Еда: Животът ни поднася изненади, и на мен ми направи хубава изненада.Аз съм много щастлива, искам всички да са щастливи
Серкан: Добре, а любовта на кого бе по-хубава
Еда: Н еразбрах
Серкан: Серкан ли , Дениз ли
Селин : Искам да ви поканя двамата с ЕДа на вечеря, какво ще кажете
Джерен : Няма да позваля на Еда да използвав Дениз.Няма тя да е в главната роля а аз фигурант
Селин: Така значи,Еда
Мело: Нали довечера ще има вечеря.Реших да разкарам паразита Селин
Благодаря на Али и Алекс за преводите....

На всички а споделените емоции и коментари

По спокойна съм от миналата седмица, защото Еда спря да плаче и започва да действа и да живее при новите обстоятелства...Годежа е на ужкин...но той и със Серкан беше така...Ако тя се влюби в приятеля от детинство ...ще го приема....Серкан толкова пъти и подаваше грешни сигнали....обиждаше я, гонеше я.....свали и звезди от небето и накрая пред очите и се сгоди, защото нищо не помни за последната година....Добре....Еда също има право да забрави...Ще успее ли ще видим...Той ще си спомни ли...и това ще видим....
Не искам все Еда да е низвергната в пресата и то с помощта на Селин...И преди Серкан прие на доверие, че тя няма нищо общо с това и сега постъпи така...Нищо ново под слънцето....Колко човека извън семействата на Серкан и Еда и колеги от формата знаеха, че той и предложи брак...Николко.....Наистина настройките и логиката на Серкан останаха в Словения....
Лека