Отговори
# 555
Цитат
Кой ши....няк отвори на кокошката вратата ??? Ей..
Ферит? Дениз? По грешка - Ердем, ама ми се видя, че гледа много по-високо от снагата на Елдем. Smiley

# 556
Ферит ще отвори вратата на пернатото...

# 557
  • Кърджали
Репортерите: Първо г-н серкан, а после вие започнахте нова връзка. Защо приключи тази голяма любов
Еда: Животът ни поднася изненади, и на мен ми направи хубава изненада.Аз съм много щастлива, искам всички да са щастливи
Серкан: Добре,  а любовта на кого бе по-хубава
Еда: Н еразбрах
Серкан: Серкан ли , Дениз ли
Селин : Искам да ви поканя двамата с ЕДа на вечеря, какво ще кажете
Джерен : Няма да позваля на Еда да използвав Дениз.Няма тя да е в главната роля а аз фигурант
Селин: Така значи,Еда
Мело: Нали довечера ще има вечеря.Реших да разкарам паразита Селин

# 558
Ооо, Джерен ще отвори портата... След превода - това май ще да е. Ама кокошката гледаше нагоре. Дали е била с ниски обувки, а Джерен си я бая пръчка 🤔

# 559
Серкан мноого ще ревнува. Еда идва с балони на работа май от Дениз, обяснява на пресата колко са щастливи.
И аз предполагам бих направила същото като Еда на нейно място, но Дениз я харесва и не знам ще иска ли после да се откаже от нея, когато Серкан си спомни.
Селин пак подслушва, тя друго не може да прави май.. Джерен още не е казала нищо на Еда, но става все по-нервна и това позволява на Селин да прави допълнителни интриги.
Но според мен се очертава добър следващ епизод, ревнив Серкан винаги е забавен.
Около 1.8 милиона туита направихме тази седмица, абсолютен рекорд.
Благодаря на Алекс и Али за преводите и на всички ви за компанията и обсъжданията. Flowers Hibiscus

# 560
Благодаря на момичетата за превода. Не ми хареса че промениха Джерен. Направиха я гаднярка.  Може би тя отвори на Селин.

# 561
Аз мисля, че Джерен ще е човекът, отворил вратата. Интригата Джерен/Дениз хич не ме кефи. Angry

# 562
  • София
Ще има интриги, кой какво и колко знае, номера ще си правят, доста ги засукаха нещата. Интересно наистина. Аз мисля, че Дениз ще си остане добряк. Надали ще помага на Селин. Но определено става интересно. Нали ни липсваха обрати, на ви сега един след друг. Аз тотално се обърках. Хареса ми обаче въпросът на жувналистите и този на Серкан след това. Wink

# 563
Привет, къзлар,
Кой ши....няк отвори на кокошката вратата ??? Ей..
Габи, аз залагам на Ферит. Ама дано да е по-късничко, да си е поседяла заключена някой друг час кокошката.
Серията определено беше по-добра от предната. Тук единствено Ердем ми дойде в повече. На моменти исках да го превъртя с мишката, но уви, нямаше как. Направо искам да го командироват на някой далечен остров до края на сериала и да не го виждаме и чуваме повече. А в началото беше симпатичен герой. Другото ми беше ок. Керем и Ханде играха много хубаво. Радвам се, че бебето дойде с Пъръл. Истериите на Джерен ми идват в повече. Наистина новите сценаристи развалиха всички образи. Джерен беше най-балансирана от всички приятелки, а в какво я превърнаха. Не ми допада на мен това. Време е вече да връщат Айше Кутлу. Стига са експериментирали с нервите и търпението на феновете. Тъкмо да има време в последните двайсетина епизода да възстанови щетите от експериментаторите.

# 564
Благодаря на всички, вие си знаете Kissing Heart

Лека нощ от мен!
Лягам си с усмивка Grinning Heart

# 565
И едно приятелство Джерен/ Еда ще го направят на пух и прах, ами не ми харесва. Приятелите затова са приятели, да са до теб когато имаш нужда, а не да ти подлагат бананова кора.

Освен докато Селин е затворена, Серкан да си спомни напълно коя е Еда и веселата скок подскок Селин може да падне на трибуквието си. Мечти...

Ердем е напълно излишен персонаж, винаги се чудя какво търси във фирмата и въобще образа му и за пълнеж не става

# 566
Епизодът много ми хареса! Имаше от всичко, но най-вече се чувствах, така както в началото на сериала. Огромно нетърпение и гледне без мигане. Направо вече да идва другият епизод.

# 567
  • Кърджали
Мда, Серкан започва да го човърка
От еднамстрснандобре, че Селин рсзбира, че годежа на Еда ефалшив.Така ше продължава да е на тръни дали Серкан няма да си спомни и да го загуби. Макар че то вече не е нужно Серкан да си спомня, той почна да губи и малкото си останал мозък като е окооло Еда
Джерен няю какво да се сърди на Еда. Толкова години не е казала че изпитва нещо към Дениз. Нали са приятелки..

# 568
Все по -интересно става и все по - объркано. Като гледам заканите на Джерен.. като нищо тя да й отвори вратата на Селината или Ферит, който още тайно си я обича. Утре ще изгледам епизода със субтитри, за да си подредя мислите малко. Хареса ми обаче, лек, малко романтичен, малко драматичен. ❤

# 569
  • София
Коментар за епизода ще пиша след като страстите, вълнението и емоциите от тази вечер се успокоят и уталожат!

Не мога да си обясня обаче един факт, защо сменят толкова често сценаристите? За Айше Кутлу и нейната смяна има някакво логично обяснение - започна силен сериал, поизчерпа се след двадесетина епизода, решили са да я сменят! Но от тази смяна последваха няколко смени вече за по-малко от десет епизода! Едва ли причината е само и единствено да се намерят сценаристи в Турция, които да отговорят на очакванията от огромната маса от фенове на сериала! Наистина за мен е много странно, моля момичетата с повече опит от турските сериали да споделят! Тези, които аз съм гледала също имаха смяна на екипите сценаристи, но не повече от два до три пъти за около 50 и повече епизода!

P.S. Видях поста на blue' и се допълвам, защото и аз съм разочарована от пълния обрат който направиха при някои от героите (факт, отбелязан от много момичета в темата)! Но в този епизод най-фрапантно беше това с образа на Джерен! Не остана нищо от предишната Джерен, която аз лично много харесвах!

И да, ако има допитване и аз съм за това да върнат отново Айше Кутлу, случвало се е вече в успешен летен сериал!

Алекс, Али , сърдечно благодаря и на двете ви!

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 23:44 от nrgmama

Общи условия

Активация на акаунт