Отговори
# 615
  • Кърджали
Не знам Селин на какво се надява след думи ре на Серкан  " Не бе планиранео [предложението му], исках просто да подредя объркването в мен, но и това не можах" и "искам да сложиш това"... Тези две реплики са направо унижаващи, ако си тръгнал да се жениш за този човек...

Нещо ми де весело и не ми се спи....
Nalbantova, разби ми сърцето...

1.91 млн. Май с това темпо и 2 млн ще подмине...

# 616
  • София
nrgmama, те не сменят сценаристите толкова често. Имаше един екип, начело с Айше, него смениха. Сега в новия има титуляри и резерви, така го приеми. Обикновено са 4-5 сценариста на епизод. Толкова изписват поне. И двама от тях са титуляри, другите ги въртят. Според мен това не е лошо. Просто по този начин не позволяват на историята да се изчерпа. Вкарват свежа кръв, както се казва. Wink

Бърборанкe, благодаря ти за отговора! Всъщност, аз съм се заблудила от нечий пост в темата, че вече има нова смяна на сценаристите! Съжалявам, ако съм подвела някое момиче! Фактите са, че до този 30 епизод над сериала са работили само два екипа сценаристи! От 1 (първи) до 21 (двадесет и първи) и отново 24 (двадесет и четвърти) епизод са подготвени от екипа на Айше Кутлу, от 22 (двадесет и втори) епизод е застъпил нов екип сценаристи, които работят и до този момент! Във втория екип от четирима души няма смени до този момент, четиримата фигурират във всеки един епизод, включително и днешния! А новата смяна очевидно тепърва се очаква след 30 (тридесети) епизод и то не целия екип сценаристи!

Хубава вечер и спокойни сънища (на тези, които могат да преодолеят всякакъв тип емоции и да заспят!)! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 00:51 от nrgmama

# 617
  • Кърджали

# 618
И на мен ми е превъзбудено, Алекс, няма да се спи скоро Joy туитър полудя, хората пускат анкети от сорта на "Ден или нощ" (предпочиташ) и феновете да ретуитват и отговарят , като добавят и хаштага към отговора Joy
Вече отговорих на 10 места кой мисля, че отваря на Селин Joy

# 619
Лека нощ!

Скрит текст:

От ИГ
Скрит текст:
Ama ask yok

# 620
Част от сцената пред камината с английски субтитри:

https://twitter.com/fazza_ff/status/1358183980382777349

# 621
  • Кърджали

Няма да спечелиш тази война

Ферит: Селин! Да поговорим ли?
Селин : Какво става, Ферит? Джерен добре ли е?
Ферит : Ами, свърши това.. Няма връщане
Селин : Вижз Ферит, независимо от всичко, с Джерен или без нея, искам да си щастлив.
Ферит : И аз искам да си щастлива.
Селин : Ние със Серкан ще бъдем щастливи.
Ферит: Сигурна ли си?
Селин : Ферит, Серкан все решение и избра мен. Ще се женим
Ферит : Избра теб. А защо? Нашример каза ли ти поне веднъж, че те обича? Или каза ли ти че ще се ожени за теб защото е влюбен в теб? Няюаш отговор, нали? Селин, Серкан е объркан. И ти го виждаш. Добре си помисли.
Селин :Благодаря, че мислиш за мен, но  аз съм добре.
Ферит: Не подценявай Еда. А любовта на Серкан към Еда пък изобщо не подценявай. Не можеш да надвиеш тази любов. Няма да спечелиш тази война. Важна си за мен и не искам да страдаш. Добре си помисли.

Уау... 2 милиона туита.

Абсолютно луда работа

Отивам д прегледм сцените с камината и да ги преведа.

# 622
Ииии БАМ!
(феноветв, от лудост по 2то милиона, да не подгонят и третия 😆)

# 623
Налбантова, мила дружке, Sparkling Heart ние с теб сме абсолютни сови и по едно и също време намираме радостните новини!

Да! 2 милиона туита направихме всички тази вечер! Отваряйте шампанското! Любовта на феновете към незабравимата любов на Еда и Серкан ни обедини!

https://twitter.com/Gizemli45671732/status/1358189065628172293

# 624
Тъкмо идвах и аз да споделя, че достигнахме 2 милиона, дочаках ги. Толкова се вълнувах и феновете в туитър са във възторг, чудят се какво да очакват, след като при 1 милион имаше 22 минутен лайф Grinning

# 625
  • София
Ииии БАМ!
(феноветв, от лудост по 2то милиона, да не подгонят и третия 😆)

Благодаря за новината! И как да легне след такава новина човек и спокойно да спи и да сънува красиви сънища?! Преживяваме нещо интересно, вълнуващо, красиво, неповторимо! Чувството е прекрасно! Heart

Mira07, доста сме совите в темата! Особено пък в събота вечер!

# 626
Али и Алекс, много благодарности за преводите❤💐.
А това е специално за Алекс.
Витрина на любим магазин за шоколад декорирана от най-известния белгийски флорален дизайнер:

Малко забавни реакции от Туитър:
“Всеки път, когато някой спомене смяна на СЦ, нещо в мен се отключва и пак се депресирам.”

https://twitter.com/jaysworId/status/1358158463982063616?s=20

“Количеството щастливи сцени написани от новите СЦ в предишните им дизита”

Някои неща не се променят

А се оплаквахме от драмата на Айше

“В Турция не остана СЦ, който да не е почукал на вратата ни 😂😂😂”

Честити 2 млн!!!🍾🥂🎉

# 627
Хора , до сутринта може и 3 да станат Joy хайде ние заспиваме вече , но в много държави е още рано Joy досега отговарях на анкета "колко е часът във вашата страна" Joy

# 628
Мире, а аз точно преди това гледах клипа, който ти сподели 😆😆

Ох, ей това така ме разсмя. Фенка е заплашиша Фокс. Ама толкова яко звучи, не е истина.
"we burn you tamam"

# 629
И аз щях да спя, но дочаках милионите!
Браво, както казах и преди Много сме, силни сме!
А и по тв започна 50 нюанса сиво, ще гледам и да видя какви толкова прилики има!

Общи условия

Активация на акаунт