Гримиране - идеи и техники. Тема №82

• 51 612
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Скрит текст:

Лятно и зеленичко

# 691

Тъкмо щях и аз да пиша за палитрата Dreamy на Набла. Вчера пристигна, взех я на много добро намалние в Пинк панда. Уникална е! Страхотен пигмент, лесно блендване, издържлива, а цветовете на живо са много интересни. Възхитена съм от качеството и вече обмислям да си взема още една, докато още са на промоция. Преди време исках Soul blooming и сега се хапя жестоко, че не я взех, защото вече не е налична в никой от ползваните от мен сайтове, вероятно са я спрели от пазара.
Таа ... Между Dreamy 2 и Poinson garden, коя препоръчвате. Денси, чакам основно отзив от теб, защото знам, че имаш няколко палитри на марката.
Да, така е. Палитрите са с много високо качество и прекрасно съчетание на цветовете за мен. Много харесвам и ползвам Poinson garden. Другата я нямам.

# 692
Esmeralda, прекрасна си!
Аз гласувам за poison garden, това са най-добре похарчените ми 15 евро. Колко е в Pink Panda? Да ти донеса?

Къде струва 15 евро? Навсякъде гледам, че е 40.

# 693
Нийче, 47 лв е Поизън в пандата, но нещо се разколебах. И сега искам другата, Secret, ще чакам да пуснат и нея на промоция Joy. Даже май май прилича на Зендо на Наташка. Вие как мислите? Ако я има някъде из Италия за 15 евро, свиркай, моля те. Hug

# 694
Гледах доста палитри на Набла онзи ден в Naima в Рим за 15 евра, аз имам само poison garden. Ще се разходя до там уикенда и ще пиша, ако някой иска, идвам в БГ на 21ви Май и ще съм там до неделя.

# 695
  • В полите на Пирин планина
Ето ме с новата палитра:

Скрит текст:
😊♥️😊

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 07:28 от Lady Brinne

# 696
МамаНаМиро, не пиша много, но следя и си разкошна! Как може всичко да отива!
Lady Brinne, много си свежа Heart Eyes

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 03:06 от Не се сърди, човече

# 697
Петрова, със спиралата на Джефри ли си?

# 698
  • в 1001-та нощ
Мхм, в IG пише, че е с нея Simple Smile

petrova17, много красиво и въздействащо Simple Smile

Lady Brinne, излъчваш радостта, че имаш тази палитра Simple Smile

# 699
Lady Brinne, коя е палитрата?

Добре дошла отново, Петрова, много свежо!

Ния, Петрова, помагайте! Каква е разликата между матовите течни червила и матовите червила на Пат? Чудя се коя формула е по-удобна за носене? Ако имате наблюдения върху различните nude нюанси, ще съм благодарна да споделите.

# 700
  • В полите на Пирин планина
Dreamy на Nabla. 👍

# 701
Soft Click, с Джефри съм. Мами*ата му, страхотна е спиралата. И нямам и проблеми със свалянето. Признала съм го отдавна, много ми е противен, но линията му е чук.illlzy, от Пат имам само глосове и едно класическо червило в гилза. За съжаление не мога да бъда полезна с нейните матови. А и ги избягвам напоследък, много некомфортно се чувствам с матово червило.
Благодаря Ви момичета Heart
Алена, прекрасни гримове качваш! Изключително настроение носят!

# 702
Petrova, много си красива и този грим е изключително нежен и пролетен. Вчера за първи път си купих едно от матовите червила на Николета Лозанова. Първоначално останах приятно изненадана и го сравних с това на KVD, но доста бързо се изтрива. На KVD си стои цял ден и дори след хранене не помръдва.

# 703
Неви, благодаря ти Heart Имам спомен за видео, което бях гледала и сравняваха матовите червила на Николета с тези от Джъмбо. Ще се разтърся и дано го намеря. Но на КВД са бетон,  имам едно нейно, което го използвам точно, когато знам, че ще хапвам навън( сиреч вече му е изтекъл срока сигурно). Иначе на Худа са и хубави матовите червила. Преди няколко години бая се бях зарибила и накупих доста цветове тогава. Сега държа 1-2 за снимки. После трия и слагам глос Joy

# 704
Soft Click, с Джефри съм. Мами*ата му, страхотна е спиралата. И нямам и проблеми със свалянето. Признала съм го отдавна, много ми е противен, но линията му е чук.

Понеже я похвалих в темата за спиралите, но една потребителка каза, че навсякъде в нета я плюели, та чакала второ мнение след моето.😂
Страхотна е спиралата, а Джефри не просто го харесвам, ами направо го обичам.

Нали я махаш само с вода?

Общи условия

Активация на акаунт