🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 1

• 37 583
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Sunshine state
Дори и облеклото да не е адвкватно, защо пък българите сме виновни , аз това не схващам?На мен освен екстравагантните облекла на Силвена, друго чак такова впечатление в облеклото не ми прави. Роу и пържоли готви, та не знам точно до колко е някакъв отдаден веган.

# 571
Кога пък Роу изрично е казала, че е веган? Няма такова нещо.

# 572
А и, нека е шарена Роу. Аман от някакви слаби щеки с минижуп. Или със скучно облекло. Искам като нея да се обличам разнообразно и шарено , въпреки фигурата и да не ми пука.

# 573
Борислава и на мен не ми хареса - държа се с другите като фелдфебел, после - колко съм велика като капитан. Всичко знаела, всичко разбирала, пък другите трева пасат- такива типажи са много лесни  за подхлъзване.
Сложи ли гъбите, които бяха самоинициатива на едното момче.

# 574
Моля, някой по-интелигентен да сподели с мен как е правилно да се нарича вЕган или веГАн, щото ми бъркат в корема направо..
И много приятно сравнение на Ана.. момчето седнало до нея и чака чиния, тя му говори за котки и зайци..

По Роу - вИган Joy

# 575
Силвана е веганка, ама само след работа 😂

Защо пък облеклото й да е мерило за вкуса на българите 🤔

# 576
  • Пловдив
Сложи ли гъбите, които бяха самоинициатива на едното момче.
Да, сложи ги, видях ги.

# 577
  • София
Много моля някоя добра душа да ми изпрати на лично или да постне тук блога на онази дето говори със Вселената...може да прихвана и аз нейния божествен положителен заряд четейки само...

Фаворити са ми Константин, Стилиян, Мария.

# 578
  • София
С голям интерес следя любимото си предаване. Този сезон много ми харесва как започна- динамично, с любопитни участници, интересни задачи. За сега нямам фаворит, но определено искам по- бързичко да отпадне Ана, че много натоварва. От двете капитанки вчера предпочитам Мария- показа знания и организационни качества, без да е груба и да командори прекалено. Мартин малко ми напомня на Станислав от четвърти сезон.
Скрит текст:

# 579
  • София-Младост
Много моля някоя добра душа да ми изпрати на лично или да постне тук блога на онази дето говори със Вселената...може да прихвана и аз нейния божествен положителен заряд четейки само...

Фаворити са ми Константин, Стилиян, Мария.
https://mailchi.mp/fa7e0696f1da/veganchallenge
https://www.instagram.com/annas_wholesomeboholife/

Аз да попитам, че не помня...този Мартин, шофьора...с какво влезе в предаването? Доста добре се справя за момента.
Пропуснах с колк опобеди отбора на Борислава, нон да ви кажа такива капитани до сега не е имало...харесаха ми и двете. Така трябва, а не да не знаят какво се случва в кухнята.

# 580
Не мога да повярвам, че тажина на онзи бившият охранител, е бил по-хубав от този на ливанката Мая.
Яденето на веганката имаше вид на вече веднъж ядено, трябваше нея да изгонят.

# 581
  • София
Силвена Роу никога не е обявявала, че е  веганка. Тя демонстрира предпочитания към „здравословното“ хранене и обикновено в мастър класовете предлага такива храни.

Ако ви прави впечатление вече за втори или трети път спомена на Ана, че с поведението си и начина на плейтване вреди на промотирането на веганската храна.

# 582
  • Пловдив
Аз да попитам, че не помня...този Мартин, шофьора...с какво влезе в предаването? Доста добре се справя за момента.

Мисля, че пилешко готви. Много го похвалиха, но той каза, че е бил на 6 месечен ускорен курс по кулинария, вероятно за професионален готвач, и е щял да започва стаж в ресторант, когато пандемията провалила плана. Та, е на ръба да е профи. Иначе, и аз го харесвам.

# 583
Lemy, Мая е наполовина сирийка, а Елиас е ливанец.

Малко странно, че Диана я подцениха. И кога се опознаха, че така категорично посочиха кой с какво и в какво е добър при избора си капитанките?! Wink И изобщо да вземеш Виктория, Анна, разпиляната Пламена, а да не избереш човек с опит и познания...
Борислава определено от години се е готвила, интересувала, екпериментирала и едва тази е събрала смелост да се яви в шоуто. Още на кастинга направи впечатление на перфекционист недопускащ компромиси. Но честно ли американски палачинки са добър избор за десерт, а и по-предпочитан от тарт с бял шоколад(от дегустаторите)?

На Анна тажина щеше да убие журито. То люто, то карамфилчета, добре, че ни спестиха на Токев какво се е паднало.Smiley

# 584
Вярно, объркала съм ги : ))
Нищо де, пак са им близки кухните. То неговото и изглеждаше неприятно, набучена царевица и парчоци суров лук. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт