Отговори
# 645
Flowers Hibiscus Добро утро , прекрасни момичета Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много усмивки и добро настроение Hug

# 646

Добро утро, мили момичета! ❤
Поздравявам всички фенове за достигнатите 2 милиона! 🎈 Много сме, силни сме! Чудесна новина е това!
А нас пожелавам усмихнат и слънчев ден! ❤
По-късно ще се включа с моя скромен анализ на епизода след като се прибера от работа и го изгледам пак. 😀
А Диди скоро ще трябва да подготвя нова тема май, май. 😍

# 647
  • Кърджали
Добро утро и от мен!
Сърцето ми още е останало там до една камина, с едно всеотдайни влюбено момипе и един мъж, който дълбоко в себе си носи огромна любов, която ще преоткрие, търсейки път към дпомените, сърцето и едба специална жена.
Играха просто невероятно. Уж семпла сцена, но ефекта, който остави за мен беше неописуем. Още веднъж разбрах, че има защо тези двамата да са откраднали сърцата на милиони хора. Те играят със сърце.
Серията ббеше много добра. С усещсщият нещо странно в сърцето си Серкан, с Еда, коятк толкова иска Серкан да си я спомни, че всеки сблъсък с реалността разбива сърцето ѝ, със Селин, която се надяваше, че Серкан ще се държи с нея така както се държеше с Еда, но среща стена от хлад и лед...
Джерен наистина като че ли бързо я влюбиха в Дениз но доколкото стана ясно, тя го е харесвала и била влюбена в него още от ученическите си години. Несподелено. Връзката им зс Ферит и без тоеа на никъде не вървеше, бяха хубава двойка, но дотам.. Ферит пък и той още не е забравил Селин явно
Не ми се искаше да скарват момичетата, но Джерен и преди ди беше импулсивна в емоциите. Ще побеснее и ще спре. Не вярвам да заиграе в един отбор със Селин, на Селин ѝ е по-изгодно Серкан да си мисли, че Еда наистина е сгодена. Но Джерен не виждам защо се сърди на Еда.Нали са приятелки, имала е толкова ходини да разкаже че изпитва нещо към Дениз (явно и тогава я е спирала несподелената любов на Дениз към Еда)...

# 648
Добро утро, романтична туитърна мафия! Joy Hug

Цитат
Но Джерен не виждам защо се сърди на Еда.
Често се среща по дизитата, а сигурно и в реалния живот. И аз винаги съм се чудела, защо аджеба трябва да се обвинява този, в когото любимият е влюбен. Нямам друг отговор, освен, че в такива моменти човек трябва да спре и да се вгледа в себе си. А това е болезнено нещо. Джерен бързаше и по отношение на Енгин и Ферит, състезаваше се нещо, а после бързо се отказваше. Възможно е причината да е именно в миналото и този Дениз.
ПП Много ми хареса този туитър от постнатите от Мира:
Цитат
The world
🌍
is full of nice
😋
peоples if you haven't one
😔
try to be one

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 08:43 от Katya_I

# 649
Не съм била в тази ситуация, на Джерен и Еда, но си мисля, че Джер се сърди на Еда, защото не може да разбере защо тя е по-добра от нея в очите на Дениз, с какво Еда е заслужила любовта му и то толкова години.. със сигурност са въпроси, които в момента Джерен си задава и не намира отговор. Озлобява се към Еда, защото се сравнява с нея.

# 650
Добро утро и от мен! Благодаря още веднъж за преведените сцени. Кой отваря на Селин , може би Еда, а може би Серкан ако е рзбрал нещо. Знам че за да продължи по-дълго сериала трябва бавно да се развива действието, но така ми е тъжно когато гледам болката на Еда и тъжните очи на Серкан. Той наистина търси себе си. Постави пръстена на Селин за да си даде време за размисъл. От една страна Еда, от друга Селин го притискаше. Първият фраг не ни дава много информация, може би втория ?

# 651
Неофициално:
Total : 4,16 (9)
AB : 3,95 (5)
ABC1 : 4,84 (6)

# 652
  • София
Гюнайдън! 🍀🍀🍀

Доволна съм. Спах спокойно. Епизодът си беше уау или бомба, както пишат комшутата. И успяха да ни изненадат - ние за годеж на СС си мислехме, а то какво излезе... Еда ще представя проект. Залагахме толкова на роклята, на лимоните, на репликата “мразя те, Серкан Болат”, а то - нищо.  Затова очаквам изненади и другата седмица. 😉

Чува ли се нещо за рейтинга?? Много ми е интересно как ще са оценили епизода наш’те съседи. 🤔

Редактирам се - видях поста на mi_si. Спад. Лошо. 😕

# 653
  • Кърджали
БРо, не е като да не свършиха работа и трите неша. Накара Серкан да се спре за миг, да се зачуди какво става тук, сториха му се някак си познати.Как се спря на място като каза " Чувствата ни са взаимни, госпожице", все едно ток го удари. Роклята също му бе позната, просто оше не може да свърже бледите спомени в ума си със лицето и човека. Но определено се кротна, сам прояви желание са задава въпроси. И тозк път не пита Селин. Дори само това е знак че се отдалечава от нейното влияние и започва сам да си изгражда картинката. Ще си спомни, но бавно...
За рейтинга - ще кажа онази дума нещо нецензурирано. Просто този сериал не е това, което в момента е модерно там.
Ако канала ги устройва този рейтинг, ще ни задържат на екрана. Силно се надавам да ги устройва и да вземат предвид огромното международно влияние.

# 654
  • София
Дори цифрите да са тези, които mi_si посочи, пак сме по-добре от Последно лято. Само в АВ са повече от нас. В тотала и АВС1 са по-малко. Wink Общо взето, ние сме твърдо 4. Което си е стабилен рейт. Ако Фокс нямаха в ръкава два нови сериала, според мен въобще нямаше да ги притеснява този рейтинг.

# 655
Да не ви пука, че рейтингът пада. Никой няма да спре сериал, който счупи рекорда снощи Wink

Официално:

От Фокс

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 09:36 от mi_si

# 656
Добро утро и от мен ! Е такова беше положението снощи 😄

Наистина феновете на сериала сме фурии . Другата седмица повече .Фокс хич да не ми се правят на слепи ,че с икаруса и ние ще се включим в подпалването ,тамам ! 😆
     Рейтингът не очаквам да скочи ,но не ме и вълнува . Вълнуват ме ЕдСер !
     Серкан нямаше как за една серия да успее да изслуша всички .Той се върна ,създаде фурор ,близките и семейството му се радваха .Сега вече мина пъроначалния афект и лека -полека те ще ми разказват ,той ще пита .
     Лошото е ,че не дадоха изобщо какво се в случвало в тези два месеца ,когато беше изчезнал .Може би още тогава са закуцали нещата между Ферит и Джерен и се е появила тръпката от детската любов .Хубаво беше поне да загатнат някак .Така малко от небето падна тази "любов " .
     А кой отвори вратата не знам -надявам се да не е Джерен .
    Вчера беше чудесен ден ! Гледахме една серия на "Ашк йок " (лайфа) и една серия на "Почукай на вратата ми " 🤗

# 657
Revolving Hearts

Официално:

Конкуренцията:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 09:46 от mi_si

# 658
Големи благодарности на нашите всеотдайни преводачки.
Да,това е серията на второстепенните герои в нашия сериал.Няма лошо фокусът да се премести върху тях.Има толкова възможности за развитие.Мело като че ли беше най-активна.Джер я рабирам,трудно се преглъща поражение,но ми се струва,че и това ще отмине и тя ще разбере,че насила хубост не става.Нито Еда ще се влюби в

Дениз,нито Дениз в Джерен.За вторите може и да не изляза права.
Вай бе,отиде му лимбата на Серкан бей след дъжда от дрехи наЕда.Доста смешна ситуация,развесели ме.
Стайлинга на Айфер се промени в положителена посока,според мен-палтетата и чантетата ги замениха роклета от70-те години в тон с кухнята и,както отбелязя Айдан.
И аз мисля,че вратата на Селин ще отвори Еда-долните и подли номера са и чужди.Мелек по свой си начин реши да помогне на приятелката си.
Гледах няколко епизода на Жестокия Истанбул-много тежък сериал.Дано сценаристът е решил да се преквалифицира в друг жанр или е обещал,че ще слуша другите сценаристи.
Желая ви слънчев и спокоен неделен ден.

# 659
Добро утро.
Както казах снощи епизода много ми хареса, не ме интересува мнението на турския зрител,защото те имат сбъркана представа за хубав сериал.
Що се отнася за развитието,аз си мисля че ще ни припомнят всички моменти до въпросния момент с таксито и признанието на Серкан.
На въпроса кои отваря на Селин нямам идея,но е човек,които не е очаквала.
Селин ще продължи с мръсните номера,които още ще я отдалечат от Серкан.
Мисля че ,ще направят епизод за 14 февруари,макар времето да не се съвпада по наши смели. Дано да е хубав епизод.
Лек ден.

Общи условия

Активация на акаунт