🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 1

• 37 620
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • Мюнхен
Борислава спечели абсолютно на магия. И да, въпреки че Ана е дразнеща, трябваше да приготви нещо и за нея. Това предаване те подготвя за евентуален ресторант, там няма как да се запънеш и да кажеш на клиента да яде гарнитурата само.

Мария много ми харесва, вече ми е фаворит. Не знам дали видяхте колко неподправено отвратено изгледа Ана, когато обърка карамфил с индийско орехче, много се смях. Евала, мацко.Laughing

Капитонова беше права да критикува палачинките. Може да не я харесвам хич, ама беше права. Пък и е рускиня все пак, то те и французите ако не знаят за палачинки, кой. Grin Изглеждаха бледи и никакви.

# 511
Специално ще потърся фейса на предаването, за да напиша колко отвратителна, дразнеща и ограничена е тъпата веганка Imp

https://www.facebook.com/bgMasterChef
Действай!

Благодаря 🙂, и на Смайли също.

Хвърлих едно око на фейса и всъщност няма нужда от моето мнение. Така яко я хранят, всеки втори пост е срещу нея 😂😂😂

# 512
  • София
Веганката вместо да намери последователи, ще отблъсне хората от веганството. Тя сама си прави антиреклама.

# 513
  • София
Ех, слънчевият лъч прикрива една злобичка. Дано се разкара скоро. Ако е в ресторант, ще се съобрази какво да си поръча, а не просто някой да и сготви нещо, защото, нали, тя е ВЕГАН.

И двете капитанки ми харесаха и се справиха чудесно.

# 514
Не знам какъв мъж трябва да си за да е търпиш Анна.Тя няма идентичност,тя е веганство.Ако бях сред участниците щях да и забия един тиган в главата и да си тръгна,че е супер натоварваща с постоянното и мрънкане веган,та веган.

# 515
Не съм ходила по много изискани ресторанти, ама ако съм веган и отида някъде, където няма веган опции в менюто, ще ми приготвят ли специално нещо веганско?

# 516
  • София
Имаше вицове за вегани, питат в ресторант  какво веганско могат да им предложат, единия отговор беше такси, другия отговор салфетки.

Хубаво ще готвят в тажин, но тажинът не беше ли за дълго и бавно задушаване?

# 517
  • София
Джинджифил в Мароко?

# 518
  • Mediterraneo
кое ти е странно? Изключително ароматен, джинджифилът е много важен за мароканската кухня и се проявява в безброй ястия, където допринася значително за вкуса.

Не съм ходила по много изискани ресторанти, ама ако съм веган и отида някъде, където няма веган опции в менюто, ще ми приготвят ли специално нещо веганско?

Ще ти отговоря като работещ в ресторант- не.

# 519
На Анна няма ли да й се падне да готви нещо с месо?
Нямам нищо против хора с различни вкусове, ориентации, религии и тн, но мразя постоянното натякване. Не може всяка 2ра дума да е за това, че тя е веган, че не трябва да се яде месо и тн и тн

# 520
Не знам какъв мъж трябва да си за да е търпиш Анна.Тя няма идентичност,тя е веганство.Ако бях сред участниците щях да и забия един тиган в главата и да си тръгна,че е супер натоварваща с постоянното и мрънкане веган,та веган.
Те си се събират по интереси и отклонения, иначе е невъзможно. По-сложно е, когато вече има семейство и деца и единият вземе, че изтрещи и реши да вкара в правия път останалите. Заформя се едно мини гестапо, което постоянно следи останалите какво ядат, кога ядат и се вменява вина.

Иначе вече във всеки офис има по един-двама вегана минимум. Те не пропускат да се похвалят на всички, но ако все пак не си разбрал, разбираш по дрънкането на буркани, пренасяне на едни кутии с буламачи и от тях направо струи вселенска светлина. Ето я, тя точно буламач забърка отново.

Друго не мога да разбера - отиваш в Мастър шеф с големи претенции, а някакви базисни неща не си ги чувал дори. Дори от обща култура.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 22:06 от Like_Smoke

# 521
Така и не разбрах защо предишния ми коментар беше изтрит за веганката.
Мн чуствителни има в БГМама 🧐

# 522
В тажин не се ли готви на бавен огън месо? Поне това съм видяла от Рамзи. Или има различни видове?
Мен дали  ме изтриха? Все три, веганката е ужасна.

# 523
  • София

Но иначе голям проблем за сладко киселия сос 😂😂

# 524
  • Mediterraneo
Ама джинджифилът си е традиционен за Мароко, защо му се чудите?! Имам приятелка мароканка, даже сладкишите им са наблъскани с джинджифил.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 22:18 от Тарталета

Общи условия

Активация на акаунт