НОЕМВРИЙСКИ мами - диви! Бебовците - приказно красиви!!!

• 15 581
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Деничка, честита годишнина! Желая ви много любов txtloves, семейно щастие kiss и сладко бебче през ноември baby_neutral, за да уваличите членовете и да станете едно прекрасно семейство. И да празнувате цял ден cheers  1dating

# 181
     bouquet  bouquet  bouquet Дени4ка, честита годишнина! Много любов и разбирателство и дълги години семейно щастие ви желая и най - хубавото и здраво бебче през ноември / или октомври  Wink / !   bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, я ми кажете до колко часа продължава една лекция на 9 месеца, че много искам да дойда, но незнам малкия до колко ще е на училище!

# 182
Деничка, честита 1 година! Пожелавам ви още дълги години щастлив семеен живот и здрави и послушни наследници  Hug

# 183
Дени, честита ви годишнина!
Желая ви дълъг семеен живот, изпълнен с обич и веселие, както и романтично отбелязване на праника!   bouquet

# 184
  Дени-ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА  bouquet  Още дълги,дълги години да празнувате,само любов и щастие ви пожелавам...другото вече е на път Wink
   Благодаря на всички момичета,които се включиха във връзка с дилемата ми за количка Hug
   Kluki,благодаря ти за отзивчивостта,не искам да те притеснявам,а и още сондирам мнения WinkАко реша,ще ти пиша на лични WinkМежду другото,с голям интерес чета всичко,което научавате,попивам всякакви съвети Grinning-така,че изобщо не ни надуваш главата с това-напротив-казвай какво още каза акушерката!
  Относно превръзките и лигнина,аз още не знам тук какво ще ми искат newsm78-но зная,че в аптеките продават специални превръзки за родилки Thinking-вие такива ли купувате,или от нормалните?
  Хубав ден на всички ви желая  bouquet

# 185
    Деничка, честита годишнина! Пожелавам ви най-прекрасния подарък,  newsm32който да ви направи още по-щастливи!!! newsm51
Мами, за лигнина, в Шейново го искат задължително. Една приятелка, след като роди там каза, че и било по-удобно с лигнин, защото лохиите в превръзките не попиват добре..Но то всичко е индивидуално, явно. Но най-големите превръзки са абсолютно необходими. Щом еднократните гащи са изкуствени, май е по-добре с евтини памучни  Sickкюлоти, които мисля да си взема от някоя лавка Sick Mr. Green SickОсвен това и памперсовите напречни чаршафи -2 бр\мисля че са достатъчни за след раждането\-един за количката и един за леглото. Че май  в Шейново няма newsm78и слагат многократно ползващи се черни найлони.А определено няма да ми е приятно ако е ползван за друго маме преди мен..Ама така беше в патологията, за родилките - не съм сигурна кво слагат..
Вчера като се разходихме в Южния парк, забелязах адски много колички Чиполино, наистина доста мами ги предпочитат, но въобще не съм запозната кой точно модел, явно има разлика и в качеството между различните модели..Но май Кенгуро са по-здрави \поне така ми обясни един приятел с магазин в Илиянци, познаващ собственика на магазина на Кенгуро и Мони| ,защото бях решила преди, количката да е Кенгуро...

# 186
   .[/b]Но май Кенгуро са по-здрави \поне така ми обясни един приятел с магазин в Илиянци, познаващ собственика на магазина на Кенгуро и Мони| ,защото бях решила преди, количката да е Кенгуро...

newsm10

# 187
Честита годишнина, Деничка! Да се живи и здрави и много години да се радвате един на друг! То при вас май са се сбъднали сватбарските пожелания: "Таз година булка, догодина - люлка!" Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Иначе аз от много рано сутринта се събудих с мисълта, че живот и здраве другия месец ще съм мама. Мисълта ме постресна, станах от леглото и реших да се образовам в кърмаческия. Направо бях изумена как има мами, които кърмят 3 годишни и нагоре деца??? Мислех, че кърмене до 1 годинка е нормално, но .... Живот и здраве да мога и аз искам да кърмя максимално дълго.
После като се метнах в кухнята - направих една тава мекици, хапнахме ги току що всичките със сладко от ягоди. И сега познайте какво си пийвам - биричка. Това никога не ми се беше случвало. Наздраве от мен и приятен слънчев първооктомврийски ден!!!!

# 188
Благодаря ви за пожеланията, момичета! Hug Всичко, което сте ни пожелали, ви го пожелавам да се върне и на вас, даже пове4е! newsm03
Сега излизаме на разходка, че вчера цял ден си бях вкъщи, а романтиката ще я оставим за довечера! 1dating

Хубав ден, сладурки и много усмивки!... lovekiss...сигурно и при вас е така, но именно вие ме зареждате с енергия и много положителни мисли! Радвам се, че ви има! Kissing Heart

# 189
Деничка, честита годишнина ! Simple Smile
Тали, радвам се , че всичко е наред и стискам палци  Hug !!!
Палчето, Карил ти е отговорила за кошарките Wink, а и аз доста почетох тук и там , така че съм съгласна с нея  Simple Smile Успех с избора  Peace
Честио на всички за новите покупки, да ги ползваме с едни здрави и щастливи бебчета !

Вчера , една приятелка е родила в Амстердам. Към 8 вечерта и изтекли водите, а бебока се родил в 4 и 15 ч. - 4, 200кг.  - нормално раждане Peace
Разказвам ви го , защото същият ден към 10 сутринта са ги изписали и са се прибрали вкъщи Joy ...  Кво ще кажете , а  Grinning

# 190
даже е цяло чудо,че са я взели в болница- моя позната ми разказа как е родила в Холандия и двете си деца- в къщи!! и че там това се смятало за нормално- никакви упойки, никакви глезотии с болници- е, чесно казано- не го разбирам това.. браво на мамата герой- аз не бих се наела да раждам нормално такова голямо бебе- да й е живо и здраво!!!!

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА, ДЕНИЧКА!!!!!!!!!!!! МНОГО ЩАСТИЕ И ВЗАИМНА ОБИЧ И ДА СЕ РАДВАТЕ НА ПРЕКРАСНОТО СИ ДЕТЕНЦЕ СЪВСЕМ СКОРО

Последна редакция: нд, 01 окт 2006, 13:13 от Цветина

# 191
  • София - Дианабад
Деничка, честита 1 годинка семеен живот! Да сте много влюбени и да се радвате на малкото си бебче през ноември!
Тали, радвам се, че всичко е наред с теб и бебчето! Стискам палци всичко да бъде наред!
Рени, лекциите продължават до 11-11.30 всичко, зависи от лектора и от презентацията след това.
Мони, Миленче, благодаря ви за хубавите мнения относно участието ми в сп. "Мама" - наистина много хубаво списание според мен.
Нали знаете, че съм си активна по списанията, та отдолу под интервютата пише която бъдеща мама иска да участва в рубриката "На среща с бъдещи мами", да пише на имейла им. Аз, естествено, написах и ми се обадиха за 1 брой по-напред. Отговорих им на въпросите, предоставих 3 снимки за избор и готово Grinning. Така може да направите и вие. Има също и анкета за попълване. От нея спечелих 3-месечен абонамент. Всичко се прави по имейла, така че не изисква време. Мога само да пожелая успех на всички, решили да участват Simple Smile.
Между другото, кои ще сме утре на лекцията от 12.00 часа в "Ма-ма"?

# 192
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА И ОТ МЕН НА ДЕНИЧКА!
Goris,точно за това щях да пиша.Много искам да дойда и ще видя как ще го направя,че незнам дали ще имам възможност,но съм записала час за петък от 10ч.-две лекции една след друга за кърменето-пак в училище МА-МА,така,че имайте го предвид,който иска може да се обади да се запише.иначе аз ще напиша какво съм научила за кърменето при всички положения.  bouquet

# 193
Деничка, честита годишнина и от мен! И една виртуална наздравица! Сигурна съм, че най-хубавото тепърва предстои! Hug

# 194
newsm51 Дени,честита годишнина!Пожелавам ти много години щастлив ,семеен  живот!И едно голямо,задружно семейство! newsm51

Тали,радвам се,че всичко е о.к. Постискай още мъъъничко Praynig
И аз си мислех за Диана - какво ли прави?Дано липсата й във форума да е ,защото сменя памперси и гушка малкия,сладък бебок Алекс newsm03 newsm10

Ronja,благодаря за отговора - трябва да се поразмърдам,че май няма време TiredОтговарям ти тук,че кутията ти е пълна.

Мамета,снощи се паникьосах,че ще родя ,а нищо не е готово #Shocked И посред нощите прах,простирах и чистих newsm78
тази нощ ще гладя Mr. Green
Айде,лека вечер и целуФки  love001

Общи условия

Активация на акаунт