Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 59 281
  • 843
  •   1
Отговори
# 300
  • Виена
Български купувам само Здраве за кожни раздразнения - супер ефекасен като в детството ми. Аз не използвам кремове за себе си, детето откакто се роди го мажем само с Веледа, но сме пробвали и Бочко, не беше лош. Имам неприятни спомени от български шампоани и много добри впечатления от вода за уста медена без алкохол. Серията с охлювите не ми понесе. Но и аз съм сщептична към гаражни производители на козметика и уважавам онези, които имат традиции и влагат средства в разработката на продукти

# 301
  • Велико Търново
Това е първата българска козметика, която пробвам от последните 10, че да не са и по-вече години.До сега не я бях чувала, въпреки, че познавам дъщерята на собственичката от доста години, защото хората имат магазини, които се посещават основно от туристи и не е имало нужда да я предлагат и на други места, но Ковид промени всички.Дори на брошурата има на китайски, но не и на бг.Та спирам по темата с българските кремове.
Аз държа ниво дермо-козметика и селективна, но не подценявам това, че пия много вода, не пуша, спортувам, храня се здравословно по моите разбирания и спя достатъчно, въпреки, че ставам всяка сутрин в 04.30.
Бочко, Здраве и т.н. никога не съм ползвала за децата ми.
Не преставам да напомням, че кожата ни е най-големия орган и трябва да се отнасяме с уважение към нея.

Моята суха кожа я почиствам:
първо с мицеларна вода
измивам с олио или гел
пак минавам с мицеларна вода
тоник
хидратиращ лосион
серум
крем
околоочен
шия и деколте
 и готово.

# 302
По съвет на Сиси вчера си поръчах 3 продукта на Виши, специално за мазна кожа, да видим сега по доволна ли ще съм от ползваните до сега от другите им серии. Поръчах измивен гел, крем и ексфолиант-маска.
Сиси, има и мицеларна вода на серията, дали да не пробвам и нея да намеря? Серията няма серум, но ще си ползвам моя, имам чисто нов флакон Есте Лаудер, не омазнява!

# 303
  • Велико Търново
Сакън, да не пресушиш кожата накрая.Пробвай това, което си поръчала и тогава.
Ако нещо започне да ти "опъва" кожата , ползвай ги само сутрин, а вечер слагай анти-ейдж.
Преди години всичките анти-ейдж кремове на Авен бяха нощна грижа, а през деня хидратация-така правели французойките ни разказваха по обучения, но беше доста отдавна.

# 304
Сакън, да не пресушиш кожата накрая.Пробвай това, което си поръчала и тогава.
Ако нещо започне да ти "опъва" кожата , ползвай ги само сутрин, а вечер слагай анти-ейдж.
Преди години всичките анти-ейдж кремове на Авен бяха нощна грижа, а през деня хидратация-така правели французойките ни разказваха по обучения, но беше доста отдавна.
Авен също много ги харесвам, но серията за мазна кожа дето ми изпрати не намирам? Една наша известна дерматоложка много ги хвали, след професионалната козметика Авен били най доброто решение.
Ще видим как ще е с тези!

# 305
Коя БГ компания правеше една серия кремове с екстракт от Мавруд? Много ги харесвах! Честно да си призная не помня дали имаха някакъв ефект страховит или просто ужасно ми харесваше аромата и консистенцията им Simple Smile

Скоро не съм ви мъчила с видео на руски, нали Grinning
(пропуснете първите 2 и последните 2 мин - другото е представяне на интересни и стилни дами на 40++. Разбира се, това е личното мнение на дадената блогърка, не е задължително да се съгласявате)

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 23:18 от Agent Provocateur

# 306
Преди година преоткрих козметиката на Ив роше.Имат една серия Riche creme.Ползвам редовно околоочния крем ,почистващия гел и маската .На моята кожа действат доста добре.

# 307
  • Велико Търново
Агент, Билка бяха.

# 308
Да, Билка са с Мавруда. И тях съм ползвала преди години, при мен все тая, нямаше ефект, само аромат. На билка не са им лоши пастите за зъби.

# 309
Да, Билка са с Мавруда. И тях съм ползвала преди години, при мен все тая, нямаше ефект, само аромат. На билка не са им лоши пастите за зъби.
Ми то Билка си я има и сега, мирише страхотно, никаква работа не върши!

# 310
Коя БГ компания правеше една серия кремове с екстракт от Мавруд? Много ги харесвах! Честно да си призная не помня дали имаха някакъв ефект страховит или просто ужасно ми харесваше аромата и консистенцията им Simple Smile
Bilka Simple Smile Аз ги открих, когато един път в Бг се намацах с крема на майка ми. Оттогава понякога ми носи този крем, ей така малко на майтап - като нещо общо. Simple Smile Наистина приятни консистенция и аромат, макар и доста силен. На мен ми е тежък (и този) крем, де. Имам мазна кожа и все още съм под 40, само много, много леки кремове ми понасят, доста трудно си намирам даже.

# 311
Аз ефект от кремове не очаквам.
Мажа, понеже ми е част от рутината и съм с предимно суха кожа.
И български и чужди пробвам, скъпи и не толкова, ми не ставам на 20.

# 312
  • пустинята Гоби
Номера е да не станеш преждевременно на 50, не да станеш на 20. Пък и сухата кожа без крем седи опъната, а с крем е подхранена - значи ефект има.

# 313
По съвет на Сиси вчера си поръчах 3 продукта на Виши, специално за мазна кожа, да видим сега по доволна ли ще съм от ползваните до сега от другите им серии. Поръчах измивен гел, крем и ексфолиант-маска.
Сиси, има и мицеларна вода на серията, дали да не пробвам и нея да намеря? Серията няма серум, но ще си ползвам моя, имам чисто нов флакон Есте Лаудер, не омазнява!
Никоя друга марка не съм чувствала толкова своя. Въпреки че през годините позагубиха позициите си. Единствено техните анти ейдж не съм усещала тежки, мазни, не правя реакции и съответно не губя интерес. Ползвам най-вече дневен, след сутрешният душ (не за мазна кожа, защото моята не е такава) и въпреки че не виждам разлика поне чувствам кожата на лицето си мека и хидратирана.

# 314
Мими, моя приятелка, на 50+ има много по-стегната кожа от мен.На 40 съм аз, грижа се за кожата си от както се помня. В категорията на Ева Мендес е, без бръчки и без увисвания, не ходи на процедури и лифтинги, при нея е ген.
Аз и крем от хиляда лева да сложа, освен да спре опъването;), друго няма да направи.
Единственото предимство на моята кожа е че не реагира зле на нищо, което и слагам.
Правите ли си масажи?
Аз от няколко месеца отделям по половин час за масаж на лицето, ръчен и с ролер.

Общи условия

Активация на акаунт