Модни консултации - 52

• 58 378
  • 813
  •   1
Отговори
# 810
Ще си направя кафе и ще пусна нова тема...

# 811
  • Street of Dreams
Очилата ми се виждат адски строги, дано не стоят така остро на лицето.

Шалът ми идва прекалено захаросан, ще върви според мен само на други захаросани дрехи и цялостната визия ще е кенди.

Моите очила не са модни. Нося ги от няколко години вече, но основно у дома. Правоъгълни тънки черни рамки, мъжки модел, но ми отива.

Часовника си и прилежащите гривни, както и верижните на врата и пръстените също не свалям изобщо, освен за почистване - тоест винаги съм с тях. Нося висящи обици на вторите дупки, пак перманентно, слагам на излизане само различни на основните дупки, според аутфита.

На мен също са ми любими и необходими слънчевите очила, имам доста и обичам да сменям. Затова и отдавна обмислям корекция на зрението.

От шалове в последните години се отказах. Тази пролет за пръв път в карах разнообразие в чантите, защото там също съм вярна, праволинейна и консерва - можех да си карам още години наред с черни tote bags. Трудно свивам с малките чантички, които нищо не събират. Усещам, че няма да ги нося дълго.

# 812
НОВАТА ТЕМА

Въпросът сме го коментирали относително скоро в тялото на една от темите, ако някои предложи по-оригинален - насреща съм - съчетание на принтове, може би?

# 813
  • Виена
Коприненият шал е жесток. Вземай смело, нищо захаросано няма в него. Аз нося шалове за допълнение на едноцветна бизнес визия, ето един кадър от видеоконференция от вчера

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 15:43 от bombolino

Общи условия

Активация на акаунт