Може би малкият разход за храна идва от това, че аз съм на режим и ям предимно плодове, зеленчуци и варива, а ММ просто яде малко количество храна без да е на режим. Детето ни е малко на 3г. и си яде нормално. Като стане тийн ще видим какво ще е.
Може би малкият разход за храна идва от това, че аз съм на режим и ям предимно плодове, зеленчуци и варива, а ММ просто яде малко количество храна без да е на режим. Детето ни е малко на 3г. и си яде нормално. Като стане тийн ще видим какво ще е.

И сметките мушкам ама без тях не може. Другото е горивото ... това е голямо перо
Някой беше писал, че готова храна излизала по-евтино, това няма как да се случи
Аз готвя нон стоп, дори детето яде домашна храна в училище. Избирам по-качествена храна(надявам се), а ако пазарувам боклуци сигурно ще спестявам
Опитвам се да спестявам по 200-400 лева на месец, но през няколко месеца изчезват за извънредни разходи
Я колата се строши, я нови гуми, каскота, спешни ботуши или други неща .... почти нямам шанс
Препоръчани теми