Гримиране - идеи и техники. Тема №82

• 51 577
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
Да, миналата година ми бяха пратили някакви тестери на Худа и много ми бяха харесали. Щях да си купувам даже и после оставих идеята.

# 706
Ще мина през темата за спиралите да я похваля. Да я плюят, с моите никакви криви, къси, рошави мигли направи чудеса. С олоиото на Диор си свалям грима, не съм имала проблем. Наистина е страхотна и опаковката ми е на сърце Joy
Илзи, давай смело с Худа, няма да сбъркаш според мен. Но може Ниа да е пробвала Мата на Пат и да са хубави

# 707
С вода се маха от раз, да знаеш. То си го пише и Джефри го каза на представянето. Без търкане, просто се мокри и пада "на части".

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 22:56 от Анонимен

# 708
И аз го гледах това видео със сравнението на червилата.
В първото само споменва, че прилича на нейното червило, а в другото направо ги сравнява.
https://www.youtube.com/watch?v=IkNdsqo4OBA
https://www.youtube.com/watch?v=VpVfjLEtIlo

# 709
  • в 1001-та нощ
Аз обожавам матови червила Simple Smile За червило на Николета Лозанова - за първи път чувам, но в последните години - умишлено гледам да не чувам Smiling Imp

# 710
Поръчах си палитра сенки на Мак с намалението в Делириум, а уж си бях обещала да спра с палитрите. Никога не съм използвала палитра на Мак досега, дано да ми допаднат.

# 711
Червилото на Николета е доста добро. Не изсушава.
Сенките на Мас за мен са прекрасни.

# 712
  • Бургас
Страхотни са червилата на Лозанова, имам два цвята и стоят невероятно.

# 713
  • София
Страхотни са червилата на Лозанова, имам два цвята и стоят невероятно.
Точно това исках да напиша!
Имам вече 3 в арсенала си! Много са добри за мен! За Lady Boss отнасям комплименти. Издържа цял ден, докато го махна!

# 714
Изкушавате ме с тези червила.
Аз само като чуя чий са и се отказаам от тях, но сега ме заинтригувахте.
Какви цветове имате?

# 715
  • София
Cosmopolitan, Cappuccino, Lady Boss.

За сега само Капучиното не ме впечатлява, защото силно ми се дублира с едно на Боби Браун, което получих като подарък от Нотино при поръчка на асортимент от марката преди много време.
Космополитън взех заради златните частици. Много харесвам и нося. Комфортни са ми много, особено под маските сега. Нанасям под тях базата за устни на Мак, Дъглас или просто балсам, както дойде. Правя го за всички мат течни формули.

# 716
Аз отдавна им се чудя и сега едвам ме навихте! Кое да взема първо като за проба? Cosmopolitan или Lady Boss? На снимка еднакво ми харесват.

# 717
С кое на Боби Браун се дублира, kopche? 

Благодаря ти!

# 718
  • Бургас
Моите цветове са Капучино и Космополитан и двата са топа.Гледам, че Маc имат намаление ще си взема и две техни, че ги обожавам.

# 719
  • София
С кое на Боби Браун се дублира, kopche? 

Благодаря ти!
Ето това в ляво на снимката:   Bobbi Brown - матиращо течно червило цвят Uber Pink 6 мл.

Общи условия

Активация на акаунт