София, жк Младост - тема 33

• 62 816
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Аз получих SMS 45 минути, след като водата вече беше спряла. Добре че имаше останала вода в бутилките от миналите спирания.

Не е ли редно да получим компенсация при следващите сметки? Явно е сериозен проблемът, но за какво плащаме все пак?

# 271
Здравейте, интересува ме къде се намира точно адресът на НАП Офис Младост, защото на картата са два адреса.

# 272
  • София
Здравейте, интересува ме къде се намира точно адресът на НАП Офис Младост, защото на картата са два адреса.
Цариградско шосе“ 111, но не разчитай на навигация, защото има да въртиш цял ден.

Точно преди кръговото за зала "Армеец" вдясно има едни шубраци, буквално шубраци, през които минаваш и по един черен път стигаш до НАП Младост на високото. Изобщо не стигаш до кръговото, стигнеш ли го кръговото си чао и започваш отначало. Smiley

Виж стрелката покрай кофата за боклук, там влизаш.

Скрит текст:

Тези сгради къде ще се намират? Аз нещо не си представям местонахождението им.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 16:34 от missence

# 273
Жечо Гюмюшев започва след Кауфланд в Младост при метрото на Младост 3 до кръстовището за Горубляне.
Те нали разчистиха гаражните клетки по протежението на улицата. До Кауфланд имаше едни изоставени строежи дето бутнаха, няма да се учудя ако е там.

# 274
Не може да се диша вече в Младост, сграда до сграда.....

# 275
Ами там, където разчистиха преди 6 месеца, предполагам - точно на метростанцията. Едно време не помня какво беше, една стара къщурка имаше. Като частен имот с ограда си беше. През 90-те - дискотека с бурен нощен живот. И някакви складове разбутаха от карето. Беше си ясна работата още като почнаха разчистването.
Чудничко ше стане.

# 276
  • София
Да, аз защо се заблудих, че може да е в частта откъм Екопак. Някъде четох, че зад разчистените гаражи, из поляните, ще се строи Младост 5, но колко е вярно, не се знае.

# 277
Търся готин хотел на територията на младостите, препоръки?

# 278
  • София
Хотел Грами

# 279
  • София
Хотел Грами
+1

# 280
Моля за информация дали има и къде ветеринарна аптека в Младост.

# 281
В ХИТ има магазин и ветеринар, до Евроленд. При ветеринаря има и лекарства.

# 282
Здравейте, знаете ли къде в Младост има тапицер? Трябва ми за нови калъфи за възглавници на мека мебел... И ми е спешно!

# 283
  • София
Младост 1, ул. Никола Генадиев , до магазин Bros. Гараж е, на страничната част на блока. Тел. 0898440256. Не знам работното време. Най-добре им звъннете първо.

# 284
В ХИТ има магазин и ветеринар, до Евроленд. При ветеринаря има и лекарства.
Благодаря, там ходим по принцип. Но търся ветеринарна аптека само.

Общи условия

Активация на акаунт