ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът отново в клас - тестове, контролни всеки час!

• 30 059
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
  • Между гори и планини
зузу, да херпангина ( вече ми писна телефона да си поправя думите сам)
Та, личната му е направила тест за Ковид, обадиха се да питат давам ли съгласие. Дадох - отрицателен. Изписала му е рецепта с лекарства за гърлото , да пие чай от липа и лайка и 5 дена извинен от училище.

# 406
Ред, мдаа само дето някои се отваряха много странно. Големите прозорци на спалнята лягаха хоризонтално - един държи прозореца седнал на спалнята другият чисти. А като се отвори за да се почисти между двете стъкла трябваше и трети човек Simple Smile
Сега съм лесна с прозорците - мъжете се справят за половин ден, но насвякъде се отварят през един или гледат към тераса

Доня, ако е херпангина ще има много висока Т. Дано е просто реакция от дългото стоене с маска.

Моят харесва повече туристическите маратонки, но тези с по-лека и гъвкава подметка (сегашните му са Мизуно). То и аз ги харесвам, защото на цялото сюркане с тротинетката са като нови.
Установих, че са купувани пролетта на 2019 и още му стават Simple Smile

# 407
  • София
Hobot 268 е роботът ни, ако не греша модела.
Има тема за роботи във форума и там съм писала на 2-3 пъти отзиви. Рамки не чисти. По ръбовете на прозорците също остава около 1/2 см., който не може да изчисти, но като за поддръжка на прозорци (чистене на общата мръсотия - прах, дъжд) се справя прилично, особено, ако си поръчате допълнителни подложки за сухо и мокро почистване. Ако има някакви силно замърсени места - тип засъхнала напръскана мазилка, също няма да я изчисти. Но иначе е супер като за висок етаж. Периодично го намаляват. Ние го взехме на някакъв черен петък с добра отстъпка.

# 408
  • Между гори и планини
[/i]скаридке, не задължително. Моя трудно вдига температура. Почти всички болести при него протичат без.

# 409
Робота не чисти рамки
Моят е Бети, но е удобен за неотваряеми или на висок етаж прозорци. Чудеса няма.

# 410
  • София
Е жалко.
Аз искам робот, който да чисти всичко.
Или още по-добре - да се измислят незамърсяващи се материали.
То аман от това чистене, и без това не обичам, а с годините съвсем ми писна.

# 411
  • София
У дома през седмицата само девойката закусва - мюсли с пр.мляко. Не е фен на Vans. Има си зимни обувки тип кубинки и с тях си ходи когато е студено. През останалото време е с маратонки, любима марка адидас. Тя е доста зиморничава и като застудее облича дебело яке, шапка и т.н. При мен проблем е лятото, кажете вашите девойки ходят ли със сандали. Наборката се съгласява да ги обуе само когато сме на море и то с уговорки иначе е само с маратонки .

# 412
Евентуално фирма да викаш. Мен ме устройва робота колко чисти. Колкото толкова.

# 413
  • София
Ми де да знам. Нещо нямам доверие
Пък и да не вземат да ми изпуснат котката.
А тя и без това ще им съска кръвожадно.

# 414
Аз съм викала фирма за почистване на прозорците.
Изпочупиха ми цветята, пръсти по стените след тях, и накрая не бяха изчистили стъклата добре.
Ако има уред, с който бих могла да се улесня- бих си купила.

# 415
За прозорците у нас си викам човек - идва, чисти, плащам и забравям.  Виждаме се само покрай предаването на ключа и парите. Доволна съм. Работим с него от години.

# 416
  • софия
LaughingLaughingLaughing"съска кръвожадно" Laughing
Представих си го.
Отивам за шоколадови сърДца. Св. Валентин ми е като Хелоуин, ама да има нещо там.

# 417
Никога не носи сандали и моята девойка. Лятото на морето само джапанки за плажа, иначе маратонки.
У нас ММ мие прозорците. Само подавам сигнал като почнат да ме дразнят, че са се зацапали. Така лесно му върви, а аз се изтощавам и ми отнема часове.
Закусва се у нас. Девойката много обича да яде, баткото заради тренировките и стремежа си да качи килограми. Обикновено хапват зърнена закуска с кисело мляко или овесени ядки. Когато съм вкъщи им правя някакви филийки или кус-кус, палачинки - нашенски или американски. Девойката яде кус-кус с прясно мляко. Пият сутрин и двамата мляко с нес. Аз не ям сутрин, защото хапна ли това означава да ми се яде през 2 часа. Иначе обичам да ям и мога да го правя непрекъснато. Flushed

# 418
Е жалко.
Аз искам робот, който да чисти всичко.
Или още по-добре - да се измислят незамърсяващи се материали.
То аман от това чистене, и без това не обичам, а с годините съвсем ми писна.
Има такива. Викат им домашни помощници или фирми за почистване 🤣 Вкъщи мъжът ми се занимава с прозорците, но живеем на втори етаж.

# 419
  • Между гори и планини
Моя се прибра , геройски е издържал бъркането в носа за проба. Взе си хапчетата, запарих му чай. Писах на учителите по български и английски и ще пратят какво е пропуснал. От понеделник минава онлайн . Съученичката му с майка болна от Ковид също учи онлайн, заедно с класа. Мъжът ми е впечатлен от добрата организация и реакция на учителите и личната лекарка. Тя го е чакала подготвена, не е имало хора в чакалнята . Младежа седна да играе на компютъра.

Общи условия

Активация на акаунт