Професионални серии за коса 145

• 57 798
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
Както нямаше нищо да поръчвам и отупах набързо комплекти на Маракеш Ш+Б+серума Ендз+Б без отмиване (оригиналния аромат). Точно си мислех да ги ползвам като "ежедневни". Аромата за мен е върха, на косъм съм да взема и нещо за тялото със същия аромат.

Някой ползвал ли е спрея за разплитане на Marrakesh, да се включи с отзив?

Спрея за разплитане е ТОП! С естествено русата,доста гъста и къдрава коса на дъщеря ми, само той се справя. Доста неща пробвах преди да го открия, но без полза. Понякога сме стигали с ножица да махаме възелчетата,които се получават на тила,че няма разплитане. Не оставам без този продукт. Ароматът му за мен е божествен,но на някой може и да му сладни прекалено.

# 91
Айде и аз в групата на поръчките на Маракеш с Оригиналния шампоан и серума против цъфтеж /дано само не ми изсуши краищата/!

# 92
Здравейте, извинявам се ако е коментирано, но отдавна не съм чела темата. Докато поръчвах видях новата серия на Kerastase Blond Absolu Cicanuit, но има наличен само нощен серум. Някой вече да е тествал и да може да каже как са?

# 93
  • Варна
Ванеса ги тества писала е назад в темата. Със серума дават и мостри на Ш и М.

# 94
PeachHoney,
И спреят за разплитане, и еликсирът от “оригиналната” серия са хубави. Маслото за кожа (става и за лице, и тяло) прави кожата като кадифе, няма да сбъркаш с него.

# 95
Момичета, днес се мих с шу уемура color lustre шампоана и маската и разочарованието ми е огромно. Очаквах уау ефект след всичките отзиви които прочетох, но резултат никакъв буквално. Косата ми не е боядисвана от 6 месеца, преса не ползвам, сешоар понякога и само леко издухвам корените, затова очаквах да заблести както е описано на опаковката да омекоти да заглади, но нищо от това не се случи. Просто все едно съм се измила с шампоан и маска от дрогериите. От години вече ползвам професионална козметика може би 4-5 имала съм ефект от Епруваж и керастасе денсифик и очаквах същото тук. Явно не е за мен или трябва по дълго да се ползва. А и да добавя че не усетих също така уау аромат ,нежен съвсем лек с измиването исчезна безследно.  Бих искала ако някой случайно е ползвал въртяща четка за коса на babyliss AS200E да каже дали е добра ?

Ш го нямам, но от маската не съм впечатлена. Имам чувството, че е доста лека и нищоправеща. Отделно супер неикономична. Аромата въобще не ме грабва. На блясък го докарва като ефект, но моята коса си има напоследък такъв.  Търся подходяща комбинация да я ползвам. Сякаш след силно протеинова серия на следващото миене с тази маска е най ок. Поне за мен.

Много ми харесва аромата на Маракеш Ендс. Като ефект не мога да комвнтирам. Със сигурност за моята коса пасва много повече от Owey серума и този на ФК за цъфтеж.
На Маракеш имах едно олио за тънка коса и бях доволна, друго не съм пробвала, но мисля в бъдеще да дам шанс на продуктите.
 Сега мислих да си взема маслото за тяло, но се въздържах.

# 96

Благодаря Принцеска! Flowers Hibiscus Открих коментарите й в предната тема и поръчах серума да видим дали ще ми допадне.

# 97
Еххх сега ме подокукоросахте да го пробвам този спрей за разплитане на Маракеш. И на олиото се точа от известно време.... Grinning

# 98
  • София
Принцесо кой ФК шампоан за руси коси коментираше че много ти допада ? Не знаех че има 2 серии https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/pure-blonde-booster- … ektsiya-za-tsveta  https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/philip-kingsley-pure … silver-tonirashti

Косъма ми зверски се къса, явно изрусаването на дължините лятото много влияние оказа. Последния слой от към врата от търкането в яки/якета и шалове направо е на половина Sad
Още не съм намерила продукт който мога да използвам без отмиване, при нужда между измиванията на коса.

Здрасти, относно това защото знам че сме със сходен вкус към продукти мога да препоръчам:
1. Ампулата на nashi filler
2. Ампулата l’оreal pro longer
И двете при измиване и да стоиш колкото може повече.
Ако имаш терапевтична преса да минеш с нея още по-добре
Поне през миене преуош с еластисайзър (нормалния) смесен с ячрм и ако може пак терапевтимна преса, ако нямаш нанасяш на доста мокра коса еластисайзъра обилно, слагаш фолио и минаваш с гореща преса отгоре
3. При мен комбинация от sebastian dark oil олиото и нощният серум на керастаз прави чудеса, но според мен комбинация от олио и всеки leave i. Би свършило работа
4. Пробвала ли си терапията на joico - дпш + reconstructor + hydrator?
За мен прави чудеса

# 99
И аз поръчах от Златна Рибка на Маракеш Ш + Б + серума за краища и спрея за разплитане.  Отделно кодът за 20% отстъпка при тях важи, така че излязоха доста изгодно. Надявам се да са хубави Simple Smile

# 100
И аз поръчах от Златна Рибка на Маракеш Ш + Б + серума за краища и спрея за разплитане.  Отделно кодът за 20% отстъпка при тях важи, така че излязоха доста изгодно. Надявам се да са хубави Simple Smile
Кой е този код?
---------
От къде взимате ампули nashi filler?

# 101
Не се тонирам, макар че съм на кичури.

# 102

Благодаря Принцеска! Flowers Hibiscus Открих коментарите й в предната тема и поръчах серума да видим дали ще ми допадне.

И аз поръчах серума. Хубавото е, че ще имаме мостри за проба и на Ш и М

# 103
Скрит текст:
Косъма ми зверски се къса, явно изрусаването на дължините лятото много влияние оказа. Последния слой от към врата от търкането в яки/якета и шалове направо е на половина Sad
Още не съм намерила продукт който мога да използвам без отмиване, при нужда между измиванията на коса.
Здрасти, относно това защото знам че сме със сходен вкус към продукти мога да препоръчам:.....

3. При мен комбинация от sebastian dark oil олиото и нощният серум на керастаз прави чудеса, но според мен комбинация от олио и всеки leave i. Би свършило работа
4. Пробвала ли си терапията на joico - дпш + reconstructor + hydrator?
За мен прави чудеса
Мелисанде цялата терапия не съм отдавна. ДПШ на Джойко нямам, но имам на Шу.  Хидрататора аз съм му най-големите посланици Wink За Реконструктора точно бях питала дали някой е ползвал течния му вариант
https://www.arlen.bg/product/16589/vazstanovyavasht-sprey-za-tan … ructor-300ml.html Гледам, че имат малки опаковки - ще тествам !

Как комбинираш дарк олиото ( имам го ) с нощния серум ?
Тази ампула ли имаш предвид ? https://www.arlen.bg/product/16341/uplatnyavasht-filar-za-uvrede … -filler-15ml.html

Аня спомена един ламиниращ продукт на Матрикс, и се вчера го забелязах в наличностите си ( едвам се сетих защо го имам и от къде ) та реших да му дам шанс отново. Гледах че го препоръчват след протеинов шампоан, измих с Тераписте, сложих Матрикса, под душа не забелязах този магичен ефект, който се коментираше в интернет ( моментално разплитане на косата и изчезване на възелчетата ) Сложих Еласти-стайлъра и Мароканското олио, косата доста лесно се разресе,  изсуших с четка и сешоар -  и воала - доста съм впечатлена от резултата.  На сухи краища ДаркОлиото. Отдавна не съм имала толкова подредена коса Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 13:03 от Casual

# 104
  • Някъде там
Кой е този код?
---------
От къде взимате ампули nashi filler?
И аз да попитам какъв е този код.

Общи условия

Активация на акаунт