Отговори
# 600
  • София
От феновете, когато туитовете стигнаха 1 милион
Ханде и Керем са го харесали

# 601
Серкан е точно замислен, според мен. Той е потънал някъде в мислите си и заседнал някъде в тая една година, която му се губи, защото има проблясъци, но още не може да свърже нищо. Очевидно и жълтата рокля, на която възшагай надежди, не проработи. Той изобщо не е тук, опитва се да нареди пъзела в главата си, но много парченца му се губят. Той още е борбен, но борбата е вътре в него, защото непознатото момиче пак го опиянява, а в същото време са сгодени за други.

# 602
Феновете не спират да туитват, 1,84 милиона вече, много са въодушевени за достигането на 2 милиона. Аз нямам туитър обаче така се вълнувам също. Все пак това е двойно на очакваното, всички ще говорят за нашия сериал и фендъм.

"От позитивна гледна точка достигнахме 1.8 милиона туита, 1.8, а те мислеха, че 1 милион е предизвикателство, хаха обичам този фендъм"

# 603
.....

че той вампира там

Каква глупост съм написала, аз прочетох на Серкан вратата дали е отворена за вампири, редактирам се

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 00:17 от Slawena

# 604
Здравейте, момичета, "следя ви из късо" от 36 тема. Неповторими сте! Никога да не съм писала, защото обичам да ви чета, а вие прочитахте мислите ми, но това до днес...Днес отново се влюбих и запалих по сериала, отново съм запалена със същия трепет както в първите епизоди. Не ме вълнува кои ще са новите сценаристи, защото които и да дойдат ще трябва да внимават с това което вече е изградено за сериала, с феновете и стила. Новите ще трябва да имат въображението на БГ мамите, абе не им е лесна задачата, ама да му мислят те. Искам да благодаря на всички момичета за преводите, коментарите, статистиката и организацията за сватбата. Относно Серкан бей вече е време да си сложи часовника с пулсометъра, че скоро ще излезе извън ритъм. Еда няма да се откаже никога от своята любов, тя е силен образ и е образец на поведение за промяна на женското мислене в съседката ни.
Май като за първо официално писмено включване е това от мен. Лека вечер!
Очаквам с нетърпение превода на сцената с камината...толкова топлина, любов и надежда...размечтах се....

# 605
Да си кажа.. и аз се радвам, че съм част от феновете на сериала, такава емоция, такова вълнение не е било при мен покрай сериал. И не съм виждала толкова обединени фенове ❤
Но нашата темичка най си я обичам. Различни мнения, различни гледни точки, но пък еднакво силна обич към ЕдСер, сериала и ХанКер. ❤🥰
И благодаря на златните ни Алекс и Али за преводите! ❤
RossyT, добре дошла, включвай се по-често вече! 😍

# 606
Момичета , нали знаете ,че ви се дразня като споменавате Птичката и други ромкоми ( сори , но не съм им фенка ) , Вратата е нещо различно и прекрасно , НО сега се съгласявам с вас - да се връща Айшето както се е върнала в Птичката ,че тези новите СЦ като им видях старите проектни нещо се притесних - мъки , викове ,стегнати куфари , лоши герои и постъпки Disappointed Relieved , да се махат , ако следващия епизод нени покажат влюбен вече Робот !

# 607
Славена мнеее, от днес искам да кажа на Алекс да затваря вратата. Керем няма да дойде. Съжалявам. Другаде е 😏

Бро, няма нужда да му напомнят. Той скоро ще си спомни как първо... ъм "облиза бъркалките на миксера" след онази "гонка" с таксито, после ще се сети и за готварския курс.. Ти да не си огладняла нещо обаче? 😏😆

# 608
  • София
Ето каква е била реакцията на Керем по време на световното туитване за достигането на този заветен 1 милион.

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 00:30 от БлагаВест

# 609
# 610
Най-много ме разчувства разговорът на Еда и Серкан пред камината. Споменът за прекрасната звездна нощ в храма на Аполон и тъжната любов на нимфата към него и превръщането ѝ в слънчоглед.

Слънцето, което е залязло за тях и изчезването на светлината. Плахото докосване на Еда от Серкан. Нейните сълзи  и нестихваща надежда: "Ти помниш. Кажи ми, че помниш".

Насладете се отново с руско озвучаване. Историята на Аполон от 2:16:00 и докосването в тъмнината от 2:20:00.

https://turkru.tv/postuchi-v-moyu-dver-30-seriya.html

Сега разбирам, че с Керем имаме еднакви вкусове. Тази сцена и мен ме впечатли най-много.

Бих искала да имаше повече такива сърцераздирателни моменти, но сценаристите се уплашиха от нашата реакция на трагичната предходна серия и тук ни поднесоха повече водевилни веселби.

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 15:59 от Mira07

# 611
Отговорът: Кой отваря вратата на Селин?

Скрит текст:

# 612
  • София
Не сме единствените, които сме толкова запленени от тази невероятна двойка и този сериал. Феновете по света са полудели по тях. Ето само няколко коментара от различни страни.

Фенката е написала : Вие заслужавате всичката тази обич !!

# 613

Момичета, за малко не умрях докато го гледах как ѝ говори Серкан! 💔Нищо не разбирам, но само на ум си повтарях evet, evet, да не би да казва нещо важно и да не разбере, че с всичко съм съгласна 😁🤣.
Както много от вас отдавна се съмнявам в здравия си разум, но от друга страна щом сме толкова много или е пандемия или това е нормално състояние, а останалите им хлопа нещо ! 😁🤔🤣
Така де, може ли да останеш равнодушен пред този мъж и този глас и тембър!
Благодаря Алекс и Али! 🌸🌺
И на вас прекрасни момичета за купона!🌼💖💞🌸🌺💮

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 00:41 от lady laura

# 614

Момичета, за малко не умрях докато го гледах как ѝ говори Серкан! 💔Нищо не разбирам, но само на ум си повтарях evet, evet, да не би да казва нещо важно и да не разбие, че с всичко съм съгласна 😁🤣.
Както много от вас отдавна се съмнявам в здравия си разум, но от друга страна щом сме толкова много или е пандемия или това е нормално състояние, а останалите им хлопа нещо ! 😁🤔🤣
Така де, може ли да останеш равнодушен пред този мъж и този глас и тембър!
Благодаря Алекс и Али! 🌸🌺
И на вас прекрасни момичета за купона!🌼💖💞🌸🌺💮

Ако Почукай на вратата ми е вирус, то тогава нека не ме напуска никога. Mask

Общи условия

Активация на акаунт