ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът отново в клас - тестове, контролни всеки час!

• 30 038
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Дикси, честит да ти е Митко! Hug
Ех, на 15 - вече звучи сериозно. 😃
А тортата е зашеметяваща.
Гадамер, честит празник и у вас.

# 496
  • София
Голяма красота, Дикси! Весел празник! Той има ли някакви желания да празнува с приятели и как?

Весел празник и на всички в къщите и сърцата ви!

# 497
  • София
Дикси, честит празник! Да расте здраво и щастливо момчето ти!
И аз им правих торта на моите мъже за днешния празник. Торта Наполеон пробвах, по-късно ще видим дали съм се справила.
Наборът каза, че олимпиадата ще се проведе на 20.02 в НЕГ за всички, уж.

# 498
  • у дома...
Дикси, честит да е Митко! Благословен да е, много късмет и сбъднати мечти.

Нещо дочух в новините, че от утре пускат децата в малките населени места на училище. Това от ББ. Нещо вярно или просто поредната лакърдия?

# 499
  • Бургас
Сега гледах по обедните новини на БТВ, Бойко нареди: "Oт 1-ви март отваряте ресторантите, по тази тема няма да се разправяме повече!" и допълни: "и от утре в малките населени места, децата да се връщат на училище!".

Само не мога да разбера каква е разликата между училище в малко населено място и училище с малко на брой деца (до 60 общо) в голямо населено място.....

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 12:46 от LaDiDa

# 500
Популизъм. По гербаджийски.
То си нямаше смисъл и без друго. Добре, че сме бедна държава, дето не може да плаща за затворени частници и за соц. услуги на затворени граждани, че щяхме да се озверим като южноевропейците - хем затворени, хем пак с вируси.
Като ще се отваря всичко - всеки ученик да ходи да учи в училище. За изключенията си има ред - който иска - да си го ползва.

# 501
  • София
Ако пуснат заведенията, ще им се наложи да пуснат и учениците. Всичките.
Лично отивам да се разправям.

# 502
Нашето училище е 1200 ученици. Спортното в града ни е с около 100 ученици общи 5-12 клас. По-скоро трябва да се подхожда и според училище, не само според населено място.

# 503
Единствен критерий за затваряне следва да бъде надвишаване на предварително фиксиран брой заразени. Нищо друго.

# 504
  • София
Дикси - да ви е жив и здрав рожденика!
Тортата е много красива! Поздравления!

Ние днес с ММ празнуваме годишнина от запознанството ни (а 6 дни по-късно и заживяхме заедно).

Благодаря за отговорите за ОЛИ по НЕ. На страницата на НЕГ все още нищо не са написали. А класната й в петък нищо не им беше казала.

# 505
Поздрави за празнуващите- рожден ден, Трифон зарезан, св. Валентин. Бъдете здрави и добри.

# 506
  • у дома
ЧРД на Митака!Да е здрав,да постига мечгите си с лекота и да бъде много щастлив!
Дикси,тортата е зашеметяваща!Снимката още повече-според мен си си сбъркала професията...
Моето става точно след месец  на 15 тод...
Честито на всички празнуващи!

# 507
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не знам за антигенни тестове, но трябва да направят масово на учениците тестове за антитела. Ще се окаже, че масово имат и в такъв случай не са "опасни".

# 508
  • София
Дикси, да ти е жив и здрав Митко! Само радост да ви носи!
Гадамер, жив и зда=в да е и твоята половинка!
А тортата, ах тортата... Напълни ми се устата със слюнка, а съм на диета 😄
Днес е втори кръг на оли по френски и стискам палци на Ния и малката Доди, за които знам, че са се класирали. Ако има и други деца от темата стискам силно палчета и на тях.
Аз отивам да обяснявам задачи, че положението с математиката е много тежко.

# 509
  • Някъде в Европа...
Честите да са рождениците в семействата на Дикси и Гадамер..
Честит празник - един от двата 😃
Аз си нарушавам традицията - преди няколко години си реших, че празници, по възможност, ще "избягвам" в Истанбул..Пустия вирус - и РД не можах мин.година, сега и Трифон Зарезан...и за Великден няма да е паднало изискването за ПСР 😞...Тъпа ще е годината пак...
Наборът решава задачи, във вторник ще е второто контролно по МАТ. С нетърпение чака четвъртък да си остане вкъщи..Свикнаха вкъщи на лесното и сега им е зор - и ставане, и внимаване 40 мин в час, и хранене под режим 😁..
Интересно според ББ какво значи "малко населено място"? В петък Вълчев казва, че при нарастване спират всички, в неделя гуруто - малките населени места тръгват всички 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт