Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 59 270
  • 843
  •   1
Отговори
# 285
  • София
На Виктория Бюти похвалвам едни оранжеви кристали за коса и серум с хиалуронова, вит С и охлюв /пак оранжев/.
😄 Аз понякога съм така - купувам по цветове.

# 286
Не ползвам българска козметика. От време на време пробвам да видя не са ли са подобрили, ами не са.

# 287
  • София
И аз не съм попадала на подходяща за кожата ми българска козметика напоследък. Ползвам и скъпи, и евтини кремове. Например кремовете на Mixa с хиалурон са около 10 лв., но на кожата ми действат великолепно. От няколко години установих, че това, от което кожата ми винаги се нуждае е олио - ползвах на Лореал, но го спряха, ползвала съм на Avon, сега съм с Nuxe. От олиото кожата ми направо свети отвътре, без да се омазнява. Бръчки почти нямам.

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 10:12 от Клер

# 288
  • Sofia
Завиждам ви, че можете да ползвате козметика с хиалурон, чета, че действа много добре на кожата. Моята е алергична към него.

# 289
Аз откакто разпарчетиних козметиката на компоненти започнах да виждам истински резултати
-сутрин серуми-C+E ,хиалурон,крем ,масло ,Ув защита,ББ крем
Вечер: двойно почистване -масло+пяна
Ретинол или BHA киселина,хиалурон ,крем ,масло.

# 290
  • София
На мен хиалуроновата ми е добре. Олиата не са моето нещо, освен лятото, за тяло. Ретинол и киселини ползваме с дъщерята - кой за акне, кой за бръчки...

# 291
Не съм пробвала много български марки козметика. Ползвала съм кремовете с охлюви за лице, ръце на Виктория бюти и измивната им пяна за лице. Много доволна бях, но гледам да сменям често, не ползвам постоянно една и съща козметика.

# 292
Слънцезащита и аз си поръчах снощи - любимият ми Екран на Кларанс, защото в момента при поръчка получаваш втора опаковка подарък. Така или иначе ползвам ежедневно и все към него посягам ... Купувам и други, но все им намирам кусур.

Откъде го поръчвате и сте сигурна, че е оригинален ?

# 293
  • на земята
Здравейте,радвам се,че ви открих,дано приемате нови членове.С удоволствие ще ви чета,а пиша когато успея,прегледах доста назад,прекрасни сте,споделяте всичко .
И аз се интересувам за слънцезащитния крем подарък?
Аз изневерих на този Кларанс с Ланкастър,поръчах го и чакам да дойде,бях пробвала тестер и много ми допадна.
Споделете за премахване на грим и почистване на лице,вода,за суха и чувствителна кожа?
Благодаря и усмихнат ден!

# 294
Deborana, аз благодарение на информацията споделена от Light Beam, поръчах от сайта на дъглас.
https://douglas.bg/clarins-uv-plus-spf50-033632?qty=1
С поръчката автоматично се добави 2-ри брой крем подарък.
Ползвам го от миналата година и ми харесва, но реално от скоро ползвам слънцезащита, когато не съм на плаж и нямам голяма база за сравнение.
Днес обаче май вече не в сила тази промоция Sad.

# 295
Намерих в НОТИНО за около 62 лв. май.

# 296
Доживях да си поръчам кубинки и аз най-накрая..))

Ще докладвам като дойдат и ако се харесам..)

# 297
Доживях да си поръчам кубинки и аз най-накрая..))

Ще докладвам като дойдат и ако се харесам..)
Ще споделиш ли снимка? Търся и аз , но не си харесвам..

# 298
  • Plovdiv, Bulgaria
Не съм пробвала много български марки козметика. Ползвала съм кремовете с охлюви за лице, ръце на Виктория бюти и измивната им пяна за лице. Много доволна бях, но гледам да сменям често, не ползвам постоянно една и съща козметика.

аз не рискувам с бг козметика, освен за крака
взех си тяхна охльовна ексфолираща с чорапки и след това една хидратираща. ами... не стават

# 299
Бг козметика ползвах допреди 5-6 години, и куриозно, евтините кремове за лице бяха най-ефикасни. В последните години като напроизведоха всякакви, с охлюви, рози и подобни красоти, всяка година като си идвам в Бг си купувам да пробвам -  не ми понасят и отиват за пети или за лъскане на обувки.
Преди години по фр. телевизия имаше едно предаване, сравняваха скъпи маркови кремове с евтини от супермаркета. Лаборатории изследваха съставките и обещаното им действие върху кожата. Оказа се, че евтините са по-ефикасни. Ако пише, че хидратират, наистина хидратират, в по-голяма степен от скъпите им събратя.
Та марката не е всичко.

Общи условия

Активация на акаунт