Модни консултации - 52

• 58 790
  • 813
  •   1
Отговори
# 735
Ако всичко сме с такава фигура няма какво да се чудим какви дънки да обличаме.

Добрата новина е, че се иска само достатъчно желание, диета и спорт. Wink Всеки може да има такава фигура. Nerd

# 736
  • Някъде там
Ето ви клипче за дънки /може да свърши работа на някого/
https://www.instagram.com/reel/CMfULSrD91p/?igshid=77jades333aq
Много хубава Simple Smile
176 см ли е висока?
5. 8 фута? Или нещо аз не смятам правилно.
 Snowwhite12, желание имам, спортувам, внимавам с какво се храня и нямам такава фигура Grinning
Аз съм 157,тези дънки ще са ми под петите Grinning

# 737
Много хубава Simple Smile 152 см ли е висока?
5 фута? Или нещо аз не смятам правилно.
Не, има и едно 8 после. 173 см Simple Smile)

# 738
  • Някъде там
Много хубава Simple Smile 152 см ли е висока?
5 фута? Или нещо аз не смятам правилно.
Не, има и едно 8 после. 173 см Simple Smile)
Да, после го видях и си коригирах мнението.
И тези ще са ми под петите
Хич не ми се занимава с шивачи след като си взема дънки.
Видях, че имат и серия за ниски, но пък моделите им от тази серия не ми харесват.
Още съм в търсене на моите дънки Blush.
Понеже не си откривам такива имам едни скъсани, много любими, ще сложа дантела на цепките им и ще си ги нося.

# 739
5.8 фута си е 1.76

Аз дънките като са ми дълги, направо ги режа и така ги оставям, но внимавам да са равни.

# 740
Искрица: калориен баланс и дългогодишен адекваен спорт и разбира се малко ген е да е тънка талията и по-широко дупето: абсолютно постижимо... Но дори и да нямаш такава структура и да си по-ниска, пак можеш да изваеш подобно тяло с дългогодишен спорт, предимно чиста храна и най-вече калориен баланс (дефицит ако имаш да сваляш). Проблемът винаги е в непостоянството, не в шанса. Wink

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 11:58 от snowwhite12

# 741
Не искам да измествам фокуса на темата и се извинявам за спама, но и аз мисля, че категорично не всеки може да докара тънка талия и широко дупе. Преди всичко и основно ген е това.

# 742
Не може да се постигне подобна фигура, ако костната структура е друга. Аз и на границата на анорексията нямам такава талия, защото съм с широки хълбочни кости. Такава ми е структурата, ханшът ми е тесен, но хълбоците широки. С подобни дънки макар и във форма изглеждам нелепо. Показаната с дънките е тип пясъчен часовник, тя затова и всички модели които показва са загащени до под мишниците, за да подчертае тънката талия и добре оформения ханш. Simple Smile

# 743
Ако всичко сме с такава фигура няма какво да се чудим какви дънки да обличаме.

Добрата новина е, че се иска само достатъчно желание, диета и спорт. Wink Всеки може да има такава фигура. Nerd
Да бе и всички ще имат крака до сливиците и тогава ще настане един живот... Kissing Heart

# 744
Бяло боди с дънки си е класика, независимо от фигурата, винаги стои добре според мен Simple Smile

# 745
Е, Савова, ти бъди стройна и стегната, пък никой няма да ти гледа дали си с крака до сливиците. ; )
Босилка, виждала съм твоя снимка в темата за пораснали момичета и мисля, че си с хубава фигура. Не е нужно да си с пясъчен часовник-ти според мен имаш слаби крака и това също е плюс, за който много момичета мечтаят.

Всъщност не разбрах по пясъчната фигура ли ахкате или по стройността й. :Д Главното за мен е да си максимално строен и стегнат, пък всяка фигура може да изглежда супер. Тези с тънки крака и по-широка талия (не говорим за корем) могат да носят друг тип дънки, в които пясъчните ще изглеждат нацедени или с по-пълни крака...

# 746
  • Пловдив
Бяло боди с дънки си е класика, независимо от фигурата, винаги стои добре според мен Simple Smile
Тъкмо съм на тази тема сега. Бяла блуза/в краен случай боди/ с дънки. Ако срещнете нещо “яко”, давайте го тук. Изключвам евтина, тривиална Тантела.

# 747
Аз пък не харесвам фигури като показаната.

# 748
Всъщност не разбрах по пясъчната фигура ли ахкате или по стройността й. :Д Главното за мен е да си максимално строен и стегнат, пък всяка фигура може да изглежда супер. Тези с тънки крака и по-широка талия (не говорим за корем) могат да носят друг тип дънки, в които пясъчните ще изглеждат нацедени или с по-пълни крака...
Снежанка, аз лично не въздишам по нищо, подчертавам, че има различни по тип костни структури на тялото и показаните силно дълбоки дънки са подходящи за този тип фигура като нейната. Не просто за слаби/стройни. При мен стоят по-различно (макар да не съм ниска) и затова предпочитам модели с така наречената регулар талия или с ниска. И че спорт и диети не правят формата на скелета, костната структура, а могат само да стегнат мускулите, да ги оформят, но широк ханш, кокал, хълбок, къси кости на ръце, крака не могат да се компенсират или променят. Може да си слаб, но с несъразмерно тяло. Simple Smile
Ето нещо по темата да онагледя ориентировъчно:

# 749
Не можеш да станеш по- висок, нито краката ти по- дълги. Хайде да сме реалисти.

Общи условия

Активация на акаунт