Отговори
# 120
Да, Севда вече прави досие на Юмит Joy Или наистина е зле след като е чула за новия син на Аднан. Sad

Новата серия ще започне по - рано.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 19:26 от LU4IQ

# 121
Привет Flowers Hibiscus
Приятно гледане и коментиране!
Аз не мисля, че е истина това, че Зюлейха щяла да се влюби в нов герой. Като не може да е с Йълмаз, аз също бих предпочела да остане с Демир. Да видим, но не мисля, че СЦ ще развият нещата чак до там.

# 122
Привет! Hug Ако Демир не прекъсне връзката си с Юмит какво да прави Зюлейха? А и ако както предполагате Демир умре? Нищо чудно да има и нова любов, ако има 4ти сезон. Thinking Приятно гледане! Heart

# 123
И парите на Гаффур/Йълмаз нацели и колата на Мюжган открадна Joy

Зюлейха буквално съобщи на целия град, сега се тръшка за Демир. Rolling Eyes

Фикрет и Мюжган събраха очите на Юмитчето Grin

Joy Hands Clap Hands Facepunch Hands Muscle

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 20:13 от LU4IQ

# 124
Край с Бехиджето, леко се отърва. И на мен ми се искаше да поседи в затвора, но с тоя характер като нищо щеше да стане шефка и там и да и прислужват. Тъпата Мюжгян щеше да и подсигури финанси за целта. От една злодейка се отървахме, да видим следващите.

# 125
Пипилота, новите не са по - добра стока от Бехидже. Е, надявам се да няма трупове в миналото им. Фикрет пак гледаше лошо докато прегръщаше Мюжган в кабинета ѝ.

# 126
Голяма организация направиха за преследването.
Бехидже прояви такива качества и с такава скорост, че не успявах да ги асимилирам. Как откри парите на Гафур, колата, откъде знае как се държи пистолет...
Бехидже направи признание, това е важно.
Синя кръв - не позволи да и наранят тялото, още като видя Демир, започна да пристъпва към пропастта и си скочи най-хладнокръвно, с усмивка и си спомни със задоволство убийството на Хюнкяр - луда.
На Бехидже не и позволиха да бъде погребана в градското гробище. Ароматът на земята на Чукурова, който Фекели сравни с аромата от шала на Хюнкяр, се дължи на покойните предци, които почиват в тази земя.  Но Бехидже няма да е сред тях.
За Гафур беше лош ден. Портерът в тяхната къща не е ли на същия човек, който стоеше на вратата, когато Фикрет и майка му бяха дошли в конака на Яман? Според мен, това е бащата на Гафур.

# 127
Ваня, откри ги по интуиция - краставите магарета си знаят номерата. За колата беше изненада - не си спомням да е шофирала.
За портрета в Гафур ще погледна после на стоп кадър.
Във Фекели имаше друга прислужница, която беше чула, че Бехидже е извикала такси, когато инсценира нападението си... каза го на Назире, но сценаристите после я "уволниха" Wink
Надявах се да ни спестят това погребение.

Демир се сеща, но май още не може да повярва, че Юмит е толкова нагла. А Зюлейха се сети - да. Сабиха веднага влезе в конспирацията.

Голяма досада е Мюжган, едва изтърпявам терзанията ѝ. Много ясно, че всички ще научат за убийцата.
Тъкмо навреме си върна фамилията Хекимолу Grin

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 21:36 от LU4IQ

# 128
Юмит знае за Севда. Явно има някаква цел и по повод на Севда, но не мисля, че е негативно настроена. По-скоро, сякаш ще иска да разбере истината и може би няма да съди прибързано.
И аз мисля, че онзи мъж, който отвори вратата на Сафие и малкия Фикрет е именно бащата на Гафур.
Юмит е наистина нагла. Постави Демир в много неприятна ситуация, явно се взе много насериозно тя.

# 129
За Мюжгян има болка и срам. Тя си смени фамилията, но тази на баща и вече е компрометирана.
Фикрет я подкрепя, но не му вярвам.
Юмит вече се проявява: злобна, неприятна и направо опасна. Висок статус - нисък човек. Криеше се зад колоните да гледа и слуша какво говори Демир, тайно и подло веднага изпрати кутийката, Демир беше същисан. Секретарката потули историята, но Зюлейха разбра. Това ще бъде оттук нататък, нейните номера явно ще са такива, но очаквам много по-опасни.
За мен не е нормален човек, който може да преглежда майка си пред съпругата на любовника си и към двете да се държи най-спокойно. Поне така в момента ми изглежда, че Юмит знае Севда като своя майка, а Севда не знае коя е Юмит.

# 130
Сега или ще я поканят на вечеря или тя ще отиде да занесе нещо на Севда.
Да, защо ѝ беше нужно на Мюжган да си сменя фамилията при мъртъв съпруг.

# 131
Ами тя и Севда трепна като докоснаха ръцете си и това вторачване на двете очи в очи ...

# 132
Очите им напълно еднакви - от грима, но добре са ги направили.
Две лекарки - и двете са с отклонения. Едната опита да убие, другата ще още по - зла.

Хамине веднага ги ожени Rage
Севда сканира и хвана едни погледииии Flushed

Следващият луд Rage
И тук пазачи няма, Демир спи, но Фекели - не.

Юмит започва да се вре също като Бехидже - активистка, общественичка.

Севда може да потърси в Чукурова кой е купувал копчета.

Точно тази вечер Демир има друго занимание.

Много изкуствена Юмит/Ханде.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 22:42 от LU4IQ

# 133
Зюлейха обаче не се усещааа. Подозира, че има жена с Демир, но не знае коя е. Севда обаче знае поведението на третия в триъгълника. Сигурно и тя е купувала подобни копчета.
А Демир явно иска да е добър и на двата фронта. Не му се получава, но засега поне го видяхме гузен и притеснен в присъствието на двете жени.
Лучия, на мен и Зюлейха/Хилял ми е изкуствено замръзнала в любезна и добронамерена усмивка

# 134
Цитат
Да, защо ѝ беше нужно на Мюжган да си сменя фамилията при мъртъв съпруг.
Лучия, според мен, така тя искаше да направи знак и жест към Фикрет. Той нали се отдръпна и тя помисли, че той може да се чувства виновен пред паметта на Йълмаз и че сякаш тя е още жената на Йълмаз (въпреки станалото, което Фикрет знае добре). За това, мисля си аз, че тя реши да си върне моминската фамилия.
Да, Зюлейха не знае, че тайната жена е Юмит или пък много добре се преструва, че не знае...,но не мисля. Севда веднага засече влюбеният поглед на Юмит и скритото поведение на Демир, защото и тя е била от онази страна. Но, разлика има огромна и за това, Севда е права в реакцията си. Севда намери писмото - какво ли пише?! Може би ще е още едно писмо от Аднан Яман към Сафие. Така Севда ще разбере и може би ще говори със Зюлейха.
Много ясно, че Демир ще е гузен и притеснен, то е нормална реакция.
Катя, на мен също в последно време не ми допада много играта на Хилял откъм мимики.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 22:58 от dana78

Общи условия

Активация на акаунт