Отговори
# 570
  • Плевен / София
Репортерите: Първо г-н серкан, а после вие започнахте нова връзка. Защо приключи тази голяма любов
Еда: Животът ни поднася изненади, и на мен ми направи хубава изненада.Аз съм много щастлива, искам всички да са щастливи
Серкан: Добре,  а любовта на кого бе по-хубава
Еда: Н еразбрах
Серкан: Серкан ли , Дениз ли
Селин : Искам да ви поканя двамата с ЕДа на вечеря, какво ще кажете
Джерен : Няма да позваля на Еда да използвав Дениз.Няма тя да е в главната роля а аз фигурант

Селин: Така значи,Еда
Мело: Нали довечера ще има вечеря.Реших да разкарам паразита Селин
До тук беше с приятелството на двете....Какво иска Джерен ...насила Дениз да я заобича ли?....Тя май ще стане втора Селин....Жалко...
Благодаря на Али и Алекс за преводите....
На всички а споделените емоции и коментари
По спокойна съм от миналата седмица, защото Еда спря да плаче и започва да действа и да живее при новите обстоятелства...Годежа е на ужкин...но той и със Серкан беше така...Ако тя се влюби в приятеля от детинство ...ще го приема....Серкан толкова пъти и подаваше грешни сигнали....обиждаше я, гонеше я.....свали и звезди от небето и накрая пред очите и се сгоди, защото нищо не помни за последната година....Добре....Еда също има право да забрави...Ще успее ли ще видим...Той ще си спомни ли...и това ще видим....
Не искам все Еда да е низвергната в пресата и то с помощта на Селин...И преди Серкан прие на доверие, че тя няма нищо общо с това и сега постъпи така...Нищо ново под слънцето....Колко човека извън семействата на Серкан и Еда и колеги от формата знаеха, че той и предложи брак...Николко.....Наистина настройките и логиката на Серкан останаха в Словения....
Лека ..

# 571
  • София
Благодаря отново на Алекс и Али за преводите! ❤

# 572

blue те като ос...ха толкова образа до сега и да я върнат Айшето няма да се оправят нещата. Аз очаквах някакво друго развитие например на Айдан, Айфер а не да ни занимават с Ердем, който даже не е и смешен.

# 573
Фрагманът с бг субтитри Hug
https://ok.ru/video/2120337197580

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 23:44 от ally.yor

# 574
  • Кърджали
Гости, Еда че няма да се влюби в Дениз, няма. Това е приказката на Еда и Серкан. Но пък нека Робот бей малко да го почовърка, да види че  не е незаменим, че няюа да го чакат цял живот...

# 575
Не ми харесва , че развалят образа на Джерен , някакви хапчета май отваряше във фрага , да не вземе да пие успокоителни Flushed

Благодаря за преводите, момичета , прекрасни сте Heart

Давам й още 2 епизода макс на Селин и повече няма да мога да я издържа , органически не я понасям Joy

# 576
Алииии, ОБИЧАМЕ ТЕ!!!

# 577
Алекс, а терасата ти още ли е отворена за вампири 😏 За един прЕател питам само 😆

# 578
  • София
nrgmama, те не сменят сценаристите толкова често. Имаше един екип, начело с Айше, него смениха. Сега в новия има титуляри и резерви, така го приеми. Обикновено са 4-5 сценариста на епизод. Толкова изписват поне. И двама от тях са титуляри, другите ги въртят. Според мен това не е лошо. Просто по този начин не позволяват на историята да се изчерпа. Вкарват свежа кръв, както се казва. Wink

# 579
РоБо вече яко го човърка така или иначе, щом се чуди "Серкан ли, Дениз ли е по-добър". Семенцето на съмнението е посято.

# 580
Али, Алекс, пропуснах да кажа благодаря, момичета. Прекрасни сте.
Сега като ви чета, наистина може и Джерен да отвори вратата. Не ми харесва накъде завиха тези сценаристи. Дано бързо влязат в релси. Искам нещо по-смислено да измислят. Но ми харесва, че Серкан отново се влюбва в Еда и без да осъзнава ревнува отново. Коя любов е по-хубава - на Дениз ли, на Серкан ли? И балоните как гледа от Дениз. Добре, че го нямаше Сейфи да каже "Спукай ги, веднага! Всичките ги спукай!" Ама пък може сам да стане да ги спихне, ако се окаже, че има алергия към такива неща Stuck Out Tongue Winking Eye
Момичета, благодаря ви за компанията. Прекрасно е да споделяме това място и вълненията си. Heart

# 581
Джерен голяма истеричка  я правят, прекалиха. Селин май не работи , а само слухти.
 Серкан бавно си спомня, но Селин е плътно до него, не го оставя да диша . Голяма  нахалница.

# 582
  • Кърджали
1.80 млн туита. Шега няма
Nalbantova, какво да ти кажа, беше малко студено по ношите та позатворих вратата, лекипко, без да я заключвам. Сега пак е отворена, ама не иде тоз пуст вампир. Къде да дойде, той такава хубава кръвна банка си е намерил. Хич не му е до мен

# 583
  • София
blue, това беше страшно добро попадение: “Добре, че го нямаше Сейфи да каже "Спукай ги, веднага! Всичките ги спукай!"” С глас се смея!!! 😅😅😅

# 584
  • Плевен / София
РоБо вече яко го човърка така или иначе, щом се чуди "Серкан ли, Дениз ли е по-добър". Семенцето на съмнението е посято.
Да....започва да си задава въпроса като Хамлет.... Kissing Heart
Добре, че досега в живота не съм налитала на жени като Селин....А Серкан все още не е реабилитиран в моите очи....Аз не прощавам лесно...

Общи условия

Активация на акаунт