
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
  • София
При др.Стоянов
Скрит текст:
Скрит текст:
Свържете се с него и го попитайте дали може да смените със "Smooth" серията. И защо той иска да ви постави текстурирани импланти?
Консултацията на която избрахме текстурирани беше преди 1 год.
Операцията ми се отмени заради ковид и по здравословни причини.

# 151
При др.Стоянов
Скрит текст:
Скрит текст:
Свържете се с него и го попитайте дали може да смените със "Smooth" серията. И защо той иска да ви постави текстурирани импланти?
Консултацията на която избрахме текстурирани беше преди 1 год.
Операцията ми се отмени заради ковид и по здравословни причини.
Долу горе тогава се заговори за евентуални проблеми при текстурираните импланти, което не е доказано. Има милиони жени с текстурирани импланти от различни марки. Свържете се с него и обсъдете тези неща.Има варианти, така че все още може да изберете гладки 👍

# 152
Честито и бързо възстановяване! При кой лекар беше операцията?

Благодаря 😊 при доктор Стоянов 😊
Честитооо!🍀
Може ли малко повече инфо?
С какъв старт беше,колко си висока,кг.,кръгли или анаточични,марка,профил😊
Ти ли искаше 500 к или доктора ги предложи?😊

Здравейте. Ами старта не ми беше нулев,но малки,горе доло чашка А може би. Не съм и висока 1,60 52 кг. Кригли Мотива. Доктора като ме измери и директно каза 500,даже 550 може. Понеже съм с широк гръден кош. Аз му казах,че са ми много и искам най-много 450. Но в деня преди оперяцията,човека каза,че разликата е минимална и по добре да си ми сложи 500 и така и решихме. Мотива Фуул-среден профил. И по таблицата на Мотива си бях за 550 cc. Ако с нещо друго мога да бъда полезна питайте 😊

# 153
Момичета,днес в групата във фейсбук попаднах на мнение за текстурираните импланти.Пишеше че текстурата на грапавите Ментор е предпоставка за развитието на едроклетъчен лимфом и че те ще бъдат следващите изтеглени от пазара също като Макган...
Аз ще бъда с такива....
Добре де как е възможно това?
Толкова много жени си сложиха Макган преди време по препоръка,че са най-хубавите и изведнъж се чува,че са опасни...
Сега същото се случва с Ментор..
Аз от години мечтая за тази операция и сега,когато наближава вместо да се вълнувам приятно,аз се притеснявам и то много започвам да се притеснявам..
Аз като бях преди 2 седмици на консултация в Токуда, попитах докторката по повод точно това и тя също потвърди, че е така. Между другото поне нейно мнение беше, че ментор изобщо не били най-качествениге импланти, както спомена и нещо точно за това евентуално изтегляне, както и че имало случаи на разкъсани импланти. Това бяха нейните думи, нямам представа дали е така всъщност. Всеки лекар си има виждане, което не означава, че е меродавно

# 154
Здравейте. Ами старта не ми беше нулев,но малки,горе доло чашка А може би. Не съм и висока 1,60 52 кг. Кригли Мотива. Доктора като ме измери и директно каза 500,даже 550 може. Понеже съм с широк гръден кош. Аз му казах,че са ми много и искам най-много 450. Но в деня преди оперяцията,човека каза,че разликата е минимална и по добре да си ми сложи 500 и така и решихме. Мотива Фуул-среден профил. И по таблицата на Мотива си бях за 550 cc. Ако с нещо друго мога да бъда полезна питайте 😊
Честито, със здраве да си ги пъчиш и бързо възстановяване.
Мен изключително много ме вълнуват точно тези размери, защото съм пред такава дилема със същите мерки и опция за такива кубици, но искам по-малки и при среден профил ще се намали размера. Така каза доктора.
Казваш, че ти е сложил фуул среден профил, всъщност средния профил на Мотива не е ли деми, а фуул високия?

# 155
Мина и моята консултация. 11,5 и дилемата е 350 или 395 анатомични висок профил политех. Аз съм 1.70 см и 50 кг доста слаба. Големите ме блазнят, но не знам дали не е прекалено 😃

# 156
Честито, със здраве да си ги пъчиш и бързо възстановяване.
Мен изключително много ме вълнуват точно тези размери, защото съм пред такава дилема със същите мерки и опция за такива кубици, но искам по-малки и при среден профил ще се намали размера. Така каза доктора.
Казваш, че ти е сложил фуул среден профил, всъщност средния профил на Мотива не е ли деми, а фуул високия?
Не Корсе е най-високия профил на тях .

# 157
Не Корсе е най-високия профил на тях .
Да, така е, корсе е ултра висок, фуул висок, деми е среден, а мини нисък. Нали така беше?
Ти с какъв профил си? Интересува ме как изглежда фуул 500сс на тези мерки , тъй като това е препоръката на доктора, заради основата 13см. Много ли са големи? Според таблицата на Мотива деми 13см отговаря на 425сс и се колебая много.

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 08:22 от bubanka

# 158
  • София
А има ли такива от вас на които им предстои поставяне на текстурирани импланти?
Докторите ви какво казват по повод появилата се негативна информация за тях?

# 159
Да, така е, корсе е ултра висок, фуул висок, деми е среден, а мини нисък. Нали така беше?
Ти с какъв профил си? Интересува ме как изглежда фуул 500сс на тези мерки , тъй като това е препоръката на доктора, заради основата 13см. Много ли са големи? Според таблицата на Мотива деми 13см отговаря на 425сс и се колебая много.
Ами,аз съм с фулл. И честно да си кажа,още съм на два дни,и като се има предвид,че все пак са с отток още си ми харесват и не ми се виждат толкова охромни,спрямо цифрата като чуеш 500 😊 но все пак всеки има различна представа. Аз бях с основа 13,5 см и затова казвам,че на тях оговаряха 550 cc. Харесвам си ги,а и очаквам да станат още по хубави 😊

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 08:22 от bubanka

# 160
Дами, моля спрете да цитирате огромни "чаршафи". Премахвайте излишното от поста, който цитирате, за да остане цитат само на последната публикация или използвайте скрит текст за цитатите.

# 161
Ами,аз съм с фулл. И честно да си кажа,още съм на два дни,и като се има предвид,че все пак са с отток още си ми харесват и не ми се виждат толкова охромни,спрямо цифрата като чуеш 500 😊 но все пак всеки има различна представа. Аз бях с основа 13,5 см и затова казвам,че на тях оговаряха 550 cc. Харесвам си ги,а и очаквам да станат още по хубави 😊
Ще станат със сигурност 🤩
А когато си готова и прецениш, ще чакаме и снимка.

# 162
Mulatkata, и на мен ще ми бъде полезно да видя снимка. Мотива Ергономикс ли са? Забелязвам,че напоследък много лекари слагат от тях.

А да попитам дамите, Мотива Ергономикс гладки ли са? И аз имам притеснения за текстурираните импланти и бих се насочила към гладки. Тези ергономичните ми се струват добър вариант, защото уж са малко по-естествено стоящи кръгли импланти.

# 163
А има ли такива от вас на които им предстои поставяне на текстурирани импланти?
Аз съм избрала анатомични,но докторът каза,че няма от какво да се притеснявам.

# 164
Kiana*, лявата си я усещам малко по стегната и подута още,но може би е нормално. И дали защото съм по активна с дясната ръка. Левият мускул,сигорно по трудно се отпуска,поне аз така си го обяснявам.

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 00:21 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт