Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №19

• 66 160
  • 838
  •   1
Отговори
# 660
Силно нагънати тръби и от двете страни с тежка стеноза, но “пропускащи оскъдно” само при високо налягане .
При ММ има само един фактор и съответно не можем да пуснем по мъжки.
Казаха ми че, по женски не става, защото все пак е налице пропускливост, макар и оскъдна и при много високо налягане, което в комбинация със силно нагънатите свити тръби означавало шанс за естествено близък до нула…
Със сигурност ще потърся още мнения, но ми се иска да видя какво ме очаква най-вероятно
При ММ също беше един фактор , но с търпение и съвети от темата "Мъжки фактор" ги докарахме 2 и кандидатствахме.

# 661
Здравейте момичета! Вчера ми беше трансфера в Селена и ми изписаха пролутекс, но инжекционните игли с които трябва да си го поставям ги няма в нито една аптека в която попитах до сега дори ми казват, че и по складовете ги няма такива игли. Та има ли някоя от вас на която също е бил изписан и откъде намерихте иглите, че ми е спешно наистина..

# 662
Здравейте момичета! Вчера ми беше трансфера в Селена и ми изписаха пролутекс, но инжекционните игли с които трябва да си го поставям ги няма в нито една аптека в която попитах до сега дори ми казват, че и по складовете ги няма такива игли. Та има ли някоя от вас на която също е бил изписан и откъде намерихте иглите, че ми е спешно наистина..
Ако не си успяла да намериш мога да помогна имам игли, на мен също ми беше изписан и си купувах пролутекс от фейсбук групите и имаше много мили момичета, които ми подгряваха спринцовки с игли

# 663
Някой знае ли на колко дни се свързват ембриолозите с пациентите (след първото обаждане)?

# 664
Някой знае ли на колко дни се свързват ембриолозите с пациентите (след първото обаждане)?
На третия и на петия ден. Ако има изоставащи ембриони ги изчакват до 6- ти ден и пак се обаждат да кажат.

# 665
На третия и на петия ден. Ако има изоставащи ембриони ги изчакват до 6- ти ден и пак се обаждат да кажат.
Благодаря!
Днес се пада 3ти ден, но никой не е звънял, а казаха, че рано сутрин обикновено се обаждали, та нали знаете как е … чакането убива и какви ли не мисли ми минават 😂

# 666
Благодаря!
Днес се пада 3ти ден, но никой не е звънял, а казаха, че рано сутрин обикновено се обаждали, та нали знаете как е … чакането убива и какви ли не мисли ми минават 😂

Така е да. И на мен са звъняли към обяд иначе да обикновенно сутрин звънят.

# 667
здравейте , момичета как мислите има ли шанс със шестдневни ембриони , всичките ми 5 ембриона са замразени на  шести ден , като 3 са с отлично качество и 2 със средно качество или просто защото не искат да отписват опита е така. благодаря на всеки споделил информация.Flowers HibiscusHeartHeart

# 668
Здравейте, преди трансфер колко вода изпихте и колко време преди трансфера я изпихте? След това кога пишкахте?
Колко време ви оставят да лежите?
Същият ден след трансфер пуснахте ли си душ след процедурата?
Доколкото знам същият ден не се използват никакви аромати.
Благодаря предварително за информацията ❤

# 669
Половинка или литър, вече съм забравила, ама и пишках преди трансфера, но не цялото количество. След трансфер ти дават подлога и пишкаш в леглото.
В същия ден, не само че се къпах, като се прибрах, ами, за да се прибера, шофирах Пловдив - Стара Загора. Даже за "по-напряко" минах през Асеновград, за да напазарувам в турските магазини. После и покупките си мъкнах по стълбите. Аз много не съм за пример, че този опит го бях отписала предварително, въпреки знаците.

# 670
  • до най-прекрасния мъж
Около 500 мл изпих. Носих си бутилка 1.5 л и беше доста над половината пълна. След трансфера лежах известно време, може би 2 часа. Но аз в подлогата не успях да се изпишкам и помолих за катетър, защото щях да се пръсна от стискане. Слагат мъничък, нищо не усетих, но си беше огромно облекчение.
Шофирах си до вкъщи, в другия край на града и после си лежах до теста. Но на мен ми беше лошо от лекарствата и нищо не ми се правеше.

# 671
Здравейте, при трансфера, в съответният ден ли избират ембрион/и, които да размразят?
Останалите ембриони, остават замразени и се доплаща за съхранение, нали?

# 672
  • до най-прекрасния мъж
Да, ембрионите са замразени в отделни сламки, обикновено по 2 бр в сламка. Размразяват една сламка в деня на трансфера, докато те подготвят и ако всичко е наред и се размразят успешно, ги трансферират. Останалите остават замразени и за тях изборът е Ваш какво да се случи с тях. Ако решите да ги запазите, се подписва дотовор и се заплаща такса за съхранение според ценоразписа на болницата. Когато решите, можете да ги ползвате за нов трансфер или да ги унищожите.

# 673
Благодаря ❤

# 674
Знаете ли дали от клиниката дават болничен след ЗЕТ?

Общи условия

Активация на акаунт