Първо да си кажа, че съм от тези, които харесват сериала и от камбанарията на почти 60 годишната си възраст мога да кажа, че всичко, което ви се струва нелогично го има в живота. Да, съгласна съм, че някой образи не са доразвити, че някои събития остават без изясняване, а на вас това не ви ли се е случвало, да не разбирате някой около вас, в службата, в училище, в университета, съседите, приятелите и роднините. Не вярвам, аз ако трябва да разказвам няма да ми стигне и следващата тема. Да, ще кажете това е сериал, всичко трябва да е ясно на зрителите. Е, да, ама не, кой е казал, че животът е справедлив?
Искам да споделя едно мое мнение за живота, така както аз го разбирам. Има няколко стотин ситуации в чист вид (това са т.н. клишета), многообразието и цветността на живота е в преживяването на тези ситуации и така стават милиони и вече това не е клише! Тук се сещам нещо, което Еда каза на Серкан за картината от терасата на ресторанта, спомняте ли си: Нищо не е едно и също, облаците всеки ден са различни, хората които се виждат са различни, корабите и т.н. Да твърдиш, че една ситуация е клише, е като да твърдиш, че от прозореца си всеки ден виждаш една и съща картина. Надявам се, че успях да обясня моето разбиране за живота.
И още нещо искам да споделя, един виц: Едно семейство обявили апартамента си за продажба. Разни хора им звъняли да задават въпроси и да искат отговори, но един им звъннал на вратата и им казал: Добър ден, аз няма да купя вашия апартамент!
Приятна вечер!!! Много сте готини момичета, чета ви с голямо удоволствие, има много плам и жар във всички вас! Бъдете живи и здрави, обичани и обичащи!