Гримиране - идеи и техники. Тема №82

• 51 789
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
Пиленцето предлага да обсъдим въпроса на по чаша (бутилка) вино Joy Ариа, на живо си още по-хубава! По-често да качваш Heart Eyes

# 451
Кой го казва Heart Ти си като момиченце!

Ниа, оказа се по-трудно отколкото си представях. На моето лице всичко ми е много лесно, защото го правя от години. На лицето на сестра ми също, но вече на друг човек... И притеснението играе голяма роля. Най-вече да оправдая собствените си очаквания, не толкова на момичетата там, защото са виждали и по-некъдърни от мен със сигурност. Та така. Разпрострях се в обяснения Joy В събота когато почивам ще си направя нещо на мен и ще ви се покажа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 452
Ооо, благодаря ти Heart Да знаеш, че след някой друг ден ще ти харесва много повече да гримираш други хора, а не себе си. Аз с моите увиснали мини клепачета нищо не мога да си направя като хората Joy

# 453
ARIA червилото е на S-he  ultra mat 065
❤❤❤

# 454
ARIA червилото е на S-he  ultra mat 065
❤❤❤
Стои ти страхотно!
И пак се сещам за онзи лаф, че на някои жени такива тонове им стоят секси, а на други като изцапано с лютеница.

# 455
Здравейте!
Престраших се да кача днешния си грим.
Ще се радвам на мненията ви!

# 456
^^^ Много нежна, романтична и красива, Georgieva, и гримът ви в синхрон с излъчването и натюрела!

Като казах "романтична и красива" Еlia1 също отвява....с тези толкова необикновено красиви очи и кожа!

МamaNaMiro си знае, ако някой може да изглежда естествено с няколко акцента - това е тя, но поддържам, че в интерес на разнообразието може да се ползва и по неутрален цвят грим на част от лицето и както и негативно пространство на ноктите Wink Нали не ми се сърдиш за закачката!? Grinning

Да върна темата към брозърите. Купих си нов и абсолютно нетипичен за мен (имам само един подобен, но доста по-светъл), напреки на всички съвети да не ползвам червеникави (не оранжеви, а именно червеникави; а самата аз в края на зимата съм с прасковен подтон, както много точно дефинира Ния). И стои ужасно естествено, чак съм шокирана, 3 пъти го гледах на живо преди да го купя (но без да мога да го тествам).

Ако някой има опит с тези бронзъри или дори с този цвят ще ми е интересно да сподели!
Ето това според мен е правилно предаден на снимка цвета му...
BB цвят Medium

A тук се вижда доста добре как реално изглежда на лице:

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 16:32 от Agent Provocateur

# 457
Благодаря, Agent Provocateur! Много мило.
Ще се радвам да си говорим на ти.
Надявам се скоро да се престраша да покажа и някой силен и драматичен грим, което е всъщност страстта ми. Обожавам такъв грим и аз лично се харесвам много с такъв, но за жалост не е особено подходящо през деня да го нося.
Вероятно за това не мога да се харесам достатъчно с лек и ежедневен. Винаги нещо ми липсва и не е съвсем моето.

# 458
Аз искам да видя Мама на Миро в синьо.

# 459
Виждали сме я! В синьо беше грима,с който ни се представи 💙!

# 460
Аз искам да видя Мама на Миро в синьо.
Хайде утре специално за теб ... ще кача снимка в цялото си амплоа в синьо 💙💙💙
Агентче,аз мноооого обичам да се самоиронизирам и да се забавлявам на собствен гръб с моя кич и любов към лъскаво!!!!
Мъжа ми казва, че в предишен живот съм била индийка....хахаха много деликатно ми намеква 😀😀😀 Но....душа не трае Simple Smile Никога не ми е достатъчно и винаги може и още 😀😀😀

# 461
Само минавам да кажа, че тази седмица Нотино имат -15%. На urban decay палитрите са доста намалени, а и не са промо цени и кода ги хваща. Веднага си поръчах новата им Wild West, че отдавна и се каня, надявам се да е сполучлива.

# 462
Ех Cry Само това някои трябваше да ми каже. И без това се точа на Wild west...

# 463
Ариа, в момента цената е много добра, миналите дни се въртеше около 108лв, но днес е с 10 надолу и -15% си идва доста изгодно, за утре си нямам на идея каква цена ще и сложат, просто я следях от известно време.

# 464
Ами аз обещах грим в синьо,но понеже тази палитра ми е нова ,просто исках да я ... сефтосам❤❤❤
Wibo Somky edition Go Nude - мнооого лесни за блендване❤❤❤
Не се отмятам за синия грим...💙💙💙
Comming soon ...

Ей тук има още снимки ,ако на някой му се гледа 🙃
https://www.instagram.com/p/CNt6bKVMOW6/?igshid=1u9kg6vzi9wpt

Общи условия

Активация на акаунт