Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 8

• 64 495
  • 886
  •   1
Отговори
# 135
Като ви слушам, май се радвам че започнах с ретиналдехид 0,06. Мажа го всяка вечер от ден първи до днес, вече 7 месеца и нямам абсолютно никакво дразнене и белене, а резултатите бяха доста бързи.
Здравейте, ретиналдехид на коя марка?
Medik8
Единственият му недостатък е цената (не малък недостатък), обаче пък формулата ми пасна перфектно.
Жалко, голям недостатък за мен. Cry

# 136
Скрит текст:
Не намерих подходяща тема, затова ще попитам тук Simple Smile
Търся си хидратиращ тонер, който да съдържа пантенол.
Geek and gorgeous имат един с много приятно съдържание, но доставката ми излиза по-скъпа от тонера.
https://geekandgorgeous.com/products/liquid-hydration

Ще се радвам, ако може да ме насочите към друг подобен тонер за чувствителна кожа.
За кожа предразположена към образуване на черни точки, това е най-доброто, което съм виждала като състав. Ако няма такъв проблем Klairs Preparation Toner е топ. Аз на ретинала им се чудя  на G&G. Много се чудя 1% с Medik8 ли да продължа или да пробвам G&G

Много благодаря! За съжаление съм предразположена към образуване на черни точки. Ще го купувам явно Simple Smile
Не е точно такова, но все пак да кажа, Лили имат шишенце с течност Пантенол разтвор 5%.

Можете ли да сравните Гренактив ретиноида 0.5 с по силният Ретинол?

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 16:36 от fsyyy

# 137
  • Уистерия Лейн
Имам въпрос,може би и преди е задаван,моля да ме извините.
Ползвам акнелиз против акне,ницинамид и цинк на Ординери и се чудя дали мога да ползвам пептидите им в различен ден,от този в който ползвам акнелиз ? Пише,че не се ползват с директни киселини,което не знам какво значи.

# 138
Аз ги ползвам ,но не зная дали е много правилно,нямам реакция ,в различни дни,де ...

# 139
Аз също ползвам тези заедно, нямам проблеми.
Понеделник, сряда, петък, неделя - вечер - акнелиз + ниацинамид+ Uriage Hyseac 3 regul
Вторник, четвъртък, събота - вечер - AHA пилинга на Ординари + ниацинамид+  Uriage Hyseac 3 regul

# 140
Имам въпрос,може би и преди е задаван,моля да ме извините.
Ползвам акнелиз против акне,ницинамид и цинк на Ординери и се чудя дали мога да ползвам пептидите им в различен ден,от този в който ползвам акнелиз ? Пише,че не се ползват с директни киселини,което не знам какво значи.
Може и в същия ден. Важното е да не са непосредствено едни след други с киселините.

# 141
Искам да ви попитам има ли някой,който следва стъпките на Анджи?Нейната сутрешна и вечелна рутина,както я показва.

# 142
  • пустинята Гоби
Аз да попитам за пептите на Ординари - виждате ли ефект от тях и какъв? Чудя се дали да не включа някаква анти ейдж грижа към третиноина и хидратирането, че имам нужда.

# 143
Искам да ви попитам има ли някой,който следва стъпките на Анджи?Нейната сутрешна и вечелна рутина,както я показва.
Извинявай, за коя Анджи става въпрос?

# 144
# 145
Аз не, идва ми прекалено много стъпки - нямам време да се занимавам толкова със себе си Simple Smile

# 146
Момичета, да попитам - след слагане на третиноина полагам крем, след него масло. Мога ли понякога вместо масло да използвам вит. А и Е?

# 147
Има ли разлика между турския акнелиз и индийския?Има ли такова нещо като по-хубав или няма разлика?

# 148
А защо да слагаш вит.А след третиноин?И маслата съдържат вит.Е,но за него ако държиш да го слагаш ок.За мен лично по-добре масла.

# 149
А защо да слагаш вит.А след третиноин?И маслата съдържат вит.Е,но за него ако държиш да го слагаш ок.За мен лично по-добре масла.

Защото преди да започна да слагам третиноин използвах Геритамин и отделно вит. А и вит. Е и усещах кожата си добре. Чудя се дали биха се спогодили с третиноина Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт