София, жк Младост - тема 33

• 62 828
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • София
ще се строи Младост 5, но колко е вярно, не се знае.
Вероятно това да се случи.Вчера ММ видял някакъв устройствен план където полето между Младост и Горубляне беше с сгради.А преди, това място по градоустройствен плат беше отредено за парк.

# 286
Здравейте, знаете ли къде в Младост има тапицер? Трябва ми за нови калъфи за възглавници на мека мебел... И ми е спешно!
В РУМ-а на втория етаж също има.

# 287
  • София
ще се строи Младост 5, но колко е вярно, не се знае.
Вероятно това да се случи.Вчера ММ видял някакъв устройствен план където полето между Младост и Горубляне беше с сгради.А преди, това място по градоустройствен плат беше отредено за парк.
Днес говорих с един архитект (познат) от общината. Засега плановете за Младост 5 са зад булчинския магазин в нивите (с/у БП), където сега строят. А между Младост и Горубляне щяло да има няколко сгради откъм Младост и парк Горубляне в останалата част.

# 288
  • София
Здравейте,
Препоръчайте ми GSM сервиз из младостите. Спешно ми е, а не ми се рискува.
Благодаря предварително!

# 289
Здравейте,
Благодаря предварително!

В сградата на Андрей Ляпчев 51 има сервиз. Давала съм си телефон там.

# 290
  • София
Благодаря Simple Smile

# 291
  • София
Младост 2, на колелото на 306. Доволна съм.

# 292
НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ Зеленчуковия магазин на Киприян, срещу РУМ-а. Лъжат в сметката най-нагло. 3 неща взимам, девойката събира с калкулатора и си закръгля както и падне. Ако ви се наложи да пазарувате от там, имайте го предвид. Аз няма да повторя. Не издаването на касов бон се подразбира.
За съжаление няма добри зеленчукови магазини в района.

# 293
НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ Зеленчуковия магазин на Киприян, срещу РУМ-а. Лъжат в сметката най-нагло. 3 неща взимам, девойката събира с калкулатора и си закръгля както и падне. Ако ви се наложи да пазарувате от там, имайте го предвид. Аз няма да повторя. Не издаването на касов бон се подразбира.
Присъединявам се. Миналата година се беше разсипало от гроздето на земята, мина с метличка, събра гроздето от земята и директно го върна в касетката.

# 294
  • София
Скрит текст:
Присъединявам се. Миналата година се беше разсипало от гроздето на земята, мина с метличка, събра гроздето от земята и директно го върна в касетката.
Е, не! Flushed

# 295
  • София
Здравейте,
Благодаря предварително!
Препоръчвам apple express в Младост 4
https://appleexpress.bg/

Два пъти сме ги ползвали,веднъж за супен дисплей и наскоро се опитахме да спасим един удавник.Коректни са и бързо работят.

# 296
  • София
Аз да попитам, дали случайно знаете някъде да пълнят балони с хелии. Взех за годинката на детето много красиви балони, ама хич не помислих къде може да ми ги напълнят Rolling Eyes
В Младост 2 на обръщалото на тролея. Преди беше книжарница Калинка

# 297
bebitta, погледнете магазина за зеленчуци зад пица Браво. Имат доста неща и са по-евтини от въпросното магазинче срещу РУМ-а.

# 298
  • София
Някаква идея откъде кънти днес музика? В Младост 3 се чува ужасно...

# 299
Здравейте, може ли да препоръчате рехабилитатор( за рехабилитация на изваден лакът) в района и по възможност да работи със здравната каса ?

Общи условия

Активация на акаунт