Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 35

• 68 424
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Омлетчета с лук, тиквички със сирене и пуешко с ориз.

Намерих чорбата, изглежда интересна.

Скрит текст:

# 76
За неделен десерт приготвих най-вкусната бисквитена торта по рецепта на Пепа Стоева. Пепи, благодаря ти за разкошния десерт! ❤ Всички вкъщи казаха, че наиситна е най-вкусната торта!😍🍰😋

https://---shoretner923-39WzjYf

# 77
  • софия
Сподели направата и де! Grinning В скрит текст. Интересна супичка изглежда. И добре дошла в най вкусната и апетитна тема. Yum

☺ Ще са ви необходими следните продукти:
1/2 чашка ориз
1,5-2 л вода
Джоджан 3 лъжици
Масло около 40 г
1 жълтък
2 супени пълна лъжици брашно
1 кофичка кисело мляко
Сол

1. Измивате ориза, след което  добавяте водата и го сварявате.
В отделна купа смесвате киселото мляко, брашното, жълтъка .
След като се свари ориза прибавяте сместа и оставяте да ври 5-10 мин . В отделна тава разтопявате маслото и добавяте джоджан, след това го прибавяте в супата. Добавяте сол на вкус.

# 78
  • Шотландия/Абърдийн

# 79
Благодаря много!
Прекрасно изглеждат рецептите! Ще ги пробвам и ще се похваля 😀

# 80
Неделя сутрин

# 81
Закуска ...по баба "просташки курабидес", така им казваше всеки път, като ѝ се примолех да ми направи най-най -обикновенните курабий със захар отгоре Wink , а тя всеки път е това ли искаш , дай нещо по засукано да ти приготвя , тея всеки ги може Simple Smile

# 82
Гигантски мекици

Любимите филийки

Пиле със зеле

И панирано пилешко филе с кашкавал и шунка

Свинска кавърма

Фунийки с домашен крем

# 83
  • Някъде Там
банани и круши с мед и орехи и синьо сиренце и винце естествено Simple Smile

лефер на скара с тцатцики и картофена салата (лефера е скрит че го нападнаха преди снимка )

Скрит текст:

# 84
Ох,„просташки курабидес”,фунийки(обожавам),момичета нямате милост!Не мога,не бива да ям,а са толкова изкушаващи!
Сега да кажа аз какви ги сътворих.Това трябваше да са милинки.Нищо и половина се получи,мъжете ги харесаха на вкус,но вид нямат.

Мусака,тук не се изложих

# 85
На ani12544 завидях за Сичката неделна сутрин! Разкошен сняг!

У нас принцеси с кайма и кашкавал,

картофки със свински месца,

и, като ходя на гости на пеп-4о непоканена, намерих си работа - пълнената погача. Joy

Брауни

# 86
  • Бургас/Пз
Закуска ...по баба "просташки курабидес", така им казваше всеки път, като ѝ се примолех да ми направи най-най -обикновенните курабий със захар отгоре Wink , а тя всеки път е това ли искаш , дай нещо по засукано да ти приготвя , тея всеки ги може Simple Smile

Уникално изглеждат, страхотно са се "разпукали". Може ли вашата рецепта??

# 87
  • В царството на игрите:)

Мързеливи сърми

Любими картофки само с мазнина

Разядка с авокадо и разядка с яйце

Бисквитена по рецепта от Апетитен.тв с кондензирано мляко

Негърче

Содена питка със зелева чорба

Домашни бонбони с бишкоти

# 88
  • София
Кисело зеле със свинско  мръвче на фурна, по идея на https://www.cookwithasmile.com, точно така не бях го готвила и много ми хареса, затова ще пусна и рецепта, ама малко по-късно

............и за кафето си намерих една торта - Шоколадово-орехова торта, рецептата е италианска  и е повече от прекрасна, а колко е лесна...трябва да се пробва. Тортата , ще я видите, става и за рожден ден,  за празници, абе унисекс си е отвякъде, става за всичко и е бързо, лесно, вкусно и най-важното за мен не е прекалено сладка, много умерена. Това беше за днес има и за утре.

# 89
  • Den Haag
marcheva14 тортата изглежда много вкусна, може ли рецептата?

Общи условия

Активация на акаунт