Мислите ли, че двамата човека могат да бъдат заедно, ако имат различен стандарт?

• 12 072
  • 318
  •   1
Отговори
# 225
В България обявяват средния доход на човек, а не на домакинство. Около 14,000лв е средният доход на човек за година. Тоест за домакинство с двама работещи средно 28,000лв на година. Ако средната класа е 75%-200% от това, значи нито пенсионерите с по 300лв пенсия, нито младата двойка с по 3,000лв заплата не са средна класа.

# 226
Щом не ходите два пъти в годината на Малдивите, не ми се хвалете....то и аз не ходя....

# 227
  • София
Там е чудесно място да си умреш от скука.
Не е за всеки.

# 228
  • София
Е, ако си в пост-сексуален период, може и скучно да е.
Аз принципно не обичам много да пътувам, ако съм без момиче. Някак няма смисъл. Ако ще е да гледам къщи, салтанати, музеи, ами ходил съм, гледал съм. Ако не е споделена емоцията, просто няма сми, няма тръпка за мен.

# 229
Нали има теми за туризъм?
Там може да се надпреварват някои със сумите дадени за почивка.

# 230
Тангра, то като пътуваш и намираш ...от личен опит ти говоря...като си стоиш вкъщи...няма коя да намериш...хайде аз съм жена, може някой интернет техник или доставчик на пици, да ми обърка вратата, та да е любов от пръв поглед...

# 231
  • София
Да, беее!
Да сподели тук, че оферира споделена емоция на Малдивите и доставчици не му рябват, само да разчисти личните Mr. Green

# 232
Криси, май не ти се отразява добре тая изолация. Животът никак не е умрял, хората са навсякъде

# 233
Хепи, освен някой разносвач на пици или доставчик на Еконт да се обърка...друг не виждам къде да срещна...ама хайде...

Ох то добре, че мъжът ми няма регистрация в мамата, че като види какви ги пиша, ще ям дървото..нали го знаете вица: Идва пролет, така ми се иска да се влюбя....
-Какво ти пречи?
-Еми мъжът ми не дава!

# 234
Как къде бе, Крис? В бг мамма, естествено.

# 235
Ама лейди, преди като ходех на работа, по можеше човек да скътае някак, а сега какво да обяснявам...остави тая работа...ще си теоритизираме тук и това си е...добре че сте вие, иначе ще ида в лудницата...

# 236
Жива си за ожалване, то твоето не е живот, бе.

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 15:16 от happy doc

# 237
  • София
Не знам за вас, но излизам всяка вечер и се социализирам.

# 238
Тангра, за тебе знаем Simple Smile Всички жени са в опасност около теб. Произхода и доходите им са без значение Simple Smile

# 239
Тангра, за тебе знаем Simple Smile Всички жени са в опасност около теб. Произхода и доходите им са без значение Simple Smile
Възрастта може да ги спаси.

Общи условия

Активация на акаунт