София, жк Младост - тема 33

• 62 722
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Трябва да си сменям документите? Дали има опашки в общината?! Кога е по-изгодно - сутрин, следобед?!

# 151
  • София
Ходихме на 5ти май към 10:00 опашката беше зверска, това ни беше трети път за една година и вече ни беше спешно. На 7ми май отиде мъжа ми в 06:50 и беше вече 8ми на опашката, отварят в 08:00. В 08:45 влезнахме. Сега не знам как е, но ако мога да дам съвет идете най-късно до 07:30.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 09:48 от Мацето

# 152
Опашки има непрекъснато.

# 153
Да,непрекъснато има опашки,но сутрин много рано е една идея по=добре.

# 154
Трябва да си сменям документите? Дали има опашки в общината?! Кога е по-изгодно - сутрин, следобед?!
Определено следобяд, след 2-3 часа. Чакането е много по-малко и на двете опашки.

# 155
  • София-Младост
Тази сутрин опашката беше по тротоара до улицата чак.

# 156
Опашка има целогодишно по всяко време на деня. Онлайн административни услуги ще има да си чакаме още дълго...
Или отивате много рано сутрин към 6 или в края на работното време (само че тогава има риск да не минете и да затворят под носа ви).

# 157
  • София
Ето как минах по-бързо аз Simple Smile Заваля и реших, че много хора на опашката не са подготвени за това. Взех чадър и отидох. Бяхме само 5-6 човека в дъжда. За около 45 мин. успях да мина. Преди това три пъти ходих до там по различно време и се отказвах заради опашката, която и трите пъти беше до страничната уличка в края на сградата.
Единия път беше към края на работния ден и наистина половин час преди това затвориха, за да обслужат влезлите вече вътре.

# 158
  • София
Онлайн административни услуги ще има да си чакаме още дълго...
Така е, иначе са усвоени над 200 мл.лв.
Аз докато си чаках реда(около 4 ч.) се зачудих за същото.Те добре,че започнаха да приемат плащания с карта(на гише за подаване на документи).
Който реши да плаща с карта да знае,че може да се плати само с карта на негово име.Аз исках с да платя с часовника,но казаха,че не може.

# 159
  • София
И с карта издадена извън България също не може. Само на българска банка.
Следобяд ходих аз, около час чакане за подаване.

# 160
Мнения за д-р Любомир Филчев- поликлиника Младост (зад 125то)?

# 161
  • София
Ето как минах по-бързо аз Simple Smile Заваля и реших, че много хора на опашката не са подготвени за това. Взех чадър и отидох. Бяхме само 5-6 човека в дъжда. За около 45 мин. успях да мина. Преди това три пъти ходих до там по различно време и се отказвах заради опашката, която и трите пъти беше до страничната уличка в края на сградата.
Единия път беше към края на работния ден и наистина половин час преди това затвориха, за да обслужат влезлите вече вътре.

Смятай,нас една градушка ни отказа.

Други шашми които хванах е, хората казват че са взимане на документ и си влизат вътре, нали е в една стая и като дойдат на гишето, хоп аз съм за поддаване. Една жена пред мен врътна този номер, като бях за взимане на документите.

Иначе мисля че с електронен подпис може онлайн да се подава.

# 162
  • Ланкър, планините Овнерог
Може с ел подпис, но определен. Аз имам на Евротръст и помня, че не ставаше.
Миналата година платих ЛК на дъщеря ми (пълнолетна) с картата ми.

# 163
Здравейте,

доколкото разбрах, документи за еднократна помощ за живо родено дете се подават в Дирекция Социално подпомагане в "Младост" 1, която се намира (поправете ме, ако греша) някъде около бл. 46 (бивше 29 ОДЗ). Трябва ли да се подготвят предварително някакви документи (например удостоверение от банката за сметка, копие от акт за раждане на детенцето, молба и т.н.) или на място предоставят, каквото е необходимо за подаване?

Благодаря предварително за отговора. Simple Smile

# 164
  • София-Младост
На мядто ссмо бланката за попълване, документите са от вас. Мястото е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт