За какво харчите най-много на месец от семейния бюджет?

• 26 284
  • 548
  •   1
Отговори
# 30
Наеми, лизинг, почивки, семинари, Спа..
За храна не харчим - ние сме от тези с обектите и толите точки и понеже знам какво и как се готви,  ядем същото, което и клиентите ни, както и трите тийна и баща ми.
Преди ходехме много и по заведения, но сега всичко отива за довършителните по новото ни жилище.

# 31
  • Пловдив
Храна.

# 32
Храна за птиците в градината Stuck Out Tongue Winking Eye

# 33
  • София
За ядене и пиене.
Режийните не са големи, кредити и ипотеки нямаме.
Бих харчила повече за дрехи, но не намирам това, което ми харесва като модели.

# 34
За простотии, но аз не съм семейна Grin

# 35
Ние също за храна харчим най-много, защото и дватама се храним под режим и  продуктите са ни по-скъпи. Не говоря за еко, био шуротии. Просто пазаруваме в големи количества заради ММ, който е близо 90кг мускули. 😀😀😀 Отделно аз се храня с по-малко като количество, но по скъпа храна и тъй..
Една вафла е 50ст сигурно, а един протеинов бар 3лв. Например Simple Smile))

# 36
На кое казвате топла точка?

По темата - нямам излишни разходи.
Не харча много, през пандемията съвсем намаляха разходите.
Не, че искам да е така, но за момента няма друга опция.

Ейнджъл, много бе, 3 тийна?
Постоянно ли?

# 37
Топла точка е щандът в Била и подобни съсъ сготвени храни на супермаркети/маркети, кьоска със скара за кюфтета и кебапи на улицата или павилиона за китайска храна към ресторанта. Много обичам китайско, но се въздържам последната 1 година, че като им знам хигиената на китайците и... прилеп, прилеп. Laughing

# 38
Дева, нее..)
Рядко всички се събират.. но така или иначе им се готви по режим (на кето) са и им го носим по къщите.  
(Единия вече си живее с гаджето, другия при майката, моя вече студент в друг град, но идва периодично, но до есента беше често пълно в нас..)

# 39
Откакто започна стоенето вкъщи, най- много харчим за храна. По цял ден вкъщи, поръчваме храна през 2-3 дни, че на мен ми писва да правя закуска, обяд и вечеря.

# 40
  • тук-там
Преди "новото нормално" - битовите /храна, консумативи/, почивките и режийни те/всякакви сметки +гориво, каско..../ бяха почти по равно. Сега, разхода за почивки отива във вложения.

# 41
За почивки и пътувания, сега тези пари ги спестяваме и чакаме да се нормализират нещата. За храна не харчим много вече.

# 42
Ейнджъл, така бива! Simple Smile
Че жива те ожалих с трима тийна Heart Eyes
Босилка, благодаря, топла витрина му казват по нашенско. Simple Smile
Рядко купувам от там, инцидентно.

# 43
За храна най-много.
Най-излишни са кока колата, сладкишите, но пък то само това удоволствие остана🤣

# 44
За храна! Ежедневно готвим, отделно плодове,млека и нещо сладко. Дъщерите са онлайн,та ми отпаднаха джобните, но пък хладилника трябва да е зареден. Предвиждаме закуска, обяд и вечеря и наистина най много пари вървят за храна. Мъжът ми работи на смени и често  делничните дни си е в къщи,не е като да ни няма по цял ден и само вечер да се яде . Другите разходи са еднократни и спорадични и не объркват чак толкова бюджета. Не че храната го бърка, де. Друго, което се купува регулярно са едни хапчета за стомах за мен, без които не мога и пробиотик, който вземам през 3-4 месеца. Но тяхната цена не е висока и не се отразява. Просто са ежемесечен разход. Ремонти и пътувания се плануват отдалече,така че да не ни "съборят". Лятото ще правим ремонт на банята и отсега заделяме пари, както и за почивка. Но като цяло най много харчим за храна Blush

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 20:53 от мекичка*

Общи условия

Активация на акаунт