Мислите ли, че двамата човека могат да бъдат заедно, ако имат различен стандарт?

• 12 074
  • 318
  •   1
Отговори
# 90

Предпочитам да съм Мишел Обама, отколкото Мелания Тръмп....
Моля ти де осъзнай се какво си пожелаваш преди да се е случило...

Сравнението е метафора, ако не е ясно.

Мишел се е омъжила за обикновен мъж от нейното потегло, с който заедно са израстнали и я уважава и обича все още.

Мелания.....не знам как да я сравня. Леко ми идва като нашите миски - хване си богат любовник, роди му дете и смята живота си за устроен. А, че грам не я уважава, това не е от значение.....

# 91
  • София
Даже Барак е бил една идея по-беден от нея. Но и двамата са били студенти на стипендия.
Гледайте филма за първата им среща, хубав е.

# 92
Аз пък предпочитам да съм Мелния Тръмп, поне е красива и радва окото...Мишел не е точно моя тип жена /за визията говоря/.

По темата: повече никога не бих се омъжила /не че някой ми предлага де/. Точно защото пари не ми се дават за никой друг - и стисната и егоист съм...а и както е казано, като можеш да имаш салама, не ти трябва цялото прасе...

# 93
  • София
Аз пък не бих се омъжила за трето поколение безскрупулен бизнесмен като Тръмп.
Просто мисленето ми е такова - не съм научена да си затварям очите и устата.
Иначе, все пак, ако трябва да си търся мъж в момента, ще бъде една идея по-заможен - примерно с имоти, хубава професия, собствен бизнес, нещо такова. Не много богат, но добре материално.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 94
Аз пък не бих се омъжила за трето поколение безскрупулен бизнесмен като Тръмп.
Просто мисленето ми е такова - не съм научена да си затварям очите и устата.
Но пък, като се замисли човек, какви ли проблеми имат милиардерите, Мелания може да живее спокойно както си поиска и нищо от обичайните спорове на двойките (бюджети, храна, дрехи, покупки и др.) да не я касае. Дори не е нужно да си милионер, а просто да имаш малко по-висок стандарт, за да отпаднат много от тези спорове. Различно е като имаш голям дом с достатъчно пространство за всеки, помощници от време на време, всеки си избира храна, дрехи и тн. - това дори ние го усещаме, когато се позамогнем.
Евентуално да се наложи да си затваря очите ако има съмнения за изневяра или при спор как да си прекарват времето заедно - на какъв прием, на кой остров, на какви курсове да ходи детето...

# 95
  • Варна
Е, че кога й се налага на нея да си затваря устата? По време на публичните му прояви, когато задължението й е да изглежда добре и да се усмихва. Колко точно процента от живота й минава в такива изяви? Пренебрежимо малък. През останалото време едва ли животът й е толкова лош.

# 96
Един познат живееше в петстаен апартамент с жена си.
Много зла, според него и приятелите му.
Като го питахме как се справя със сприхавия й характер, казваше, че няма проблеми, защото из стаите не се засичат със седмици...
Та има смисъл да си вземеш мъж със семеен замък, ако ти си нямаш. Тогава и с години може да не се засечеш с мъжа ти и гледай как няма да има нито един скандал!

# 97
А то проблемът при браковете с богаташи, не е че животът ти ще е лош, а че малко жени могат да се уредят...

# 98
Дайте да не ожалваме наистина богатите в стил "за какво ми е гадна яхта, добре ми е с маршрутката."

Авторката е задала критериите - той с кола за 30 хиляди, тя - за 3 хиляди - могат ли тези две отдалечени вселени да имат пресечна точка Mr. Green

# 99
Факт, по-високия стандарт решава много битови проблеми. Много наши семейни спорове и различия за телевизия, спорт, шум, почистване, храна и тн, се решиха с малко по-голям бюджет (без да сме някакви богаташи).
Ние реално установихме, че сме твърде различни, за да се опитваме да "станем едно", но пък се обичаме - и начинът беше да има достатъчно за всеки: пространство, автомобили, време, помощница с чистенето и тн.

# 100
Мишел се е омъжила за обикновен мъж от нейното потегло, с който заедно са израстнали и я уважава и обича все още.
Всъщност и двамата са от богати семейства, само дето единият е израстнал в среда на бели(отгледан от богата Бяла баба)

# 101
Сега се замислих, че спокойния брак, май наистина е право пропорционален на количеството стаи...в смисъл всеки да си има собствена такава и да не пречи на останалите...

Два пъти ходих на ски с един дето има кола за 50 000 ,00 лв., а аз нямам кола и ползвам градския транспорт. Не съм се чувствала нещо по-ниска категория, ако това питате...

# 102
  • София
Живяла съм 3 години в Марбея. Видяла съм 2 и 200. Ако исках да си намеря човек с яхта - щях.

# 103
Тези с яхтите, седят и чакат нали?
Обикновено има винаги мераклийки, на някои им се отваря късмета и имат определен мандат както обичам да казвам и като свърши има чао и кой от където е.

# 104
А Роки, то едно е любовник с яхта, друго е баща на децата...да не смесваме нещата моля...и аз съм живяла сред едни от най-богатите хора на света...където да имаш яхта е равносилно на това в Перник да имаш голф 3-ка, ама не съм си и помисляла да се омъжвам там /но не са ми и предлагали, честно казано/...

Общи условия

Активация на акаунт