Професионални серии за коса 145

• 57 834
  • 769
  •   1
Отговори
# 300
Аз много харесвам Nurturing drops, никога не са ми утежнявали, само миризмата им много точно сте казали, е като на сироп за кашлица 😄, но пък за радост не е трайна.
По едно време и аз се бях засилила да си купя някоя серия, но преди това отидох в салон, в който работеха с марката и ми направиха нещо като терапия. Косата ми се утежни жестоко и се отказах.

# 301
Аз също от много време съм хвърлила око на шампоаните на Напура. Сега ме подтикнахте най-накрая да поръчам. Чудя се Анаген или Стаминген да бъде.
С какъв шампоан продължавате или използвате само този ? Дали би се съчетал добре с Меди ?

# 302
Има ли някакво правило с какво да се мие след Напура,той по-принцип не е ли достатъчен за едно измиване? Аз иначе слагам винаги 2 шампоана на миене,ако съм слагала маска с масла и 3 шампоана.

Има ли код за ЗР?

# 303
CoCo`Milk оказа се че този код за Златна Рибка е универсален и важи до края на месеца. Но за определени марки, които са изброени.

Момичета някоя от вас дали иска да ми отлее от тези капки на O. Way Nurturing drops. Искам да ги пробвам, а не ми се купува цял продукт. Имам какво да предложа в замяна. 🙏
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 20:51 от Lale_Lili

# 304
Коментираната Wonder water ще бъде и в Европа до около 5 месеца Simple Smile

# 305
Аз също от много време съм хвърлила око на шампоаните на Напура. Сега ме подтикнахте най-накрая да поръчам. Чудя се Анаген или Стаминген да бъде.
С какъв шампоан продължавате или използвате само този ? Дали би се съчетал добре с Меди ?
Аз сега се загледах, че са 2 вида и се чудя кой да взема. Малко по назад Принцесата е посочила Анаген. Ще взема и Меди.

# 306
Момичета, не знам дали въпросът ми е за тази тема, моля да ме извините, ако не е - подстригвали ли сте се с гореща ножица ? Наистина ли “запечатва”?

# 307
  • Някъде там
Напурата ми е Анаген.
Надявам се за 8 март да има намаление.
Принципно Напурата е достатъчен и може само с него да се измие косата, но аз както написах използвам и виши след него.
Колко време може да се използва Напурата обаче? Да не прекалява с него, от месеци го използвам и съм решила още един Анаген да взема. Наистина съм изключително доволна от него. И колежките виждат новата ми коса и питат не ме ли дразни, не не ме дразни, умирам от кеф да гледам как ми се веят  малките нови косички:)
Както написах, не целя бърз растеж, искам нови растежи и плътност на косата.

# 308
Напурата ми е Анаген.
Надявам се за 8 март да има намаление.
Принципно Напурата е достатъчен и може само с него да се измие косата, но аз както написах използвам и виши след него.
Колко време може да се използва Напурата обаче? Да не прекалява с него, от месеци го използвам и съм решила още един Анаген да взема. Наистина съм изключително доволна от него. И колежките виждат новата ми коса и питат не ме ли дразни, не не ме дразни, умирам от кеф да гледам как ми се веят  малките нови косички:)
Както написах, не целя бърз растеж, искам нови растежи и плътност на косата.
По-горе спомена продукти на Виши. Кои по-точно ползваш?

# 309
  • Варна
Искрица няма да прекалиш. Ползвам някой от шампоаните на Напура на почти всяко миене от години.Харесвам и Анаген,и Стамиген и тоя против косопад. Ползвам обаче само за скалпа. Не очаквайте пяна от тях. Почистват перфектно,но не правят пяна. За второ шампоаниране ползвам нещо друго.

# 310
Искрица няма да прекалиш. Ползвам някой от шампоаните на Напура на почти всяко миене от години.Харесвам и Анаген,и Стамиген и тоя против косопад. Ползвам обаче само за скалпа. Не очаквайте пяна от тях. Почистват перфектно,но не правят пяна. За второ шампоаниране ползвам нещо друго.
Хайде пак съм в чуденка.... Вие два пъти ли шампоанирате? Аз един път. В момента ползвам Денсифик и се чудя дали е достатъчно. Между другото много ми се наелектризира косата от него. С Меди нямах такива екстри.

# 311
Аз шампонирам по два пъти, често пъти с два различни шампоана. Не си чувствам косата чиста само след едно измиване.

# 312
  • Някъде там
Руса мама, серията на виши която използвам е Vichy Dercos Densi-solutions с  Resveratrol.
Страхотна серия, много ми е любима.
Misha, Керастаз Денсфик се пени доста и е доста измивен, един път си е напълно достатъчно.
Напура анаген, едва се разпенва.

# 313
Руса мама, серията на виши която използвам е Vichy Dercos Densi-solutions с  Resveratrol.
Страхотна серия, много ми е любима.
Misha, Керастаз Денсфик се пени доста и е доста измивен, един път си е напълно достатъчно.
Напура анаген, едва се разпенва.
Имала съм само шампоана от 400мл. Използвах го като протеинов. Наистина, не е никак лош.

# 314
+1 за Densi-solutions. Винаги си имам от него, приятелят ми го ползва също и той е доволен.
Аз също шампонирам 2пъти. Няма как, защото 90% от времето съм с някакъв преуош и от едно шампониране не чувствам косата чиста. При второто пък обичам да оставя пяната за 2-3 мин, за да подействат активните съставки.

Аз искам да споделя моите впечатления ат Маракеш. Дълго време отказвах да обърна внимание на бранда, защото не знам по каква причина, но бях решила че не са за мен продуктите. Промоцията и това, че ми се пробваше нещо ново ме подтикна да поръчам. Спрях се на серията с оригиналния аромат и се влюбих в него. В комбинация след всички продукти се задържа вече 4 дни. Имах притеснения за шампоана, но е много нежен, не предизвика никакво раздразнение или сърбеж. Отми масления ми преуош много добре, без да премива крайщата. Попринцип рядко използвам балсами, защото ги чувствам недостатъчни. Мисля че този се справи добре, но все пак сега разглеждам маските.
Най-позитивно ми е мнението за спрея за лесно разресване. Текстурата му е кремообразна, подхранва, укротява косата и приглажда, което за моята фриизи, разхвърчаха коса е изключително важно.
Доволна съм и от Маракеш ендз, даде много плътност на крайчетата, моята коса няма цъфтежи. Притесняваме това, което съм чела тук, че с времето дава изсушаващ ефект. Моля дамите, които имат опит, да ме посъветват, достатъчно ли е според вас след него да нанасям спрейчето за разресване и някакво олио.
Добавям в кошницата спрея за блясък и олиото за връхчета. Искам да имам цялата серия и отвреме на време да мога да се наслъждавам на “парфюмирана” коса. Не знам дали, ако не беше аромата щях да харесам толкова серията. Не е нещо уау, но е приятна и с оглед на цената мисля, че си заслужава.
Останах объркана обаче имат ли Маракеш продукт с термозащита ? Никъде не мога да открия инфо. Съжалявам за дългия чаршаф, дано някой стигне до края и да ми помогнете за термото Grinning

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 12:02 от Pinki

Общи условия

Активация на акаунт