"Марашлъ" - Бурак Дениз и Алина Боз - #1

• 35 464
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
За Le fate ignoranti:
"Ferzan Özpetek каза, че е следил внимателно актьорската игра на Бурак Дениз. Запознали се преди две години и още оттогава иска да работи с него. Бурак Дениз ще играе фотографа на име Асаф в продукцията."

# 706
Много хубаво трейлърче си имаме Heart Eyes

# 707
# 708
Първи трейлър на 13 епизод с бг суб - https://ok.ru/video/2448263875104
Втори трейлър на 13 епизод с бг суб - https://ok.ru/video/2448392325664
Трети трейлър на 13 епизод с бг суб - https://ok.ru/video/2448230713888

Последна редакция: нд, 11 апр 2021, 11:39 от Дданни

# 709
Дани, благодаря за трейлърите Heart

Нови Sunglasses

Последна редакция: нд, 11 апр 2021, 18:11 от Еванджелин

# 710
Дани и аз благодаря за трейлърите Heart
Еви, много сладки Бурак и Алина Heart

Аз, едва сега изгледах 12 епизод.
Не ми липсваше директна среща между Махур и Мараш. И без нея връзката между двамата остана силна.
Страстта и привличането между двамата и като тиктакаща бомба, която все някога ще избухне. А очакването за това е красиво Grinning

Много сурови ми се сториха мерките за вразумяване на тайните служби. Все си мисля, че Мараш без тях ще се оправи и ще стигне до дъното на историята, но те без него са изгубени.

Вниманието ми привлякоха думите на жената на Азиз към него, да остави Махур да отиде при Мараш и без това нещата между тях вече са невъзможни. Цитирам по памет... Беше доста убедена и категорична, а на въпросът на Азиз, откъде е сигурна, тя леко се разколеба и отговори- просто шесто чувство.
Чудя се има ли нещо повече в нейният образ, което предстои да ни се разкрие.

# 711
Хаштага - #ÖyleBirSırKi - Такава тайна, че...

# 712

"Бурак Дениз като Асаф, племенник на Сера - утвърден фотограф, пристига като ураган в Къщата,  красив, очарователен и номад по природа, той скоро се превръща в спасителен пояс за някои от тях."

# 713
  • Плевен / София
Рейтингът на серията от снощи....

# 714
Рейтингът на серията от снощи....

Ако не се пораздвижи малко сценарият,  скоро ще  кажем "Чао" на Марашлъ... Уж, има динамика, екшън, а някакси пак нищо вълнуващо не се случва.

# 715
  • Яко в Матрицата...
Здравейте!

Трета серия пропускам, но вече не ми е съвестно Simple Smile Явно не само аз загубих интерес. Жалко, защото започнаха много добре.

# 716
  • Плевен / София
Здравейте!

Трета серия пропускам, но вече не ми е съвестно Simple Smile Явно не само аз загубих интерес. Жалко, защото започнаха много добре.
Рени и аз съм така...карам на фрагове и озет...

# 717
  • София
Обяснимо, спрямо предните епизоди, рейтингът е паднал страшно много.
Обаче тоя епизод беше силен - и диалозите между Махур и Джелял (особено репликите на Махур, очертава ми се любима героиня в турско дизи тя), и напрежението на няколко фронта, и екшънът. Много ми хареса епизодът, макар в началото да имаше 10-15 минути по-слабичко действие, покрай Саваш (който ми е напълно излишен вече, не успяха да го разгърнат тоя образ, и това е).

Не знам кога е сниман епизодът - дали преди, или след прекарания от Бурак ковид, обаче си личи, че диша по-тежко, особено при диалозите им с Алина. Аз след ковида дишам по същия начин при по-дълъг разговор, тъй че го разбирам. Grinning

# 718
Снощи са пуснали трейлър

Нещо ми се струва, че Марашлъ аматьорска грешка допусна с Неджати.
Баян къде ли е тръгнала пак? Сцената в таксито е същата като тази от 8 епизод. Дали е научила нещо за Марашлъ или пък за Неджати Thinking

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 08:59 от Elly J

# 719
Фрага с бг суб - 14 епизод, #1 - https://ok.ru/video/2456938940960

Хм, става интересно. Аз съм на половината на 13 епизод, гледам по малко всеки ден, ще успея до понеделник. Grinning Интересно ми е, но вече не предизвика толкова размисли и чудене за действията на героите. Някак си приемам механично какво правят, без да го анализирам. Загуби ме сценаристът за дълбоки размисли и терзания.

Общи условия

Активация на акаунт