София, жк Младост - тема 33

• 62 681
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Точно преди да затворят през март празнувахме 8-ми рожден ден на приятелче в "Sweet bar & grill" на Фестивална- много голям и просторен детски център, чист и с вентилация.
Децата останаха много доволни и не им се тръгваше.

# 106
Здравейте, ще ми кажете ли сега къде има обущар в Младост, за предпочитане Младост 1, но може и Младост 2 или Младост 1А?

# 107
  • София-Младост
Здравейте, ще ми кажете ли сега къде има обущар в Младост, за предпочитане Младост 1, но може и Младост 2 или Младост 1А?
До Билла и Хепи, на Ал. Малинов.

# 108
  • София
Обущар има срещу Фантастико, в блока отдясно на Дундьо, първия или втория вход.

# 109
Сетих се за този последния, но скоро не съм минавала оттам и не знаех дали още работи. Благодаря ти много, и на Ала Бала също!
Гледах sweetkids mama е питала за лаборатория, със сигурност вече не й е актуално питането и си е свършила работата, но все пак да препоръчам Кандиларов срещу Окръжна болница - последните 2 пъти ми взе кръв безупречно, много съм доволна.

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 18:59 от Анонимен

# 110
  • на тавана в кошницата

В Младост 2 обращалото

# 111
  • sofia
Младост 1 до "Дундьо" на Йерусалим срещу Фантастико .Първият вход на дълъг блок ,на около 50 метра от "Венера"

# 112
  • София
Гледах sweetkids mama е питала за лаборатория, със сигурност вече не й е актуално питането и си е свършила работата, но все пак да препоръчам Кандиларов срещу Окръжна болница - последните 2 пъти ми взе кръв безупречно, много съм доволна.

Благодаря за препоръката! Не съм ходила още, не ми е спешно - исках да се тествам за антитела след прекаран ковид + да използвам с едно боцкане да си пусна профилактично и хормони за щитовидната, но нещо все отлагам, още повече, че планирам да запиша час за даряване на рековалесцентна плазма и като отида, така или иначе ще ми изследват антителата.

Нова адмистративна сграда, целият имот е собственост на Лидл.

Жалко, беше хубава площадката там.

Между другото, "Гаранти Коза" е обявила фалит. Ето новината тук: https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/garanti-kozada-iflas-soku-41782521 (не говоря турски, но с Гугъл превод става). Не съм прочела още нищо по въпроса в нашите медии. Това вероятно означава, че ще спре и проектът им до Аско-Деница, въпреки че допреди 2-3 дни са работели багери на строежа.

# 113
  • София
Фалит не фалит да дойдат да си оправят дупката. Кой знае колко години ще стои така разринато.

# 114
  • София
Скрит текст:

Благодаря за препоръката! Не съм ходила още, не ми е спешно - исках да се тествам за антитела след прекаран ковид + да използвам с едно боцкане да си пусна профилактично и хормони за щитовидната, но нещо все отлагам, още повече, че планирам да запиша час за даряване на рековалесцентна плазма и като отида, така или иначе ще ми изследват антителата.

Нова адмистративна сграда, целият имот е собственост на Лидл.

Жалко, беше хубава площадката там.

Между другото, "Гаранти Коза" е обявила фалит. Ето новината тук: https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/garanti-kozada-iflas-soku-41782521 (не говоря турски, но с Гугъл превод става). Не съм прочела още нищо по въпроса в нашите медии. Това вероятно означава, че ще спре и проектът им до Аско-Деница, въпреки че допреди 2-3 дни са работели багери на строежа.
Чудно! Дано няма много "пострадали" със закупени апартаменти.

# 115
Брех! Това е нещо ново.....много се работеше там.

# 116
  • София-Младост
Не знам, още в началото ми звучеше като Града на мечтите на Анжел от далечното минало...Толкова години да седи на дупка това място, ясно беше, че има нещо гнило.

# 117
  • София
Не знам, още в началото ми звучеше като Града на мечтите на Анжел от далечното минало...Толкова години да седи на дупка това място, ясно беше, че има нещо гнило.
И на мен. Свързвах го и със сагата с Фонтаните.

п.с. моля за препоръка на учител или школа по математика за бъдещ шестокласник с опция за подготовка за изпитите след 7 клас.

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 19:36 от missence

# 118
  • София-Младост
Известие за планирано спиране

Уважаеми клиенти,

На 22 април 2021 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Бъднина“, ж.к. „Младост“ 3 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

бл. 323, бл. 323 А, бл. 327, бл. 329, бл. 330, бл. 332, 59 ОДЗ „Елхица“ и  56 ОДЗ „Здравец“.

# 119
  • София
✅В район "Младост" ще бъде поставен мобилен пункт за отпадъци.
‼️КОГА? 24.04.2021 г. (събота) от 8.30 до 14.30 часа
‼️КЪДЕ?  ж.к. Младост 1, бул. „Андрей Сахаров“, на паркинга пред магазин CHINA CITY (между бл. 44 и бл. 45)
✅Безвъзмездно ще се приемат следните опасни отпадъци, образувани от домакинствата:
⚠️Живак и живаксъдържащи уреди (живачни термометри, прекъсвачи и други подобни)
⚠️Лакове и бояджийски материали
⚠️Домакински препарати и химикали
⚠️Мастила и замърсени опаковки
⚠️Фармацевтични продукти (лекарства с изтекъл срок на годност)

Линк към публикацията с информация за другите две локации в райони Изгрев и Оборище.

Общи условия

Активация на акаунт