Отговори
# 585
Благодаря за превода!😀
Серията беше много забавна и ми се върна настроението.
Фрага е  не толкова лош,щом ще има нови интриги това означава че ще има още епизоди,което трябва да ни радва.
Важното е че няма вече сълзи  и викове,е с изключение на тези на Джереми.
Лека нощ!

# 586
Поне знаем, че ревността на Серкан е забавна и ни очакват комични ситуации. Сега Селината ги кани на вечеря, ще бъде интересно, но не вярвам Селин и Дениз да работят заедно. Той изглежда мил и добър, истински приятел на Еда, щом до сега не е пожертвал приятелството си с нея, заради любовта.. не вярвам сега да го направи.

# 587
  • София
И в моите не е, гости. Като си спомни, идва голямата мъка. И се надявам сценаристите с опит в драмата да не забравят да ни я поднесат тогава. Wink

Серкан бей за коя любов се чуди сега... ако има предвид тази между пердетата, да беше задал въпроса по-ясно - “чий кекс е по-вкусен”, “на кой му е по-голям... ножът... за рязане на кекса”, “кой по-бързо го прави този кекс, а кой меси дълго и старателно”, “на кого по-бързо му набухва кексът” и така нататък... 😅😅😅

# 588
Феновете казват , че няма да спят тази вечер , докато не достигнем 2 милиона туита Joy
Ох, толкава съм превъзбудена от този туитър, че не мога да коментирам серията Joy уникално е това , чувствам се на 15г Joy

Хахаха Бърборанка замества достойно Налбантова Joy

# 589
Момичета благодаря за страхотната ви компания. От емоции ми се завъртя главата, както при Еда.
Благодаря на Алекс и Али за преводите. Без вас не е същото. Simple Smile

https://twitter.com/BozkurtSarp/status/1358125043142819844

От Сарп: Kerem Büstün Satisfied

И при мен не се е реабилитирал ! Trollface

# 590
И аз ви обичам, момичета!! Станахте неизменна част от ежедневието ми, просто със събуждането и влизам в темата веднага. Честно казано, ако не бяхте вие, досега може би щях да съм се отказала, понеже съм малко импулсивна личност и много лесно се паля и изоставям нещо. Но поне в темата винаги има позитивност, дори и сериалчето ни е да е напоследък изпълнено с драми. Покрай вас започнах да търся нещо хубаво във всичко лошо, което се случва в сериала и съм твърдо решена, че за нищо на света няма да се откажа от сериала ни! Аз също ви благодаря и се радвам, че съм ви полезна поне малко Heart Лека нощ от мен и до утре пак Heart

# 591
Магийке, аз се надявам, че Дениз няма да предаде Еда. Той е влюбен в нея, макар и несподелено. Едва ли ще разчита да я нарани, за да я получи. По-склонна съм да мисля, че може Джерен да я предаде след всички тези викове и истерии. Това няма да ми хареса. Досега Джерен беше една от най-верните приятелки на Еда. Даваше разумни съвети и помагаше. Не искам да тръгват в тази посока да я съюзят с кокошката. Наистина ли си мисли и тя като перушината, че може да получиш нечия любов насила. А и тези хапчета, които Джер държи за кого са? Тя ли ги пие или ще ги слага в нечия напитка. Радвам се, че поне Мело започна да действа по-бойно, но ако Джерен измъкне перушината няма да й простя. Мело май на нея ще каже по телефона какво е направила с паразита.
Бърборанче, как да постави такива въпроси Робо. Той изобщо не помни, че са правили кекс с Еда. Ни пердета, ни библиотеки, мъглата е пълна. Ако си мисли, че са били като със Селин на целувки по бузата...Чудя се кога ще започне да му просветва. Интересно ще ми е да видя тези моменти.

# 592
Тази злобарка Селин само на нещастието на Еда може да се зарадва. Да й имам поводите за радост! Пфуу!
Само, че както се оказа, Еда предизвиква обич без интриги и крясъци. В 29 епизод веднага , след първия изблик на силни емоции се дръпна. Човек трябва и гордост да има, освен велика любов...И на какво се радва Селин?! Че нея никак не я устройва този фалшив брак или тя си мисли, че ще стане като при Еда и Серкан...Мисля, че много неща ще се повторят и преобърнат , но тяхната любов най-много от:  Еда - Серкан да стане Серкан - Еда. Мда, скъпа Селин, колкото по-грозно се държиш, толкова по-грозно ще си отидеш...Не мога да й го обещая, но й го пожелавам...

# 593
Няма ги камбаните! Има промяна в аранжировката.

# 594
Изродката какво ли държи?

# 595
Еда, въпреки че е сгодена за Дениз уж, пак изглежда много тъжна. Щастливото лице, което се опитва да си придаде, не й се получава..
Ох, ще ме уморите от смях 😂😂 Селината вече е не само Кокошка, но и Изродка 😂😂

# 596
Липсва ми активния, малко сприхавия, борбен Серкан. Сегашния е е като че ли безхарактерен, може би замислен. Искам да е по-жив . Лека нощ! Може би до утре ще осмислим епизода.

# 597
На Мело се пада честта да замества Фифи и старата Джерен...тежка задача. Точно Мело, която ни показаха едва ли не като "предателка" в началото , заради историята с Каан. Точно Мело , която много от нас ни дразнеше на моменти . Точно Мело, която се сприятели със Селин. Точно тя май ще остане единствената приятелка на Еда.  (Дениз не го броя , той скоро ще разбере , че няма как да си приятел с човека , в който си влюбен и ще стегне куфара Joy)

# 598
..
Ох, ще ме уморите от смях 😂😂 Селината вече е не само Кокошка, но и Изродка 😂😂
Ами, че е изродка е! Много и лепна, според мен, само истински изрод би се възползвал така от човек, който не помни!

# 599
  • София
Серкан в началото беше точно такъв - 11 епизода му трябваха, за да признае на Еда, че е влюбен в нея и го направи, защото тя щеше да замине. Стана активен и борбен чак, след като опита вкуса на кекса, който месиха с Еда. 😅 Сега го е забравил, затова пак е пасивен и неуверен. Един бърз готварски курс да си спретнат и ще видите пак борбен Серкан. Ама няма кой да им каже...
Липсва ми активния, малко сприхавия, борбен Серкан. Сегашния е е като че ли безхарактерен, може би замислен. Искам да е по-жив . Лека нощ! Може би до утре ще осмислим епизода.

Общи условия

Активация на акаунт