Отговори
# 705
  • Sofia
Здравейте момичета!
         Първо да си кажа, че съм от тези, които харесват сериала и от камбанарията на почти 60 годишната си възраст мога да кажа, че всичко, което ви се струва нелогично го има в живота. Да, съгласна съм, че някой образи не са доразвити, че някои събития остават без изясняване, а на вас това не ви ли се е случвало, да не разбирате някой около вас, в службата, в училище, в университета, съседите, приятелите и роднините.  Не вярвам, аз ако трябва да разказвам няма да ми стигне и следващата тема. Да, ще кажете това е сериал, всичко трябва да е ясно на зрителите. Е, да, ама не, кой е казал, че животът е справедлив?
          Искам да споделя едно мое мнение за живота, така както аз го разбирам. Има няколко стотин ситуации в чист вид (това са т.н. клишета), многообразието и цветността на живота е в преживяването на тези ситуации и така стават милиони и вече това не е клише! Тук се сещам нещо, което Еда каза на Серкан за картината от терасата на ресторанта, спомняте ли си: Нищо не е едно и също, облаците всеки ден са различни, хората които се виждат са различни, корабите и т.н. Да твърдиш, че една ситуация е клише, е като да твърдиш, че от прозореца си всеки ден виждаш една и съща картина. Надявам се, че успях да обясня моето разбиране за живота.
          И още нещо искам да споделя, един виц: Едно семейство обявили апартамента си за продажба. Разни хора им звъняли да задават въпроси и да искат отговори, но един им звъннал на вратата и им казал: Добър ден, аз няма да купя вашия апартамент!
         Приятна вечер!!! Много сте готини момичета, чета ви с голямо удоволствие, има много плам и жар във всички вас! Бъдете живи и здрави, обичани и обичащи!

# 706
  • София
И още от снощния лайф на ХанКер   
В ефир се включи и сестрата на Керем, Мелис с поздрав "Hi"!   

А Керем е голям хитрушко, как само тарикатски подпитва Ханде дали иска да се снима с него в друг филм или сериал.

Зрител пита: Защо не снимате заедно филм ?
Ханде: Защо не
Керем: Сега правим заедно сериал. Не съм сигурен дали й харесва да работи с мен. Не знам би ли искала отново да работи с мен.
Ханде: Ама как си говориш свободно за неща, на които знаеш отговора.
Керем: Искаш ли пак да работиш с мен ?
Ханде:  Разбира се че искам.А ти искаш ли?
Керем: Не знам! ...  Искам разбира се. Само си мисля за това - по телевизията сме много ограничени, затова нещо за дигитална платформа сериал  ли ще е , нещо друго ли?

И отново стигаме до въпросният Мурат Далкълъч. Феновете не спят, а дебнат всичко около нашата двойка. Минути след като Серхат се включи директно в ефир, за да разговаря с Ханде и Керем, господин Мурат веднага се отписа от него. Този човек ми е много смешен. Не му отива такова поведение. Какво се опитва да направи? Общите приятели да избират или него или Ханде.   

# 707
# 708
Имаше и други коментари от сестрата на Керем. Зададе им въпрос: Как запазват мотивацията по време на снимки? или нещо от този род беше. Коментарите валяха един след друг и не отговориха.

А този го бяхте коментирали преди време. На ден по 3-4 видеа пуска само за нашите. Влюбени ли са, не са ли...

https://www.youtube.com/channel/UCHoVUBy27LPs2phC5BmuabA

# 709
# 710
Ново от сета:

От феновете:

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 16:51 от mi_si

# 711
  • Кърджали
Старите любови не се забравят....

Скрит текст:
Енгин : Серкан,нормално ли е толкова да искам дете?Вече е ненормално, почнах дори да го сънувам. Как да е, ти какво направи, как си?
Серкан: Какво да правя..Ами подготовки за сватбата със Селин…Предполагам към лятото ще се оженим
Енгин: Ако питаш мен, братле, не бързай много.Хубаво го обмисли това решение…Според мен
Серкан: Вече взех решение. Ако не съм категоричен всеки по някакъв начин е наранен и страда.Особено тази ваша много любима Еда.И за нея ще е добре
Енгин: Казваш че ще те забрави и ще продължи със живота си.
Серкан: Аха
Енгин: Братле, само дето това не е толкова лесно.
Серкан:Хм
Енгин: Да. Старите любови не се забравят.Затова и Еда няма да те забрави през живота си
Серкан: Така ли мислиш?
Енгин: А и нещо ми е любопитно.Наистина.Изобщо ли не ти е любопитна Еда?
Серкан: Енгин, аз не помня Еда.Помня жената която не съм забравил, обичам и съм и предложил брак и това е Селин.И без това не искам да съм в такъв хаос. Не искам да нараня нито Еда, нито Селин.Затова така е по-добре.И без това и Еда ще замине, щяла да ходи някъде за няколко седмици.И тя по някакъв начин ще ме забрави.
Енгин: Така ще се адаптираш значи…
Серкан:Аха
ЕНгин: Като говорим за адаптация дали да не направим една обиколка из местата които преди обикаляхме с теб и сигурно сега ти е трудно да си ги спомниш…
Серкан: Може. Дори може да започнем с тази новата ми къща. Защото не знам къде е .
Енгин: А да, ти и това не помниш сега. На централно място е, ще ти пратя координати. Човекът и домът  си е забравил…

Животът е променя, Селин

Скрит текст:
Селин: Уведомете ме, когато го получи.
Момичето: Добре, г-це Селин
Селин: Еда..Върнала си пръстена
Еда: Разбира се, че ще го върна, Селин. Имам си достатъчно гордост
Селин: Предполагам си разбрала колко сме сериозни
Еда:  Според мен не бързай да се жениш
Селин: Доколкото разбирам ти е трудно да приемеш истината
Еда: Селин, ни пръстен има, ни сватба
Селин: И това ще стане . Много скоро
Еда: Изобщо ли не слушаш сърцето си?Не си ли казваш „ когато Серкан си спомни Еда, сърцето ми отново ще бъде разбито“?Не се ли притесняваш за това?
Селин: Еда, аз видях че дълбоко в сърцето и в мозъка на Серкан има спомени, свързани с мен.Когато ти влезе в живота ни, ние със Серкан нямахме връзка, но сега виждаш колко е щастлив и спокоен с мен, предполагам
Еда: Знам от моята сватба, а и ти знаеш от твоята сватба, че живота се променя за един ден.Все пак не бързай много да се жениш..

# 712
Алекс, благодаря за всички преводи! Златна си ни! ❤❤

# 713
  • Плевен / София
Много ми е интересно, ако ситуацията беше наобратно...Еда беше загубила спомени за последната година....Серкан толкова търпелив ли щеше да бъде, както иска да бъде Еда. Не броя падането в ямата и това, че Еда не помнеше , че са карани. Тогава тя му се усмихваше и той беше щастлив...Сега обаче Еда на прага да стане Еда Болат с много любов видя Серкан да предлага брак, да купува пръстен на друга жена и то не коя да е , а Селин....Видя, че със сълзи и викане не става....пробва белезници, целувка....йок....и накрая се "сгоди" с роклята, с която беше на фалшивият годеж със Серкан....Настройките на робота обаче никакви ги няма и аз на това разчитам. Искам отново да кажа..."с неговите камъни, по неговата глава"...Иска сигурност...ето му я ...Селин...За Еда това е приятелят от детинство Дениз...В една такава ситуация има и радостни и наранени...Селин и Джерен....Нито едната, нито другата обаче имат основания за това. Ферит беше много прав, когато каза на Селин, че тя не е чула "обичам те" от Серкан и да не подценява Еда и силата на любовта им....Надявам се думите, с които Серкан тръгна за Италия да се сбъднат....но влюбвайки се отново в Еда да преживее истински катарзис и да се научи, че когато нещо не помни и незнае, да се довервява на семйството си...а Селин не е от него...Щом не вярва на Енгин, защо повярва на Селин?
Ето това не мога да простя на Серкан....

# 714
Искам да споделя едно мое мнение за живота, така както аз го разбирам. Има няколко стотин ситуации в чист вид (това са т.н. клишета), многообразието и цветността на живота е в преживяването на тези ситуации и така стават милиони и вече това не е клише!
Тази извадка от текста на didiasp според мен дава отговор на всички обрати, през които се превъртя нашият любим сериал и които го превърнаха в нещо изключително оригинално, което ни държи в постоянна хватка.
Днес успях да изгледам инфарктния 29 епизод. За мен ключовата фраза в него е на Еда: Серкан, само отвори вратата си!  Сега, когато знаейки какво ме очаква във филма, можах да осмисля и още нещо.Представете си, че Серкан иска да му разкажат за тази година и разговаря спокойно с Еда и всички. Аз си мисля, че при тази ситуация Еда щеше още повече да я боли: да прегръщаш и целуваш любимия човек, а той да не те познава, а любезно да те изтърпява заради осъзнаването, че тя казва неща, които е забравил, а се налага  да знае. И може би, шокът от неприемащия, студен, отхвърлящ Серкан  е  шанс за Еда поне да може да се ядосва, да хвърля гневно вещи, снимки, защото насреща си има човек, който й се противопоставя,... а това все пак е реакция.
И още един израз ми направи впечатление в този епизод. Дениз, когато Серкан се запозна с него: За Еда беше много по-добре да живее с надежда, отколкото да научи, че е забравена.

Изобщо не сме били крайни, когато тежко преживяхме този епизод, дори за втори път е тежко...

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 19:04 от mari08

# 715
  • София
Искам да попитам от Фокс имали официално изявления за постигането на рекорда,може да съм го пропуснала.Нямам нито Туитър или Инстаграм и само от вас получавам инфо.
И да попитам за новите сценаристи от кога започват(новия епизод от вчера тяхно дело ли ?).Не съм гледала техни филми само съм чела за тях и въобще не ми допаднаха,но няма повече да пиша за други сериали,знам че е желателно😁.
Няма да спра да гледа сериала независимо на къде тръгне,това за мен е верен фен,да ме прощават другите. Които не иска да не гледа негов избор.

Антония Симеонова 675288 , отговарям на въпроса ти! Снощи вече писах, какви са фактите свързани с екипите сченаристи, но явно не си го прочела. Екипът сценаристи на последните пет епизода, плюс 22 и 23 епизод се състои от: Gunsu Teker, Fikret Bekler, Kerim Ceylan и Elif Ozsuf. Вчера се появи съобщение, че към екипа сценаристи се присъединяват двама нови сценаристи: Duygu Tankas и Tunus Tasci. Не съм запозната с подробностите, в смисъл дали ще сменят някой от предишните членове на екипа, или просто ще го допълнят, само мога да отбележа, че масово феновете не са във възторг от последните две имена, най-вече заради факта, че са работили основно върху драми!

Това е от мен! Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 18:25 от nrgmama

# 716
  • София
Всеки договор търпи промяна,видяхме договора между Еда и Серкан как от фалшив годеж се превърна в истински,
Феновете постоянно тръпнат за рейтинга според турската група да не им се закрие сериала,и всеки път когато на тях им харесва за тази група е лош.Един от продуцентите няколко месеца след края на един сериал сам каза,че те не са предполагали какво харесване ще има филма ,тоес не биха го закрили набързо.Имам едно предложение за телевизиите,ако един сериал се харесва в Турция да се водят по договора до сега ,но да създадат още една група за оценки която е ориентирана не само за кръв ,побоища ,а и за светлите тонове на палитра живот.И ако сериала се харесва на вън да имат право на някъкъв процент от продажбите и филмите да се снимат.Така ние зрителите ще сме доволни ,телевизиите също те ще си вземат парите или от реклами  от харесваните филми на едната група или от продажби зад граница,на другата. а сценаристите ще пишат и развиват героите си в дългосрочен план ,а не седмица за седмица.

# 717
Понеже сме към края на темата, ще гледам да съм кратка. Хареса ми епизодът Heart Даже малко бързичко ми се стори, че се случват нещата този път Sunglasses Промяната у Джерен изглежда доста рязка. Още повече, че когато се запозна с Енгин на първия годеж на Еда и Серкан му обясняваше, че не е имала приятели мъже, но ние това ще се направим, че не го помним и ще продължим да си гледаме с розовите очила Kissing Face

За рекорда с хашаговете се радвам, че беше подобрен, при това с толкова голяма разлика Hands Clap Определено този екип заслужава подобна подкрепа и най-вече междунардно признание Heart

И за край - определено най-силната сцена беше на Еда и Серкан пред камината Heart Въздухът можеше да се реже направо Cry

# 718
Здравейте момичета!
И аз изгледах 29 епизод с бг буквички.
Това е единственият епизод, който ми хареса повече без превод! 😜Не знам защо, сигурно и моята глава нещо се обърка🤔😁.
Само 2 важни неща ще отбележа
🌺Песента в началото я връщах 5 пъти да я слушам! Жалко, че не беше преведена😒
🌺В началните епизоди Енгин беше казал, че Серкан и Еда всъщност много си приличат! И е прав! И двамата са големи инати. Серкан с неговото "не те помня"! Това е все едно да отричаш, че преди да се родиш не е имало свят, само защото ти не си съществувал! Еда му показва снимки, той"това не съм аз". Ами ако утре му каже че е бременна, ще отрече че детето е негово, защото не помни кога пчелата е кацнала на цветенцето ли?
Еда и тя същата история "не може да не ме помниш, не може да си ме забравил"!
Еми, не те помни, ударил си е главата! Това обаче не означава, че има чувства към Селин, както самата тя се опита да намекне. Селин се опитва да се възползва от ситуацията, но допуска същите грешки. За всичко се съгласява със Серкан. Противопостави му се, бе жена, нека открие в теб нещо друго, освен изтривалка! Но хората не се променят чак толкова! Селин никога няма да стане пламенна жена!
Ето тук най-много ми се разминава сериала и живота! Хората не се променят чак толкова. Един човек на подобни ситуации, реагират по подобен начин.
Хайде лека вечер! Отивам да гледам лайфа от вчера! Поне да се порадвам на едни наистина влюбени! 😘💞💕

# 719
  • Плевен / София
Още повече, че когато се запозна с Енгин на първия годеж на Еда и Серкан му обясняваше, че не е имала приятели мъже, но ние това ще се направим, че не го помним и ще продължим да си гледаме с розовите очила Kissing Face
Кате, тя не е излъгала...Тя говореше за интимен приятел, гадже....Дениз не е бил такъв....с него не е могла да споделя...така и не му е казала за чувствата си тогава...Виж как се отпусна с Енгин....какви съвети му даваше за жените....

Общи условия

Активация на акаунт