София, жк Младост - тема 33

• 62 762
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
На мядто ссмо бланката за попълване, документите са от вас. Мястото е вярно.

Тоест се подава само и единствено бланка, която аз разпечатвам предварително?

# 166
  • София-Младост
Ще ви трябват и изброените документи, кскто и акта за раждане в оригинал.

# 167
Носи си удостоверение за IBAN. Бланката за попълване на искането я има в интернет, разпечатай и попълни предварително, за да не се моташ там.

# 168
Миналата година като подавах заявление за еднократната помощ бях объркала актуалния образец и от там ми дадоха правилния. Относно банковата сметка бях си изпринтирала IBANa от интернет и не съм ходила до банки да чакам. Приеха го, нищо не казаха. Актът за раждане задължително се носи и мисля, че и лична карта, но не съм сигурна.

# 169
  • софия
мисля, че и лична карта, но не съм сигурна.
със сигурност навсякъде по институциите - общини, нап, нои, митници, министерства, граници..... се изисква лична карта.

# 170
Препоръка за шивачка в Младост /за рокля/?
В РУМ има шивашко ателие на последния етаж, почти съм сигурна...

# 171
Благодаря на всички, които се включиха по повод моето питане относно подмяната на документите.
Отидох в четвъртък, бях там около 7:30. Имаше десетина човека пред мен. Отвориха в 8:00. Минах в 10:00!!!! Имаше поне 60-70 човека зад мен - не искам да си помисля кога са минали. Че има много хора в момента - има, но това е прекалено.

# 172
То не само сега има хора.
Всеки ден минавам от там. Опашките са потресаващи! 🥴

# 173
  • София
Не мога да си обясня тези опашки... Не са само там, ние пробвахме и в Община Искър понеже можеш във всяка община, и там беше същото, а не е да кажеш да са еднакви по жители, втората е много по-малка. Супер че поне си си свършила работа.

# 174
Опашките са заради изтичащия срок на много лични карти тази година.  Също така много хора отложиха смяната миналата година заради вируса и резулта сега е налице.

# 175
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз миналия август сменях. Отидох по обяд, обаче времето беше дъжд и гръмотевици, та биваше откъм чакане. Не беше приятно, докато бях отвън, но не ми се ходеше втори път.

# 176
Как пък една система с часове не въведоха!!!

# 177
Опашките са заради изтичащия срок на много лични карти тази година.  Също така много хора отложиха смяната миналата година заради вируса и резулта сега е налице.
Аз това го разбирам, но да обслужват на 3 гишета 10 човека за 2 часа малко ми се вижда прекалено.
И да, може да се измисли някаква система със заявяване на часове, подаваш предварителна информация по интернет, дават ти ден и час в който да отидеш. Поне да знаеш, че ще минеш. Защото сега със сигурност има хора, които чакат и не знаят дали ще минат

# 178
  • София
Може онлайн да се подаде с Кеп, ама не знам как става, а и ние примерно бяхме за детето за паспорт и пак двамата трябва да се редим. Ама са супер бавни вътре. Едната лелка се заяждаше с мен много, много пъти ми връща подписа, едната завъртулка не била баш като на личната ми карта от преди 7г и видиш ли щяла да откаже издаването на паспорта...

# 179
Еййй, значииии...... ми, че то аз не се подписвам два пъти еднакво.

Пред 2-3 седмици чаках за плащане на данъци в община Младост /гишетата отзад/. Не стига, че отвориха 5 мин. след 8,30 ч., когато вече имаше поне 30 човека, ами и едното гише не работеше. За сметка на това една лелка стоеше вътре явно да контролира как се влиза на гишетата, вместо да седне и да работи с клиенти.
На всичкото отгоре тази, при която се паднах супер ме изнерви......

Общи условия

Активация на акаунт