Отговори
# 105
Здравейте момичета! 🌺🌼🌺
Записвам се и аз в новата тема с едно видео на нашите любими "приятели" Ханде и Керем!

Ниника честит рожден ден! 💐🌸💮🏵️

# 106
  • София
Керем и Ханде са най-красивата приятелска двойка. Мисля, че спор в това няма. 😅🤘🏼❤

# 107
Алекс!

Специален чичек за тебе

Момичета целувам ви и вас! От въздушните няма корона...

# 108
Керем и Ханде са най-красивата приятелска двойка. Мисля, че спор в това няма. 😅🤘🏼❤

Трябва да сме много загубени феновете било тук или в цяла Европа да си мислим че са само "приятелчета". Сигурно така замаскирват нещата за да не разберем сега че са заедно.
Смята че това ще лъсне след края на сериала както стана с актьорите от Обещание.

# 109
На снимката се виждат филии хляб и се сещам как Серкан заделяше средичките и махаше коричките.

Май Еда е Срещу Дениз - предполагам този директорът е сложил ръка на рамото на Керем, ама гледа към Ханде.

В интернет се върти и този колаж. А mf admin и Hakan са го харесали... Balloon

И се сещам за доста хубави танга - слагам в скрит текст линкове. Култови сцени, наслада за окото за тези, които обичат танго музика и танц. People Dancer

Скрит текст:
https://www.youtube.com/watch?v=GDdu0r98saQ - Kiralık Aşk 20. Bölüm - Evlen Benimle
https://www.youtube.com/watch?v=1p2RBIRX0Rs - Ezgi ve Özgür'ün Tangosu - Bay Yanlış 7. Bölüm
https://www.youtube.com/watch?v=9Ja63b5O8Tk - Mr. and Mrs. Smith - Tango
https://www.youtube.com/watch?v=b24a_2NPleg - Shall We Dance? - Jennifer Lopez, Richard Gere
https://www.youtube.com/watch?v=6lAKlYTQVKY - Antonio Banderas
https://www.youtube.com/watch?v=F2zTd_YwTvo - The Tango - Scent of a Woman

Със сигурност обаче подобни сцени не са лесни, изискват тренировки и ако се направят добре са супер и остават в историята.

Ама нито Ханде, нито Керем са танцьори, така че не знам дали сценаристите биха задоволили този каприз на феновете. Дните за снимки на епизод 31 почнаха... така, че не се надявам да успеят да подготвят и танц за Св.Валентинския епизод. CupidGift Heart

Но пък Ханде има хубави дълги крака и е пластична... със сигурност би могла да направи чудеса с тях. Stuck Out Tongue Winking Eye

А и там е работата, че Еда и Серкан си имат песен - Başak - Sen Çal Kapımı Musical Note Sparkling Heart
Освен ако не я миксират с някакви танго нотки. Thinking
Или пък онази на Башак да кажем е била песен до 30 еп.
И в 31 ви - да имат нова песен... с новото влюбване и осъзнаване на Серкан.

# 110
Това е тяхната песен за танго, хем на Серкан да му дойдат съвсем всички спомени, пък може и да повторят самата сцена после Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Лека нощ Hug

# 111
  • София

Трябва да сме много загубени феновете било тук или в цяла Европа да си мислим че са само "приятелчета". Сигурно така замаскирват нещата за да не разберем сега че са заедно.
Смята че това ще лъсне след края на сериала както стана с актьорите от Обещание.
Никого вече не могат да заблудят. Те според мен все още не живеят заедно, но че имат връзка и че се обичат няма никакво съмнение. Аз им се кефя искрено. Дано наистина да си запазят тази любов и след сериала. Те са невероятни хора. И двамата са сериозни, не са лековерни. Определено много си подхождат. И двамата са наранени от предишните си връзки.
Интересното при Ханде е, че до един момент тя беше по-сдържана. Харесваше й да я ухажва Керем, но въпреки това не показваше много, че му отговаря на свалките. Някъде преди нова година вече тя определено започна да си показва по-открито чувствата. А сега направо няма как да скрие, че е хлътнала. Тя вече дори не се крие, че го посещава на снимките на другият му сериал. Двамата са като залепени един за друг. Те са си самодостатъчни.
Една нейна приятелка беше казала, че допусне ли Ханде до сърцето си някой, тя го превръща в своя вселена. Той е всичко за нея. Нека се обичат. Нека са щастливи. От това по-хубаво в този жесток и объркан свят няма.

# 112
  • София
За лека нощ. Nature Moon

# 113

Явно не само нашите журналисти канят интересни хора в студиата си за да могат да ни запознаят със собственото си мнение. Гостът е само фон.
Е, тя просто не му даде думата. Добре, че Асланту е възпитан мъж и я остави да разсъждава сама върху темата...

# 114
  • София
Ханде не е пропуснала да отбележи снимката със закачка към Керем....

# 115
  • In the light side of the Moon!
Привет 🤗
Божеее, аз много съм изпуснала. Освен вас изпуснала съм и фрага. Уж кликам на нови отговори, но ме съмнява, че пропуска странции от телефона....

Както и да е!

Алекс, за новата тема 🤗

Ниника, честит рожден ден! 🌷🌷🌷

Фрагчето ми хареса, но си можехме и без него 😂
Според мен годежа Еда-Дениз е само закачка...той Дениз може и да разбере в момента в който и Серкан разбира 😂😂😂

Аз очаквам с нетърпение утрешния еп!
Не мога да им се наситя и на ЕдСер и на ХанКер 😂😂😂😂

Мира 🤗 и аз съм Дунавско градче, та затова попитах 😉 от Лом съм!

Благодаря на всички ви за прекрасните анализи, които правите. Чета всичко с удоволствие и ми действа релаксиращо. Страх ме е да изброявам всички поред, че да не пропусна някой!

# 116
JoyДали натам ще закарат сценария?  Joy  Ами това добре.

Единственото лошо е, че на все повече коментари попадам от сорта на - това вече сме го гледали.  Е, падането на самолета било като от 50 нюанса, което пък аз не съм гледала, така  че не мога да кажа от там ли е взаимствано.   Ама ще видим, може пък да родят нещо оригинално.

Керем е като голямо палаво дете Stuck Out Tongue

А сцената от фрага, в която Еда замеря Серкан с дрехите отгоре много ми напомня на началото на No. 309 и веднага ме напушва смях Joy Там всичко вървеше отзад-напред, т.е. започнаха с детето Laughing Да видим нашите дали ще се отчетат и дали Еда ще вика: "Направил си ми нещо и нищо не помниш" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 117
Ninika, Честит Рожден Ден! 🎉🥳🎁🍾🥂💐❤
Бъди много здрава, щастлива, обичана и успешна !
Един поздрав с лалета и от мен. Аз също много ги обичам и с настъпването на пролетта вкъщи винаги има лалета и зюмбюли.

Алекс, много благодаря за новата тема.🌼🌸🌺
Lady Laura, хареса ми коментара на съпруга ти за сериала 😂. Наистина само Мело остана романтична.
Мики, имаш направо поетеса вкъщи. Децата са едни от най-истинските човеци. ❤
Гости, Есенна магия и Super Katia, да, за съжаление и ДЕК не е това, което беше... И там СЦ направиха много поразии и не зная как ще рехабилитират образите.
Katia_I, наистина блогърката пише разкошно. Обожавам да я чета, а пък да я превеждам е моето предизвикателство, когато имам време, но за съжаление ще се лиша и от него...
Този неин туит ми хареса: “SCK трябва да има най-големия брой годежи за сериал измерени като брой епизоди/ брой годежи. Вече има 7 годежа, като само около 14% от тях са завършили с брак”.

Както едно момиче писа в Туитър не трябва да говорим за паралели, а за copy/paste. СЦ може да са безпомощни, но пък феновете са просто невероятни с техните попадения.

“Значи Мело ще нарича Дениз зетко? Няма начин.”

Без коментар...

“Кармата идва, к...о. Сбогом.”

А с тези съм се смяла с глас
“Така или иначе симулирах оргазъм”.
https://twitter.com/reallymoonchild/status/1357438082941911042?s=21

“И за теб си счупих гърба на библиотеката”
https://twitter.com/reallymoonchild/status/1357442292303474696?s=21

Кукличке, аз много обичам Либертангото на Пиацола и не се сдържам да не пусна едно танго с  любима спортна двойка:

Сладки сънища.

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 02:53 от druon77

# 118

Добро утро, момичета! 💛
Днес ви посрещам с gif-чета на жълтата рокля, ей така.. да си я припомним за довечера и големият въпрос: Ще се влюби ли, ще си спомни ли?😄
Хайде, ставайте да свършите всичката работа, която имате за днес, сащото е събота! Нашият ден дойде най-после! 💛 Довечера ще се чакаме в киносалона с лимони в ръка. Против стрес, разбира се! Дано епизодът тази вечер да бъде лек и забавен, без излишно напрежение и драми..
А сега ви пожелавам усмихнат и позитивен ден, надявам се и края на деня да ни е толкова усмихнат също. 💛

--------------
И нещо забавно:

# 119
Добро утро момичета ,нашият ден е 😄😄🤘🏼🤘🏼,
а и моят ден ,защото съм рожденичка .
Май повече се радвам ,че е събота обаче.
Прекрасен ден на всички пожелавам,а довечера да ни се напълнят сърцата и душите с Ханде и Керем🙏🏻🌺❤

Общи условия

Активация на акаунт