Отговори
# 660
Добро утро, момичета. Желая Ви прекрасен ден! Flowers Hibiscus
Официално:

Аз днес хич не съм повлияна от рейтинга обаче. След тези 2 милиона туита съм изключително щастлива.

# 661
  • София
И аз не съм повлияна от рейтинга. Фокс трябва да са супер тъпи, за да спрат толкова успешен сериал. Турците да си гледат драмите и бозите, ние пишем история. Тук не говорим за сериал, популярен в Турция. А за турски сериал, хит на световно ниво. Кой друг турски сериал може да се похвали със същия фурор?? Да са живи и здрави ХанКер - на 99% този успех се дължи на тях. ❤🔥🤘🏼🔥❤

# 662
  • Кърджали

Скрит текст:
Селин : Докато бях в Словения най - много ми липсваше тукашната закуска.
Серкан: Да.. Аз сиренето
Еда: Да бяхте казали, щяхме да ви изпратим една тенекия сирене
Ферит: Но което си етака, си е така, човек като е в чужбина най му липсва закуската
Серкан : Така е
Джерен: Дениз ти дълго беше в чужбина. Какво най много ти липсваше, какво прави
Дениз: Закуската разбира се е едно на ръка, но на мен ми липсваше най-многл семейството, приятелите, тоест за вас се затъжих
Еда: И ти ни липсваше
Серкан: Дениз, ти къде беше в чужбина?
Дениз : Няма определено място. Където ми се прииска там.. Един ден се събудих пустинята. Звездите са невероятни, трябва д ги видите.
Еда :Много ги харесвам
Дениз :А един път спах под светлините на северното сияние в Норвегия
Еда: Дениз, някой ден да идем заедно там
Дениз: Разбира се
Серкан: А, разбирам, ти си от онези - туристи с по една раница
Дениз : Да, може да се каже
Джерен: И аз бих искала един ден да обиколя различните страни, но бих предпочела да спя в луксозните хотели

Селин : И колко продължи този скитнически живот, Дениз?
Дениз: Горе-долу три години
Серкан : Три години? Значи три години не си работил?
Дениз :Не. Работих. Серкан, за мен не е важно какво работя, затова се занимавах с каквото ми попадне.
Ферит : Ама три години е много време. На мен на третата седмица щеше да ми омръзне
Селин:Хората като нас, свикнали с живот в офиса не могат да го разберат
Серкан :Не...Аз всъщност го разбирам.
Еда: Ти?
Серкан : Аха
Еда :В теб е имало душа на пътешественик, а ние ли не сме знаели?
Серкан :Исках да кажа че разбирам защо Дениз е пътувал три години.
Дениз :Бих искал да ме просветиш по тази тема. Защо три години съм пътувал?
Серкан :Ами затова, Дениз... Защото си бягал или от нещо или от някой...
Дениз :Не, това е предубеждение.
Еда :Секунда... Секунда.. Ако това помага, аз оше сега заминавам на околосветско пътешествие. Кой идва с мен?
Серкан : Де да помагаше... Ама за съжаление това нешо от което бягаш понеже не излиза от ума ти, също идва с теб.
Еда: То добре ако идваше само в ума ми. Ами и по петите ми идва. Ще се поразходя
Дениз:Ще повярваш ли, и аз ще дойда с теб.
Джерен :Ще повярваш ли, наядох се.
Серкан :Ще повярваш ли, седнали сме на много убедителна маса..

След тази серия имам желание направо цялата да я преведа, така ми хареса..

# 663
Китай също започва да се "събужда" и оттам са отчетени доста туитове.

Gift Heart

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 11:35 от mi_si

# 664
Убихме ги! ❤❤ Голяма сила сме!

# 665
  • София
Хареса ми епизода.Тези моменти на джафкания между Серкан и Еда ме радват,стават себе си.Разбирам защо Серкан избра Селин,той винаги е бил подреден ,всичко намясто ,дори и столовете трябваше да са точно поставени ,и Селин е единственото непроменено.Приятеля Енгин женен,баща му напуснал майка му  и т.н.  тя бе единствената непроменена. Но Серкан все още е Серкан отпреди ,иска всичко да знае ,започва да се вслушва ,да разбере характера на Еда която всички харесват,Допадна ми когато Еда му казва че вече не иска да му припомня,Джерен ако не я окалпазянат по късно сценаристите също показа напълно човешки емоции затози момент.Само Селин може би греша но не я усещам нито преди нито сега като влюбена,нервните изблици само в тях,.Когато видя разговора на Серкан и Еда пред камината имах усещането че не усети тъга ,а сякаш гледах как зъбчатите колелца в главата и се въртят за да измисли контраудар,Човек първо ще изпита страх за любовта си .За нея Серкан е като някаква играчка която е намерила отново иска да е до нея ,иска той да се държи като с Еда ,без да мисли че самата тя не е любяща и добра като нея ..Такива хора които искат да притежават а не те да даряват  не могат да бъдат никога щастливи,дори и с този с когото искат-да не я харесвам дразни ме ,но и донякъде я съжалявам.

# 666
Китай също започва а се "събужда" и оттам са отчетени доста туитове.
Скрит текст:

Gift Heart

Добро утро ! Simple Smile

Снощи като гледах статистиката, си мислих за китайците. Само там не бяхме ударили, а дано малко по малко и натам да се засилим. Hands Muscle

От рано рано започват, да ме забавляват феновете с колажи. Smiley

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 10:30 от midnight__sun

# 667
Добро утро с тези сладури❤❤❤❤
https://www.instagram.com/p/CK9UdlYnw-y/?igshid=1nygjcn4zx6ug

# 668
  • София
Привет момичета! Страхотна вечер изживяхме снощи. Такива емоции скоро не сме имали. Първо ни подгряха нашите гълъбчета с отдавна чакан лайф. Много красиви бяха. Не спряха да се смеят. Като някакви ученици, на които всичко им е розово и весело. Този Керем е уникален с неговото чувство за хумор. Така фино гъделичка Ханде, като нарочно я дразни и опонира. А тя как наивно му се връзва. Много са сладки.

След този невероятно зареждащ лайф дойде и серията, която на мен лично много ми хареса. Имаше от всичко. И ревност и болка и смях и обида... Добре беше изградена. Подготвя ни за едно добро и оптимистично продължение на събитията. Разбира се не очаквам от тук насетне да върви по мед и масло. Сигурно ще има още много събития, които ще ни карат да се ядосваме, но определено съм оптимист как ще завърши всичко.

И накрая дойдоха тези 2 милиона. Ние се борихме за 1 милион, а то какво стана. Направо разбихме всички класации.  Този рейтинг, който ни го пробутват всяка седмица, въобще не ме интересува. По-голям рейтинг от този, който демонстрираха феновете от цял свят на "Почукай на вратата ми",   НЯМА!  Нека всички продуценти, рекламодатели, шефове на телевизии, създатели на РЕЙТИНГИ,  да се замислят, как могат да спрат един толкова обичан сериал. Сигурно много добре си правят сметката какво ще настъпи с едно преждевременно спиране. Не са глупави. Просто ги е яд, че има нещо което е по-добро от тяхното.

За двойката ХанКер нямам достатъчно думи, с които да изразя своето възхищение.  Те са невероятни. Харизматични, красиви, талантливи и много влюбени. А това последното е основната движеща сила при тях, за да са така успешни и на екрана.

В снощният лайф ми направи много силно впечатление един коментар на Керем към Ханде:

Керем : Ще се опитам да не псувам
Ханде: Защо, защо, защо
Керем: Защото майка ми ти е изпратила едно гласово съобщение...пфу,... няма да псувам..Но пък f=ck не е лоша дума.
Ханде: Нямаше да го използваш, нали...

Какво да си говорим, майката на Керем изпраща гласово съобщение на Ханде   
Жената се е сближила с момичето, явно иска да я подкрепи. А на Керем сигурно му прави забележки да не псува толкова   

Ето за тази движеща сила говоря. Тази сила им дава криле и при пресъздаването на ролите...

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 15:01 от БлагаВест

# 669
  • Кърджали
Три пъти връщах за да чуя "майка мк или майка ти"... 😂😜
По нататък в един момент пак се отпуска и факва наред и казва "Мамо, извинявай пак... тате, надявам се че изобщо не гледаш" ..та окончателно стана ясно майка му пратила съобщение на Ханде да го спира малко с речнима му явно

# 670

Ето какво е гледал турският зрител снощи Wink

...., че те и в Турция си падат по нас .... Wink

# 671
Добро утро и от мен!
Серията беше прекрасна! Изгледах я на един дъх, без да умиргам...

Може би съм разбрала погрешно - Джерен е приятелка с Еда от университета, а не от детството...как изникна тази влюбеност в Дениз...

# 672
Добро утро и от мен!
Серията беше прекрасна! Изгледах я на един дъх, без да умиргам...

Може би съм разбрала погрешно - Джерен е приятелка с Еда от университета, а не от детството...как изникна тази влюбеност в Дениз...

И аз така мислех, но снощи ми се стори, че те всички се познават от колежа...
Иначе как живеят на едно място две богати и две бедни /с цялата условност на ситуацията/ момичета.
В университета явно са били различни специалности, но са си останали приятелки, така ми се струва...
А може просто да е пропуск на сценаристите... Wink

# 673
Flowers Four Leaf CloverДобро утро! Епизодът ми хареса. Имаше от всичко по малко. Замислих се и се опитах да се поставя на мястото на Серкан. На всяка от нас се случвало да забрави дума или име, да прекарва азбуката по няколко пъти и - нищо.Трудно му е много .Една година от живота му е изтрита, стоножката Селин му трови душата и съзнанието. Еда е представена като по- черна от дявола. Връща се в Истанбул и какво намира-една красива жена, която с треперещ глас произнася неговото име, треперещи ръце, които галят лицето му, искрената и неподправена радост  ,че го вижда жив пред себе си, че двумесечният ѝ ужас е свършил;снимка с тази жена на работната му маса; разказът на Енгин за голямата им любов , обичта и уважението на колеги и партньори към Еда.Трябва да е абсолютно обезумял ,за да не си каже" Тука има нещо друго,но какво".Стоножката е непрекъснато около него и му пречи да си събере мислите. Промяната в поведението на Еда, непрекъснато ѝ присъствие около него, сигналите на подсъзнанието естествено доведоха до сцената пред камината.Сега той иска да си спомни, търси помощта на тази прекрасна жена, усеща необяснимо влечение към нея. Повторното влюбване и връщането на паметта ще вървят едновременно според мен.Еда посреща всеки негов поглед, всяка дума с надежда ,че ще си я спомни.Феноменална игра на Керем и Ханде!
 За Селина какво да кажа- нещастница в пълния смисъл на думата.Натрапчивата мисъл да бъде със Серкан, злобата ,завистта и егоизмът  не ѝ позволиха да оцени истинската любов на Ферит към нея.Тя и сега няма реална представа за случващото се .Всичко е болния ѝ мозък-казано накратко-откачалка в прекия и преносен смисъл.
 Когато един мъж трябва да бъде делен от две жени, приятелството свършва.В нашия случай отношението на Еда към Дениз е като към приятел, но Джерен го разбира по друг начин. С това си обяснявам поведението на Джерен,въпреки, че отношението ѝ към Дениз ми дойде изневиделица.Flowers Cherry Blossom
...............
Ханде наистина е загладила косъма. Страхотна жена! Да не ѝ е уроки! Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 11:22 от Mery18

# 674
Бамби
https://twitter.com/i/status/1358342535161253896

Керем в Туитър:
"İYİ Kİ VARSINIZ!"

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 11:22 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт