"Марашлъ" - Бурак Дениз и Алина Боз - #1

• 35 821
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Съгласна съм. Simple Smile
Имам предвид, че желязната агентка също излиза извън контрол. Иначе правилата могат да се използват за пред Марашлъ. Въобще, това с правилата може да важи изцяло само за роботи някакви. Хората, колкото и да се железни, си имат душичка, съвест, воля...

# 646
  • Плевен / София
На мен друго ми е интересно...Марашлъ на моменти все едно беше на стрелбище и се упражняваше по точна стрелба по мишени...Как пък нито един не възпроизведе ответен изстрел...

# 647
На мен друго ми е интересно...Марашлъ на моменти все едно беше на стрелбище и се упражняваше по точна стрелба по мишени...Как пък нито един не възпроизведе ответен изстрел...

Ааааа Гости , раниха го с нож в лявата ръка над лакътя и той си направи нещо като турникет.Confused Бая,бая народ натръшка , ама нали е командос !!!!!

Мен ми е странно годността на оръжията съхранени под земята , ама те току що слезли от поточната линия за експедиция.

Като го видях с кирка и лопата и ...айдаааа, още  един с погребална  агенция .

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 13:50 от sofia26

# 648
  • Плевен / София

Ааааа Гости , раниха го  / май снайпериста /в лявата ръка над лакътя и той си направи нещо като турникет.Confused Бая,бая народ натръшка , ама нали е командос !!!!!

Мен ми е странно годността на оръжията съхранени под земята , ама те току що слезли от поточната линия за експедиция.

Като го видях с кирка и лопата и ...айдаааа, още  един с погребална  агенция .
Аз говоря за стрелбата в хангара

# 649

Имаме си нещо ново Hug

# 650
Нищо не разбрах. 😀
Но това май е другият мафиот, конкурентът на Аджар.
Мараш нова игра ли подхваща?
Това дете, Зелиш, го побъркаха.

# 651
  • Яко в Матрицата...
Резюме 12 епизод

"Когато обичам някого, всички му стават врагове. Забранено ми е да обичам, госпожице ..."

При Илхан идват полицаи и искат от него да идентифицира тялото на Озан. В същото време, Илхан е изплашен от пристигналите на телефона му тайни записи, направени докато убива Озан. Саваш е притиснал  Илхан в ъгъла и го запознава с Бехрам. Илхан, по чиито ръце има кръв, е на път да се замеси и в незаконни дела. Как Илхан ще се спаси от тази задъдена улица?

Махур не може да намери никого, когато отива в къщата на Марашлъ. Тя научава от Сирин, че Марашлъ е заминал за  родното си място и му оставя бележка, че всеки ден ще го чака на едно и също място. Междувременно Марашлъ преминава през ново изпитание. Махур всеки ден очаква Марашлъ на едно и също място. Ще се срещне ли Марашлъ с Махур?

Марашлъ знае, че пратката с наркотици е свързана с терористична организация, и нахлува в склада, за да развали отношенията между Берхам и Саваш, който доставя пратката. Научавайки за това нападение, Неджати вече е сигурен, че Марашлъ не е само един бодигард. Уликата, която получава Марашлъ, ще го отведе ли до Неджати?

Махур научава, че Марашлъ се е върнал, и отива в къщата му, въпреки че Азиз възпрепятства това. Една изненада очаква Махур в къщата на Марашлъ...

# 652
Благодаря, Рени! Flowers Hibiscus

Забравили сме да сложим преведената серия.

ЕПИЗОД 11
БГ ПРЕВОД

https://ok.ru/video/2437435362004

https://youtu.be/Zd3WgQ5syyA

https://www.vbox7.com/play:42d40409f0

https://disk.yandex.ru/i/ro4XFm5gV21nCA

Аз като чета резюмето се чудя какво ще правят след 5-6 серии.
Ами то остана Марашлъ да разбере за Неджати и това е горе-долу.

# 653
  • Яко в Матрицата...
Варна, представяш ли си сериалът да е 20 серии? Joy

Благодаря за преведения епизод! 💐💐💐

# 654
  • Плевен / София

Благодаря за преведения епизод! 💐💐💐
Защо пък не...Няма нужда от разтягане до безкрай....Важното е историята да е добре представена...

# 655

Ами тъкмо до 15 юни, когато обичайно приключва сезонът.
Саваш трябва да разбере, че истинският убиец е Неджати.
Марашлъ трябва да се добере до Неджати.
Ще има някаква интрига около Хилял и Марашлъ, може да  се изчисти за 4-5 серии.
Илхан ще си носи последствията за убийството. Това може и за една серия да стане.
Друго какво?
Аз не се сещам.

# 656
Благодаря ви за преводите на епизода и резюмето! Hug Flowers Bouquet

Варна, да, в общи линии май е това, но има и доста детайли покрай тези неща. Не само Саваш, но и всички останали трябва да разберат, че Неджати е убиеца. На мен ми се иска да покажат повече неща от миналото, струва ми се, че останаха доста неизяснени въпроси - кога Неджати разбра, че не е син на Азис, дали и Азис знае, кога Неджати е започнал да върти нелегалния бизнес, кога и как се е свързал със Саваш.
Да видим и Неджати доколко ще успее да реализира отмъщението си към Азис, Саадък и всички останали.
Мараш дори да се усети за Неджати, предполагам ще му трябва време, докато събере доказателства срещу него. Но това само, ако реши да го залавя. Ако избере по-радикален подход като в миналия епизод, може и доста бързо да се развият нещата Mr. Green
В миналото на Марашлъ също мисля, че има доста неизвестни, не само бившата му жена. Всичко, което разказва за себе си ми се струва съмнително Joy като прибавим и сънищата му пък съвсем.
Да видим и Махур и Мараш дали ще се съберат и как. Може би и една оздравяла Зелиш ще ни покажат Blush

Имам усещането, че сценаристите завързаха доста възелчета, образно казано и силно се надявам да успеят да ги развържат логично и правдоподобно, пък епизодите колкото толкова.

Иначе на мен 20 епизода продължителност за турски сериал ми звучи добре, съвсем сериозно Joy Нямам предвид конкретно Марашлъ, като общо мнение го казвам. В последно време сякаш сериалите започват добре, имат някаква идея, която обаче след 10-15 епизода се изчерпва и започват да разтягат локуми, докато сериала съвсем излезе от зоната на гледаемото.

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 00:16 от Elly J

# 657
Снощи, докато гледах епизода се сетих за един любим филм с Леонардо да Каприо, "Злокобен остров" Simple Smile
Обратът в края на филма беше уау Grinning
Главното действащо лице, което се бореше за справедливост през цялото време се оказа, че живее в измислен собствен свят Grinning
Не знам, но Мараш много ми наподобява героят на ди Каприо Grinning
Около него няма хора, които могат да потвърдят поне нещичко за това що за човек е той. Всичко ми изглежда някак въображаемо. Липсата на хора от неговото минало, празната кръчма, на която се натъкна Махур, измислените другари от мисиите. Мисии, за които само той говори със заучени фрази от диктофона.
Жената, която гледа Зелиш и не се страхува да бъде в къща на човек, който непрекъснато е преследван от някого, дори съпругът и вади пушка без никакъв проблем с готовност да стреля, ако се наложи Grinning, а Мараш пък оставил хора около къщата им, които никога не видяхме Grinning.
Единствено Невзет ( не знам, дали така се казваше приятеля му) е негов сподвижник, но дори и той не го познава отдавна, доколкото разбирам.
Тайните служби, които винаги идват със закъснение, странното поведение на Хилял..., думите и "ще ти вземат детето", леко уплашеният и натъжен поглед след това...
Изобщо около Мараш е мъгла Grinning
Да видим, може просто прикритието му да създава това усещане.

Обаче Неджати, Саваш, техният план за отмъщение, както и наркобосовете са съвсем реални Grinning

# 658
Цитат
Да видим и Махур и Мараш дали ще се съберат и как.
 Може би и една оздравяла Зелиш ще ни покажат

Зелиш ще се оправи.
Махур и Мараш или ще са заедно, или единият ще умре.
Други възможности  турските сценаристи не познават. Grinning
Махур ще се поразсърди, когато разбере какви са били целите на Мараш, но се съмнявам, че няма да му прости.

Тази седмица нашата двойка е на 4-то място. Hands V

Чичек- Искендер
Еда - Серкан
Ефсун - Ямач
Махур - Джелал
Зейнеб - Баръш

# 659
Става интересно
Благодаря за преводите Flowers Hibiscus
https://www.youtube.com/watch?v=FObYBmUVt8U

Общи условия

Активация на акаунт