София, жк Младост - тема 33

• 61 524
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте. Търся в района добър учител по математика, който работи с гимназисти. Трябва ми за допълнителни уроци за усвояване на учебния материал. Но ми трябва наистина добър учител, от който имате лични впечатления Simple Smile

# 661
  • София
Препоръчайте оптика с нормални цени.
Днес с детето бяхме в Джой оптик в ХИТ-а за нови очила.Първо ми казаха цена 330 лв за стъкло.После погледна друга фирма за стъкла и след отстъпки ми каза 390 лв за стъкла и рамка.Пак ми се вижда много за очила които се сменят през две години.

# 662
  • София
Зад спирката на тролей 5 в локалното на Цариградско на Окръжна болница. Там вече два чифта очила правим на нормални цени.
Другата оптика с нормални цени, която сме ползвали, е в Младост 1А в блока срещу Еконт, до пекарната.

# 663
Цената на стъклата много зависи от филтрите и поляризацията. Ако са без такива екстри, цената драстично пада. Иначе те имат и клон само за детски модели на "Мария Луиза", но като обслужване не ги препоръчвам. Аз съм доволна от клона им в Дружба.

# 664
  • София
От оптика "Мишели" в Младост 3 срещу Кауфланд съм много доволна. Правила съм и скъпи, и бюджетни очила при тях.

# 665
  • София
Препоръчайте оптика с нормални цени.
Днес с детето бяхме в Джой оптик в ХИТ-а за нови очила.Първо ми казаха цена 330 лв за стъкло.После погледна друга фирма за стъкла и след отстъпки ми каза 390 лв за стъкла и рамка.Пак ми се вижда много за очила които се сменят през две години.

Аз съм много доволна от Оптикласа аутлета им на площад Македония, имат много добри намаления .

# 666
  • Somewhere far away
От къде мога да си взема етерични масла на приемлива цена? /да се разбира под 10лв за едно малко шишенце, в каквито обикновено се продават/

# 667
  • София
От къде мога да си взема етерични масла на приемлива цена? /да се разбира под 10лв за едно малко шишенце, в каквито обикновено се продават/

Ремедиум

# 668
  • Somewhere far away
Супер, мерси!

# 669
  • София

в ДМ има също

# 670

Маслата на Ривана и на Етерика - продават се в почти всяка аптека, ДМ, Лили.

# 671
  • София
Търся копирен център за направа на календари в Младост 3 и Младост 4.

# 672
  • София
Правихме календари във фотото в Битовия комбинат, Младост 4. Срещу Фантастико на двойната улица (Александър Паскалев). Добре станаха, там и снимаха децата.

# 673
Изцяло онлайн става поръчката и станаха супер.
https://pixiphotobooks.com/

# 674
Някой да знае дали ваксинационният център в Окръжна ще работи на 02.01. и/или 03.01. и ако да, с какво работно време?

Общи условия

Активация на акаунт