Отговори
# 630
Превод на лайфа на Ханде и Керем на английски:

https://www.instagram.com/stories/em_turk1/2503257969094818463/

# 631
  • София
Момичета, благодаря ви за компанията тази вечер! 🍀 Първото ми впечатление от днешния епизод е хубаво - върна ми се емоцията от началото на сериала. Получих сърцетуп няколко пъти и се усетих как тръпна в очакване какво ще се случи. По-обстоен анализ ще мога да направя, след като изгледам епизода с превод. 😉

Не знам защо разделиха Джерен и Ферит, аз ги харесвах. Но явно замислят нещо. Джерен мен не ме подразни. Съвсем човешки емоции са това. Приятелство, приятелство, ама намеси ли се ашк, става страшно. Засега нищо лошо не е направила, освен че си изпусна нервите. Да видим какво следва натам. Simple Smile

И единственото, което ми липсваше в епизода, беше да видя разбита Еда. Очаквах да се прибере, да поплаче малко, момичетата и Дениз да я надъхат, очаквах дори няколко дни да не ходи в офиса. Серкан малко да го удари в имоциито, че е бил прекалено суров и нагъл с това предложение към Селин пред Еда. И в последствие Еда да реши да не се предава. Както навремето Ефе я върна на работа в холдинга. Не знам. Някак си много лесно го прие. Според мен имаше нужда от 15 минути драма. Ама нейсе.

Сега не знам какво да очаквам от рейтинга. Знаете - ако на нас епизодът ни е харесал, на комшуто не е и обратно. 😅

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 01:57 от Бърборанка с розови очила

# 632
  • In the light side of the Moon!
Mайкооо 2мл туити, тоя народ съвсем полудя......
ще трябва още сценаристи да вкарат!!!

Мики, много си сладка с твоите туитърски емоции 🤗

Мира, благодаря за линка, тъкмо се канех да ходя да ровя за превод на лайфа!

Алекс и Али 🤗 вие си знаете!

Друон, много са забавни, смея се с глас!

Мале тъкмо си отдъхнах, че Еда спря да крещи то па се появи Джерен.
Разочарована съм накъде върви образа на Джерен, тя наистина беше най-близка до Еда от Фифи и Мело. Еда с нея споделяше най-много.
Ок, влюбена в Дениз от детство, но тя и във Ферит беше влюбена...просто причината да се отърве от Ферит не е достатъчна. Жал ми стана за него, че той нищо не е направил. Божеее изперка и тая!

Тия годежи да ви кажа и на мен ми идват малко в повече! Вече за нищо ги нямат, наситихме се, че се и пренаситихме и когато дойде истинския годеж няма да му обърнем и внимание! Само Ердем не са сгодявали до сега.
Радвам се за Пърл, ще си имат бебоче.
Енгин нещо го поизоставиха като образ. Преди беше непрекъснато до Серкан, беше забавен, беше интересен сега нещо ми издиша.

Ей, ама много са хубави тия Ханде и Керем. Ханде е като сълза! Пу, пу...да не са им уроки.

Благодаря за приятната и забавна компания 🤗

# 633
Меги , нещо не гледаш внимателно , Ердем беше сгоден за Лейля няколко серии Joy и пръстени имаха , и двамата , а не като Серкан , разхожда се без пръстен Stuck Out Tongue Winking Eye
От емоции забравих да кажа кое ми хареса в епизода, всички очаквахме , че това събиране ще е официалният годеж на СС (да се разбира Серкан и Селин Joy), обаче то се оказа съвсем друго. Серкан й даде пръстена между другото и това беше , няма да има годеж с размяна на пръстени и рязане на червена лентичка , дано няма наистина , че няма да го понеса Joy
Относно събирането на главните герои , след 150 епизода , когато си простят всичко мисля, че директно ще се оженят, без повече годежи Joy

# 634
На мен много ми харесаха сцените, когато Серкан избираше пръстен за Селин, когато Еда и Серкан бяха в апартамента на Серкан, и сцената пред камината с разказа за Аполон.

Стана ми криво за Джерен, не искам да им развалят приятелството с Еда.

А за Енгин и Пъръл се радвам.

# 635
  • София
Mайкооо 2мл туити, тоя народ съвсем полудя......
ще трябва още сценаристи да вкарат!!!

Мики, много си сладка с твоите туитърски емоции 🤗

Мира, благодаря за линка, тъкмо се канех да ходя да ровя за превод на лайфа!

Алекс и Али 🤗 вие си знаете!

Друон, много са забавни, смея се с глас!

Мале тъкмо си отдъхнах, че Еда спря да крещи то па се появи Джерен.
Разочарована съм накъде върви образа на Джерен, тя наистина беше най-близка до Еда от Фифи и Мело. Еда с нея споделяше най-много.
Ок, влюбена в Дениз от детство, но тя и във Ферит беше влюбена...просто причината да се отърве от Ферит не е достатъчна. Жал ми стана за него, че той нищо не е направил. Божеее изперка и тая!

Тия годежи да ви кажа и на мен ми идват малко в повече! Вече за нищо ги нямат, наситихме се, че се и пренаситихме и когато дойде истинския годеж няма да му обърнем и внимание! Само Ердем не са сгодявали до сега.
Радвам се за Пърл, ще си имат бебоче.
Енгин нещо го поизоставиха като образ. Преди беше непрекъснато до Серкан, беше забавен, беше интересен сега нещо ми издиша.

Ей, ама много са хубави тия Ханде и Керем. Ханде е като сълза! Пу, пу...да не са им уроки.

Благодаря за приятната и забавна компания 🤗

MegiTeo "Само Ердем не са сгодявали до сега". -  и той се беше сгодил фиктивно за Лейля (спомни си халките, които беше купил и се опитваше да покаже на всеки в офиса, не помня точно кои епизоди са)! Вчера druon77 беше постнал една схема, до този момент има 7 (седем) годежа в сериала, което както и да го погледнем в проценти на 30 епизода си е твърде много! Определено малко попрекалиха с тези годежи - фиктивни и истински!

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 01:51 от nrgmama

# 636
  • Кърджали
По повод това, че вече са 2.04 млн туита ви черпя сс един Робот бей, който не осъзнава колко е влюбен.

Искам да знам за любовта ни
Скрит текст:
С: Ако случайността не те бе срещнала с мен, щхя да продължа пак по същия начин, но без д знам нищо. Ти ми показа че е възможен друг начин да живееш на Земята,научи ме че и аз имам душа.
Е: Сега спомняш ли си?
А: Да, хубаво го е написал. Много хубаво го е написал. Само да можеше да е така. Като да четеш забравена книга. Да си спомням цялата история докато я чета.
Е: А ти искаш ли да и спомниш?
С:Кой иска да забрави последната една година от живота си?
Е: Но я забрави. И думите на нашта остори се изтриха
С: Но ти я помниш
Е: Понякога искам аз да бях забравилата страна. Но после се отказвам
С: Защо?
Е: Защото да забравиш е по-трудно отколкото да си спомниш. А имаме толкова общи изживяни мигове. Щеше да е болезнено да забравя.
С:Ще ми разкажеш ли един от тях?
Е: Не. Серкан, аз се отказах да ти припомням миналото
С: Еда.. Интересувам се от теб. Искам да те опозная. Искам да разбера каква е била тази любов за която всички ми говорят.
Е: Не знам от къде да започна.
С: Кое ти идва първо наум?
Е: Един ден край една река Аполон вижда много красива жена. И се влюбва в нея. После ѝ казва "Кажи ми името си, принцесо". Жената казала "Аз не съм принцеса, просто човек". Аполон се впечатлява много от нея и решава да се ожени за нея. И се опитва да убеди жената. Опитва, опитва, опитва и накрая я убеждава.Но в последния момент Аполон си спомня че е безсмъртен. Жената ще остарее, ще напусне този свят. За да не я нарани ѝ казва "Чакай ме, аз ще се върна някой ден" и заминава.

Еда:Ще се върнеш?
Серкан : Веднага ще се върна. Затвори опи, отвори ги и съм тук. Става ли? Обичам те.
Еда: И аз те обичам

Е:Жената го чака, чака,чака, чака. Не се отказва от надеждата, че ще се върне. И както чака един ден се превръща в слънчоглед.
С:Разбира се. Богът на огъня. Приела е да изгори като го гледа.

Кажи че си спомняш
Скрит текст:
Серкан :Била е хубава вечер. Хареса ми. Звезди и митология.
Еда:Хубава беше. Но нашата звезда падна и вече не грее
Серкан: Защо?
Еда : Тока ли спря?
Серкан: Еда...
Еда:Спомняш си? Спомняш си. Молямте кажи нешо, кажи че си спомняш..

Над 2 млн туита от 50 държави.

# 637
По повод това, че вече са 2.04 млн туита ви черпя сс един Робот бей, който не осъзнава колко е влюбен.

Скрит текст:
С: Ако случайността не те бе срещнала с мен, щхя да продължа пак по същия начин, но без д знам нищо. Ти ми показа че е възможен друг начин да живееш на Земята,научи ме че и аз имам душа.
А: Да, хубаво го е написал. Много хубаво го е написал. Само да можеше да е така. Като да четеш забравена книга. Да си спомням цялата история докато я чета.
Е: Защото да забравиш е по-трудно отколкото да си спомниш. А имаме толкова общи изживяни мигове. Щеше да е болезнено да забравя.
С: Еда.. Интересувам се от теб. Искам да те опозная. Искам да разбера каква е била тази любов за която всички ми говорят.
Е: Един ден край една река Аполон вижда много красива жена. И се влюбва в нея. После ѝ казва "Кажи ми името си, принцесо". Жената казала "Аз не съм принцеса, просто човек". Аполон се впечатлява много от нея и решава да се ожени за нея. И се опитва да убеди жената. Опитва, опитва, опитва и накрая я убеждава.Но в последния момент Аполон си спомня че е безсмъртен. Жената ще остарее, ще напусне този свят. За да не я нарани ѝ казва "Чакай ме, аз ще се върна някой ден" и заминава.

Серкан : Веднага ще се върна. Затвори опи, отвори ги и съм тук. Става ли? Обичам те.

Е:Жената го чака, чака,чака, чака. Не се отказва от надеждата, че ще се върне. И както чака един ден се превръща в слънчоглед.

Кажи че си спомняш
Скрит текст:

Мила Алекс, Sparkling Heart безкрайно много ти благодаря!

# 638
Относно събирането на главните герои , след 150 епизода , когато си простят всичко мисля, че директно ще се оженят, без повече годежи Joy
Ама тогава Еда е разбрала, че Селин е тровила Серкан, който пък се е оказал доведен брат на Сейфи..
Тук Еда наказва Селин.

А това ще е снимка от озета на 150еп. 😆

# 639
Тези думи на Еда много ме трогнаха:

Еда: Понякога искам аз да бях забравилата страна. Но после се отказвам.
Еда: Защото да забравиш е по-трудно отколкото да си спомниш. А имаме толкова общи изживяни мигове. Щеше да е болезнено да забравя.

Неочакваното признание на Серкан:

- Еда.. Интересувам се от теб. Искам да те опозная. Искам да разбера каква е била тази любов за която всички ми говорят.

# 640
  • Кърджали
За лека нощ

Скрит текст:
С:Моля те, виж. Изпратих ти мейл, погледни го, според това трябва да са размерите. Не... И без това след този проектнс яхтеното пристанище аз ще поема изцяло всичко. Не се тревожи. Добре, моля , направи каквото ти казах. Благодаря, ще ти се обадя. Чао
Е:Работа. Дори и на почивката работа. Работа. Работа
С: Извинявай, нещо ли каза?
Е: Казах работа
С:Ти какво правиш?
Е: Събрах дърва
С:Знаеш ли какво е дърво?
Е: Нали те видях, та по навик.. .
С: Забавна си. Е, Дениз каква работа върши тогава?
Е:Обикновено жените събират дърва. Подушваме ги..
С:Аааа.. Тк дърво ли ме нарече?
Е: Не знам. Такъв ли си?
С: Наистина си забавна
Е: Така казват
С: Да казват
Е: Хубаво
С:Хубаво. Еда..Сега може ли да спрем да се заяждаме и да поговорим като хората?
Е: Не може да говорим , защото ти не си нормален човек.
С:Не съм нормален?
Е:Аха. Тоест... Не аз преживях удар по главата и си загубих паметта.Не аз говоря за работа след като съм дошла до тук. Човек като е дошъл до тук ще подиша въздух, ще послуша птичките. Но не си нормален, затова и не мога да очаквам да го направиш.
С:Причината за главата ми е инцидент, не беше по желание.И за какви птици говориш, не разбирам
Е:Точно за това говоря.
С: А, така ли? А по въпроса за работата.. Понеже имам работа и ръководя фирма, трябва навсякъде и по всяко време да говоря по работа. Защото ако не говоря и не я наглеждам, ше възникне криза Възникне лк криза, ще се случи грешка. А аз грешки
Е:Мразиш да допускаш грешки. Свърши ли?
С:Ако няма да се заяждаш
Е:Добре
С:Еда
Е:Моля
С:Добре ли си?
Е:Добре съм
С: Дървата ти паднаха
Е:Навехнах си глезена, не виждаш ли от там?
С:Значи не си добре
Е:Добре съм
С:Добре ли си? Да ти помогна ли?
Е:Ще се справя и сама
С:Сигурна ли си?
Е:Да, сигурна съм
С:От тук ми изглежда че не можеш да ходиш
Е:Ще ходя
С:Така ли?
Е:Да
С:Добре, чакай ще ти помогна. Еда.. Добре че все пак това дърво е полезно за нещо.
Е: Съгласи се, че си дърво

# 641
"Аз вярвам в теорията за единствения куршум. Можеш да се влюбваш и любиш много пъти, но има само един куршум, на който е гравирано името ти. И ако извадиш късмета да те прострелят с този куршум раната никога не заздравява!" - Майкъл Конъли, "Законът на Бош"

Толкова важи за тях.Остава ни да чакаме развръзката.

Мисля, че вратата на Селин ще я отвори Еда. И ако ме попитате защо, не мога да отговоря. Логиката ме води, че трябва да е тя.

За лека нощ и аз да се го отбележа - над 2 млн.

# 642
  • Монтана
"Аз вярвам в теорията за единствения куршум. Можеш да се влюбваш и любиш много пъти, но има само един куршум, на който е гравирано името ти. И ако извадиш късмета да те прострелят с този куршум раната никога не заздравява!" - Майкъл Конъли, "Законът на Бош"

Толкова важи за тях.Остава ни да чакаме развръзката.

Мисля, че вратата на Селин ще я отвори Еда. И ако ме попитате защо, не мога да отговоря. Логиката ме води, че трябва да е тя.

За лека нощ и аз да се го отбележа - над 2 млн.

И аз мисля, че е Еда! Тя е честен и почтен човек, знае силата си точно в чувствата на Серкан към себе си и тези към Серкан и е против нейните принципи да игнорира Селин по този начин!Тя ще го направи по единствено приемливия за нея - честния!Т.е. тя няма да го направи, Селин ще си тръгне сама!
И да напиша едно изречение за снощната серия - само сцената пред камината да беше, тези няколко минути на невероятните Ханде и Керем, за мен бяха и са достатъчни да аплодирам и да продължа да се възхищавам на сериала!Не напразно написах Ханде и Керем, а не Серкан и Еда..., тези двамата не играят, те чувстват и пресъздават всичко толкова реално и силно, че аз забравям, че гледам история от екрана!...Невероятни!
Благодаря на момичетата, които превеждат!Благодаря за пореден път! Бъдете здрави всички!
За мен е чест да ви чета и да съм част от вас!
А за събраните милиони ..., това не е нищо, ние можем много повече!Убедена съм!

# 643
Ехааа 2М туита...не е шега работа! Да внимават фокс и продуцентите.
Както едно от нещата, които друон беше постната, и аз настръхвам от страх като чуя смяна на сценарист. Пак ли?! Защо?! Обаче Айшето не я иска обратно. Наистина изгради толкова хубави образи, направи сериал, в който да се влюбим, но след 12-13 епизод нещата много забуксуваха, на мен лично ми беше станало скучно. Днес за първи път искам да изгледам серията с някакъв превод. До сега след онлайна си чаках бг превода на целия епизод послушничко Simple Smile Така, че на хаир да им е на новите сценаристи и да не ни ядосват много!

Подхванали сте Джерен, разочаровани сте как развиват образа ѝ. На мен обаче реакцията на Джерен ми е точно в нейн стил, опърничева, не си мълчи, не си оставя магарето в калта. Проблемът ми е, че много изведнъж, за един епизод, я влюбиха силно в Дениз, че аз не усетих кога стана това. Ок, загатнаха за някакво харесване, но чак толкова съдбовно влюбена да е. Та трябваше да поизчакат няколко епизода малко с истерията между нея и Еда и да има някаква заигравка с Дениз, но да кажем, че приемам ситуацията такава, каквато е.
На мен друго не ми хареса. До сега отбор Еда е бил честен и принципен, действа открито, без интрижки и това заключване на Селин от страна на Мело малко ме разочарова. Май Бърборанка каза, че предпочита интриги пред драма. Аз пък предпочитам хубава качествена драма пред евтини долни интриги. Не обичам хора, които по нечестен начин постигат целите си. Направо имам алергия към такива образи, а принизяват Еда и приятелки към тях. Дано Еда се поскара малко на Мело за постъпката ѝ, може и да им простя това залитане Wink

Наддавате и за това кой ще отвори вратата на Селин. Аз си мисля, че който и да е, ще бъде случайно, просто ще чуе виковете и тропането. Не ми се иска Джерен от злоба да отиде и да отвори. Злобата трябва да е насочена само срещу пилето, а не в нейна полза!  Joy

И има нещо, което доста ме дразни. То по принцип е хубаво де, ама....Серкан говори толкова мило и нежно на Еда, с такъв глас, сякаш я гали с върха на пръстите си и ѝ казва колко я обича и за него друга не съществува. За един влюбен Серка това би било напълно нормално, но за изгубен робот, особено след грубото държание от предишния епизод,  на мен ми е малко неестествено, и него много бързо го промениха.

Казах си, олекна ми, сега отивам да си доспя Sleeping

И да се допълня, че късно видях поста на vai1. Много би ми харесало наистина ако Еда отвори на Селин. Това ще е моето момиче! Вече наистина си лягам, а дали ще заспя е друг въпрос Simple Smile

# 644
  • In the light side of the Moon!
Мики, nrgmama да бееее, ужас и Ердем сгодиха....прави сте не гледам внимателно, еле па Ердем 😂😂😂😂 направо бях забравила.....
е Джерен не е сгодявана, ред й е пък й се пада 😂😂

Патерина, точно това и мен ме подразни в Джерем, бързото приключване с Ферит и новото/старо влюбване с Дениз. В крайна сметка малко или много беше влюбена във Ферит и хоп изведнъж го разлюби.

относно кой отваря вратата на Селин...не знам не мога да предполагам, но Селин изглежда хем доволна, хем изненадана от гледката. Щом е доволна на дали ще е Еда...по скоро ще е някой, който тя харесва или който не е виждала дълго време,.....
А кой харесва Селин...освен Серкан...? Май няма такъв 😂😂😂😂

Алекс 🤗 отивам да те изгледам и изчета!

пс: това беше най-хубавия момент в този еп.
Серкан толкова близо в същия момент толкова далеч

Скрит текст:

Скрит текст:

Кажи че си спомняш
Скрит текст:

Над 2 млн туита от 50 държави.

момичетаааа, имаме

превод на 29 еп.....
топъл топъл ви го нося!

Благодаря на екипа 🌷

https://askim-bg.com/video/1OB32HR9OOD1/POChUKAY-NA-V..
https://waaw.to/f/luwjip4eXxSF
https://ok.ru/video/2291758992055
https://vk.com/club101119462

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 05:42 от MegiTeo

Общи условия

Активация на акаунт