Гримиране - идеи и техники. Тема №82

• 51 716
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
ARIA коя база използва за пигмента? Нали ни беше тема... та да попитам и аз Simple Smile

# 541
Маме, не ползваме бази. Много покривен коректор, например Мейбълин фит ми, но и пигментите са много добри.

# 542
Densi да каже. Тя има всичко ☺
Благодаря ти, но точно тези ги нямам. Обаче отивам още тези дни за синята, въпреки, че имам ужасяващо много и нарочно се въздържам.

# 543
Densi да каже. Тя има всичко ☺
Благодаря ти, но точно тези ги нямам. Обаче отивам още тези дни за синята, въпреки, че имам ужасяващо много и нарочно се въздържам.

Ще чакаме отзив ☺

# 544
Пак нищо не видях! Пожалете ме и ми пратете на лични, моля!

# 545
Дами, съвет за черен молив-траен и наситен, вместо очна линия, за да се възползвам от намалението в Дъглас? Благодаря предварително!:hibiscus:

# 546

https://www.instagram.com/p/CN9PMPosw3-/?igshid=11lv6t3tenaap
Не е само в зелено.... но пак е зелено 😀😀😀🙄🙄🙄

# 547
Много си яка! Много ти се радвам!

# 548
Ауууу, прекрасен грим и ужасно ти подхожда! Супер си!
Ползвам почти всичко на trend it up и съм много доволна, само сенки още не бях купувала, днес ще се поогледам.

# 549
Мама на Миро, много е красив този грим. Hug
Ноо това не е зелено в моите представи, така че ангажиментът ти за зелено зелено остава Joy

# 550
  • в 1001-та нощ
МamaNaMiro, рядко се включвам, но ще го направя този път - всичко, което съм видяла - поне 5-6 визии мисля - много ми харесва - като съчетание и цялостна визия "от-до", което за мен е по-важно, отколкото да се гледа на парче.

Този грим, ако не беше уточнила, че е зелено - нямаше да се сетя Simple Smile  Но със запролетяването се надявам да се вдъхновиш за нещо по-зелено Simple Smile То и зеленото е в какви ли не вариации, но е ясно какво имам предвид Simple Smile

# 551
Много благодаря момичета !!!! ❤❤❤❤ Приемам предизвикателството за зелено,зелено .... мнооого зелено 👽👽👽 обещавам 💚💚💚
Trend it up много си ги харесвам ... и лакове и сенки ...всичкоооо

# 552
Невероятна си! Такава секси мацка!

# 553
ARIA*, много бързо си триете снимките и като няма снимка следващите постове са безсмислени.
МamaNaMiro, много красиво става, аз обичам "силни" визии. Синьото се комбинира много хубаво и със златисто.

# 554
МamaNaMiro, много красиво. 😍

Общи условия

Активация на акаунт