Гримиране - идеи и техники. Тема №82

• 51 788
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
Мама на Миро, много хубав грим, обаче аз те харесвам повече с по-ярки цветове, оранжевото и розовото много ти тичат. Heart Eyes
Освен със синьо, искам да те видя и със зелено, да знаеш Hug

# 466
Мама на Миро, много хубав грим, обаче аз те харесвам повече с по-ярки цветове, оранжевото и розовото много ти тичат. Heart Eyes
Освен със синьо, искам да те видя и със зелено, да знаеш Hug
Благодаря 😘😘😘
Абсолютно нямаш никакъв проблем,....
Comming soon 💚💚💚

# 467
Мама на Миро, с какъв бронзант си? Страхотна,както винаги!

# 468
Мама на Миро, супер си! Последвах те в инстаграм Innocent А с какъв фдт си? Въобще цялостно си много красива!

# 469
Nestle93 Благодаря много ❤❤❤❤
Фон дьо тен в момента съм с минералния на Oriflame Simple Smile
Моята кожа е много мазна и съм минала през какво ли не и лъщя като намазана с масло...но с този нямам проблем поне за сега ❤❤❤
Нямам бронзант на лицето ,използвам контурираща палитра на Essence Simple Smile

# 470
Ето ме и мен с мазната кожа

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 00:32 от ДХ3

# 471
Мама на Миро, много хубав грим, обаче аз те харесвам повече с по-ярки цветове...
^^^ Подкрепям!

Всички вие с мазните кожи като напишете "ето я и моята мазна кожа" задължително добавяйте "бръчките не мога да ви ги покажа по очевадни причини - просто ги няма!" Grinning

DX3 - още една драма кралица!  WOW!

# 472
Благодаря, Агентче!Аз бръчки нямам кой знае какви , обачя кожичката върви надолу..Sad
Но кожата е мазна, затова съм се спасила досега.
Днвс съм с Радиант лифт, не го бях носила скоро и с радост откривам, че се държи доста добре цял ден.

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 19:50 от ДХ3

# 473
Да ама на мазната кожа,за да поддържаш чисти порите си е цяло изкуство 😁😁😁
Аз нямам против годинките, даже ако забелязвате косата ми е побеляла 😄😄😄Решила съм да минавам в отбора на #silversisters,ще го правя постепенно... Но понеже съм си луда глава....стане ли цялата бяла ....Ще бъде оцветявана Розова,зелена,синя....😄😄😄😄

# 474
МамаНаМиро, гримът е супер, но аз също съгласна- искаме те ярка Simple Smile. Или по-тъмно опушена.
Аз също минавам към silversisters, тези дни се изсветлих, за да е равномерно, от следващия път ще съм сива. На такава обаче ярките цветове падат при 3то измиване, но пък ти имаш коса за изтезания, аз имам мартеница на главата Simple Smile.

# 475
Маме, и аз да се изкажа Hug Аз си поръчвам нещо зелено Heart

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 13:08 от ARIA*

# 476
Аууу АRIA много обичам такива цветни комбинации... преди време си правих такъв подобен грим на горния клепач шоколадово кафяво ,а на долния кралско синьо...Абсолютна красота стои 🥰🥰🥰
Но тази комбинация  ,която е при теб ...все още не съм пробвала ,нооооо ще копна идейката😘😘😘

# 477
Аз честно казано не съм толкова смела във визиите, които правя. Но тази седмица ще се постарая да вкарам и въображение, защото ми харесва много.

# 478
Аз много обичам да експериментирам с цветовете ,особено когато е сполучливо 😀😀😀
И обожавам смелите визии ... но не екстравагантните... 😀😀😀

# 479
  • Пловдив
Дами, не съм много наясно с ползването на пигменти за очи, всъщност никога досега не съм ползвала. Трябва ли да го смеся с нещо пигмента преди да го сложа на очите? Имам точно този който в началото клипчето използва - https://www.youtube.com/watch?v=i-GEUcfhlSA

Общи условия

Активация на акаунт