Половинките ви подкрепят ли ви?

• 12 749
  • 314
  •   1
Отговори
# 75
*Deny*, в какво се изразява емоционалната подкрепа, която искаш да получаваш от приятеля ти и изискваш ли, надяваш ли се на такава и от другите ти близки-родители, роднини, по принцип?
Скрит текст:
Струва ми се, че за теб такава подкрепа е човек да се постави на мястото на другия, да влезе в неговите обувки и да го разбира, съчувства и приема. Ако е такава подкрепа само ще се изтормозваш, защото това не всеки  го умее, включително и най-близките ти хора дори и да те обичат и държат на теб. Това е изтормозващо и за човекът, от който искаш да получиш подкрепа, защото той не може да реагира емоционално по този начин, по който ти изискваш и се получава това че, ти се чувстваш неразбрана, неподкрепена, а другият човек се чуди къде пак е сгафил и защо ти си недоволна.
С приятелят ти се е получило това, че ти не искаш бебе, страх те е, вкарваш си черни сценарии в главата, казваш му всичко това, но той не може да ти влезе в обувките и да си представи как се чувстваш,
което не означава, че той е дебил или ненадежден, просто той подкрепя по друг начин и чувства по друг начин.
Именно.Според неговата емоционалност, възпитание, чувства....
Може наистина да е "мъжка лиготия" но тогава пък какви ги дири авторката с подобна "мъжка кифла"....
Но ако е нормален мъж, с чувство за хумор, отговорен и емоционален, ударила е джакпота с него.Като омъжена за подобен мъж от години, гарантирам, че с такива мъже се живее изключително лесно и винаги са Опора на половинките си.

# 76
А ти защо не подкрепи неговите емоции и не се опиташ НЕГО да разбереш? Защо твоите емоции да са по-важни?
Голямо момиче си и е редно да знаеш, че тест е най-добре да се прави със сутришна урина.
Честно казано написаното от теб са лиготии. Извини ме, че ти го казвам толкова директно.

Имаш стабилен човек до себе си, каквото и да е станало имаш подкрепа, но трябвало и да не изпитва положителни емоции  щото ти не знаеш какво искаш. Ами той явно знае!
И ако с това си поведение не го отблъснеш - дръж момиче, яко дръж - свестен мъж си хванала!

# 77
  • София
Който го е страх от мечки, не ходи в гората.
След като категорично изключваш варианта за бременност, е трябвало да ползвате предпазни мерки.
След като не сте ползвали, това означава, че дори и да се случи, сте ОК с риска. Според мен мъжът реагира адекватно и подкрепящо.

# 78
Много лигаво и инфантилно поведение имаш, авторке. Ами пази се, като не искаш дете. Ако не си готова за семейство просто не му губи времето на мъжа.

# 79
  • София
Авторката иска да се похвали преди да е уловила рибата.

Що за тема, що за емоции. Инфантил точка ком.

# 80
Направо перлена огърлица стана с тия бисер след бисер. Още съм на 2-ра стр., ама не мога повече ... много ми е смешно.
Който не иска деца трябва да има мозък да се пази сам, не да разчита някой да му съчувства и влиза в обувките .. еле пък било то мъж.

# 81
Тя иска подкрепа в паникьосването. Той не се е паникьосал и авторката намира това за дебилно. Направо умът ми не го побира. Да видиш ти, че гаджето е толкова уверено в желанието да е с теб, че дори непланирана бременност не го плаши и да изпаднеш в истерии и драми... Авторке, звънни му и се извини на човека поне, направо ми стана гадно за него.

# 82
Не губи времето на човека, защото такива мъже са кът Wink

# 83
Аз също бих се притеснила ако съм казала, че изрично не искам дете и партньорът ми се радва на евентуална нежелана бременност. Психопатско е. Може да е решил и да я "върже", че е младичка, пък на него му е време. Не им знаем точно отношенията. Но тези неща се коментират още в началото на интимния живит, както и контрацепцията. А като не си сигурна в мъжа и намеренията му, ако не ще да слага презерватив - хапчета...

# 84
Всеки с номера си.

# 85
С нетърпение чакам да видя развоя на събитията и дали теста е положителен 😃

Все пак какъв е неговият проблем с кондомите, че не ги ползвате?
Разбирам, че не искаш да си на противозачатъчни, но все пак можеш да намериш друг вариант за контрацепция.

# 86
Следващият път не бързай да звъниш и да създаваш драми, ами седни и драсни набързо един сценарий. Твоята “новина” как ти закъснява, не си бременна или си, кристалното кълбо не казва още. После неговият правилен отговор. И отново. Твоята част от сценария как се потиш от нерви, после неговият отговор. Подавай му репликите навреме, да не стане грешка.
Иначе малко по-сериозно. Човекът те е усетил, че си кълбо от нерви и се е опитал да тушира напрежението и притесненията ти с хумор. Подхвърлените реплики, че ще ти отива идват да покажат, че би застанал до теб, ако си бременна и би се грижил за детето Ви.
Решението, че ще направиш аборт, докато все още дори не си купила тест няма да го коментирам. Във високо-планинска хижа ли работиш, че няма аптеки в околността?!?

# 87
Следващият път не бързай да звъниш и да създаваш драми, ами седни и драсни набързо един сценарий. Твоята “новина” как ти закъснява, не си бременна или си, кристалното кълбо не казва още. После неговият правилен отговор. И отново. Твоята част от сценария как се потиш от нерви, после неговият отговор. Подавай му репликите навреме, да не стане грешка.
Иначе малко по-сериозно. Човекът те е усетил, че си кълбо от нерви и се е опитал да тушира напрежението и притесненията ти с хумор. Подхвърлените реплики, че ще ти отива идват да покажат, че би застанал до теб, ако си бременна и би се грижил за детето Ви.
Решението, че ще направиш аборт, докато все още дори не си купила тест няма да го коментирам. Във високо-планинска хижа ли работиш, че няма аптеки в околността?!?
Не, в отдалечено от града място и нямам право да излизам в работно време.

# 88
  • у дома...
Не, в отдалечено от града място и нямам право да излизам в работно време.
И няма куриерски служби или доставки до адрес? И таксита няма, които да ти доставят нещо?

# 89
Дени, наистина, проучи контрацепцията. Независимо от този резултат.

Общи условия

Активация на акаунт