Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №19

• 66 144
  • 838
  •   1
Отговори
# 720
  • до най-прекрасния мъж
Всеки е доволен от мястото, където е успял. Ние успяхме в Селена от първи опит инвитро при д-р А. Ставрев. Бях по къс протокол, извадиха едва 7 Я. От тях 5 се оплодиха, 2 замразихме на 3ти ден и 2 на 5ти ден. Върнаха ми 2те тридневни, от които едно си захвана. Дъщеря ни е вече на почти 2 години. Така че ние сме доволни от там. Аз съм с едва проходими тръби, почти изчерпан яйчников резерв и ползвахме донорски сперматозоиди.
В никоя клиника няма 100 % успеваемост, така че винаги ще има доволни и недоволни.

# 721
Както ми каза д-р Матев преди пункцията - каквото зависише от нас сме го направили, останалото е Божа работа. Аз имам син от първи опит при него - на 40+ бяхме и двамата с ММ и много тежък мъжки фактор, отделно и аз с ЕМ.
При доктора изпратих три двойки познати. Двете на 40+ имат деца от първи опит, а трета, в която жената няма 30,а мъжът е малко над 30 имат два неуспешни опита. Те смениха клиниката и продължават борбата.

# 722
В Селена е важен фактора ,с женски фактор и с по лек мъжки се спряват прекрасно. С донор също. Ние бяхме с ужасно тежък мъжки фактор ,при мен нямаше проблем.Е ембриолозите просто неможаха да направят подбор. В другата клиника задълбочиха точно там ,стимулацията ми беше супер лека със супер малко изследвания ,защото все пак аз проблем нямам

# 723
Аз също имам два неуспешни опита при д-р Даниел Ставрев. Както са казали по напред момичетата и аз мисля, че проблема им е в ембриологията и не се справят много добре с тежък мъжки фактор иначе доктора си свърши работата, каквото зависеше от него, стимулациите ми преминаха много добре. Решихме третия ни опит да е в друга клиника и сега сме в подготовка.

# 724
Ние сме с тежък мъжки фактор. От 23Я 6 стигнаха до 6ти ден. Първия ми трансфер беше успешен до 7г.с и сега се подготвям за втори.

# 725
Ние сме с тератозооспермия 1.5 морфология и 2 нагънати тръби при Ставрев според вас имаме ли шанс .Първо инвитро ще ни е какво ще ми препоръчате като добавки или съвети . Иначе съм с ПКЯ  но имам 5.8 Амх .

# 726
С мъжки фактор единствено в Турция са добри. Тука не се справят изобщо, и накрая предлагат донори.

# 727
  • Пловдив
Здравейте! Може ли скорошна и формация, моля!? При инвитро процедура кога се полага болничен? Стимулация, пункция, трансфер? И колко дни е той? За трансфера мисля, че вече не дават, поне не са ме питали дали искам.

# 728
Здравейте! Може ли скорошна и формация, моля!? При инвитро процедура кога се полага болничен? Стимулация, пункция, трансфер? И колко дни е той? За трансфера мисля, че вече не дават, поне не са ме питали дали искам.

Скорошна от преди няколко месеца вече дават само служебна бележка, болничен не издават от началото на годината.

# 729
  • Пловдив

Скорошна от преди няколко месеца вече дават само служебна бележка, болничен не издават от началото на годината.

И за пункция ли не дават болничен?

# 730

На мене след пункцията ми дадоха болничен 30 дена , след трансфер не са ми давали нищо взех си от личната

# 731
  • Пловдив

На мене след пункцията ми дадоха болничен 30 дена , след трансфер не са ми давали нищо взех си от личната

Кога беше вашата пункция?

# 732

Кога беше вашата пункция?
Юли месец

# 733
  • Сливен
Момичета, пиша тук, защото разбрах че във Фейсбук групата "Дългият път наречен Инвитро", вече не се допуска продажба/подаряване на лекарства. Знаете ли, коя или кои са тази/тези групи, където може. Видях, че една дама е писала че има, но не е написала името й. Още веднъж се извинявам, че пиша тук, но не виждам подобна тема.

# 734
Подарявам вит. К1 на някоя бъдеща мама.Знам, че трудно се намира по аптеките.Шишенцето е отворено вчера (22.11). Дава се на бебчето на 30-тият ден от раждането.
Моля, пишете ми във Вайбър, защото тук не влизам 0890305134.

Общи условия

Активация на акаунт