ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът отново в клас - тестове, контролни всеки час!

• 29 971
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Не всяка пневмония е Ковид. Личен опит с баща на приятелка. И антитела няма.
Нека не истерясваме.

# 31
  • София
Ама, моля ви се, ние съвсем елементарно нещо изкарахме, никой не е кашлял дори.
Спокойно можехме и нищо да не си изследваме, просто се презастраховахме. Дайте да сменим темата, вече съжалявам, че писах и ще взема да мина назад с метлата да си редактирам писанията.
ПП: Ако случайно не се е разбрало, илюстрирах всеобщата идиотия, в която живеем, и как човек се принуждава да прави несвойствени излишни действия.

# 32
  • София
За да ви разсея, да си похваля младежа, че се е класирал на национален кръг по информатика. Много е щастлив.
По немски е изкарал 47 от 70 и не продължава на областен, но не и толкова зле. Явно все пак напредва с езика, макар и не по най-добрия възможен начин. Но при този мързел, това е положението Stuck Out Tongue .

# 33
Браво на младежа, Зазу!
Успех на националния кръг!

# 34
  • гр.София
Ей,че хубаво,Зазу!

Мерси за новата тема!
Нямаме анкета в Школо все още.
С.прекарва последните дни изцяло навън. Другата седмица май ще се разваля времето,та ще се кротнат.
Противно на заглавието,не са правили контролни все още.
В стаята имало някакво пречиствателно устройство. Помолих да ми го снима др.седмица,че ми е любопитно.

# 35
  • о`майна лунна нощ е
Пуснаха анкета и в двете училища. И за двамата дадох категоричен отказ.

Благодаря за новата тема!

# 36
И аз редактирах, че вече не ми се занимава с Ковид. Писна ми от разделения на групи. Не само тук, а навсякъде.
Зазу, браво на младежа:heart:

.

# 37
Мина РД, много доволна е. А едната и приятелка каква картичка и е написала( като мога ще ви я снимам).

Тя е в средата. Това и е кварталната компания.

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 19:43 от clevermary

# 38
  • гр.София
Много щастие и късмет на девойката ти, clevermary !

# 39
clevermary, да ти е жива и здрава! Много късмет и да броди усмихната по младежките пътеки с новите кецове:heart:.!

# 40
Благодаря, Аманда.

# 41
Страхотно момиче имаш, Клевър!
Честит рожден ден и много щастие!
И каква готина компания са❤

# 42
  • София
Да е жива и здрава! ❤️
Прекрасна е!
Какви хубави млади хора около нея! 😊

# 43
Компанията е много готина. И добри деца. Още са на детски акъл, което ме радва, ходят на едно място в квартала лятото да гледат залеза, щерка ми първо боядиса перчема на едното момче, после наскоро ходи да го подстригва с машинка. А близнаците са и другарчета от яслата.

# 44
  • София
Да е жива и здрава прекрасната девойка! 🌺🎂🍀
Изпуснала съм явно някакви дебати по горещата тема. Говорих си скоро с една пирятелка, че някак всички сме по-напрегнати и изострени. Аз самата, на моменти съм с нерви, опънати като струна, а иначе съм спокойна и рядко се ядосвам за глупости. Може би се изморихме вече от цялата лудост.

Общи условия

Активация на акаунт